50 purvi sre6ti!
50 purvi sre6ti!
Наистина, признавам си, не се бях смял така на комедия адски много отдавна! Този филм направо ми изкара сълзи на очите.
Който не го е гледал, му го препоръчвам, много добра комедия с адски увлекателен сюжет!
Който не го е гледал, му го препоръчвам, много добра комедия с адски увлекателен сюжет!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Да, така е заглавието на английски.
Честно да си призная този филм ми се стори много готин от началото, но присъствието на един човек, по точно на една особа със най-просташкото и неоригинално държание на света, а именно Адъм Сандлърс не ми даваше покой и ме караше да не се приближавам на повече от 2 км от някоя кино. Иначе по това което прочетох за сюжета прилича много на онзи филм с Бил Мъри от ранните му години - Денят на бобъра мисля че се казваше.
Честно да си призная този филм ми се стори много готин от началото, но присъствието на един човек, по точно на една особа със най-просташкото и неоригинално държание на света, а именно Адъм Сандлърс не ми даваше покой и ме караше да не се приближавам на повече от 2 км от някоя кино. Иначе по това което прочетох за сюжета прилича много на онзи филм с Бил Мъри от ранните му години - Денят на бобъра мисля че се казваше.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
дам, гледах ги срещите.........
ми не беше нещо особено чесно да си призная- свеж, забавен, обаче не успя да ме събори от стола от смях.
То не е такава и целта му де....
ениуей, добро е филмчето, ма определено не е задължително да се гледа.
ми не беше нещо особено чесно да си призная- свеж, забавен, обаче не успя да ме събори от стола от смях.
То не е такава и целта му де....
ениуей, добро е филмчето, ма определено не е задължително да се гледа.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- JaimeLannister
- Forsaken