WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 14, 2008 2:35 pm

Ама той каза че е подготвееееен.... :) - и после спря да играе! Продал се беше на scourge явно :twisted:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Mar 14, 2008 10:00 pm

58 :) Айде - аз забягвам към outlands ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Mar 15, 2008 11:12 am

олелееее, Драгън, с този темп ще задминеш моята Leed на Neptulon :D
тя си стои на 66 лвл, милата, защото моите приятели там, заради които я вдигах, че трябваше шадоу прийст за рейдовете, спряха да играят :(
само фишинга й вдигам - около 330 й е някъде... но ще трябва да я вдигна и нея де...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 15, 2008 3:53 pm

Егати Драгъна мачка ;)

аз едва 51ви са. Боднах си елементала, макар че е малко смотан като продължителност/куул ма да има ;) :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 15, 2008 9:42 pm

Засега билда ми това.

Давайте съвети как е и накъде да се върви!

http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0103051051

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 12:15 am

аз по-добре да не давам съвети... и не мислих де... макар, че имам поне 3 забележки в шадоу-билда ти... но за едното не мога да се стърпя - КАК СИ ШАДОУ ПРИЙСТ БЕЗ САЙЛЪНС БРЕ?? марш да се поправяш! :evil:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 12:24 am

Tais wrote:аз по-добре да не давам съвети... и не мислих де... макар, че имам поне 3 забележки в шадоу-билда ти... но за едното не мога да се стърпя - КАК СИ ШАДОУ ПРИЙСТ БЕЗ САЙЛЪНС БРЕ?? марш да се поправяш! :evil:
Дай ги де :) Сега като съм попитал за мнение значи го искам.

Амиии - Arcane torrent-а ми върши добра работа за екстремно отишиняване. За соло игра така или иначе кастърите мрат достатъчно бързо. А пвп-то в което предполагам ще блести тишината все още не мисля да го почвам.

Малко офтопик - на близард кога ще има дойде шибания акъл да направят респек-а безплатен! Толкова по-забавна ще стане играта.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 16, 2008 2:00 am

Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 10:39 am

RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Mar 16, 2008 10:56 am

The Dragon wrote:
RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?
И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 11:34 am

аз пък не съм! гърч! няма безплатни неща в тази игра! Близард и без това я направиха твърде лесна, а сега не щете и да плащате за прищявките си, амаха! :twisted:

не можеш да сравниш торента със сайлънса... ни по рейндж, ни по времетраене, ни по КД за ползване...

и идеята да си шадоу е да се шадоу, а не дисциплина/шадоу.. за какво ти е импруувнат щит, вместо да си импруувнеш вампирик имбрейса?? един щит струва прекалено много мана и такъв могат да си позволяват само холи прийстове или тези заложили на спирит/мана регенерация... аз щит почти не ползвам, защото дмж, който правя + импр. вампирик имбрейс, компенсира дмж, който ми правят...

поредността, която следвам в гринд примерно е тази:
VT->SWP->VE->MF (докато моба дойде до мен)->MB->SWD (ако ще го довърша - следя процентите на живота му)/wand...

в рейд карам така:
VT->SWP->VE->MF (ако ми го позволява рейнджа)->MB->SWD (на всеки КД)->MF (ако ми го позволява рейнджа и докато се зареди МВ)->MB->SWD (на всеки КД)... и естествено следя дотовете ми VT, SWP и VE да са постоянно активни...

е, понякога не удрям МВ, а продължавам с MF или уандвам до време за нови дотове, щото агрото, дето правя е безумно :) само дишам във врата на МТ, ама това е то - всички ШП са така...

но все пак, вероятно някъде по страниците си казал, а аз не съм го прочела, та ти този ШП за какво ще го ползваш? за ПвЕ или ПвП?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 11:48 am

Принципно ПВЕ/heroic 5-man/daily quests/. В 10-ман и раидове не влизам.

А щита го взех за филър до медитацията. Имам сериозни проблеми с мана реген-а.

Като ми доскучее - правя Warrior или Шаман.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 3:15 pm

е, все пак си шадоу прийст - проблем с мана-регенерацията винаги ще имаш :wink: затова без тонове мана-поушънки не ходи никъде :P но пък ще имаш и сенчестото си животно, дето добре пълни маница :)

абеее, много е приятно да се играе шадоу прийст... но ти препоръчвам да идеш в гилдия и да рейдваш щом те кефи пве-то... в рейд за 10 или 25 човека, ще се чувстваш най-добре.. а да играеш шадоу прийст в рейд е елементарно и ще се бият за теб и хилърите, и дпс-кастърите :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 16, 2008 3:29 pm

Delegat wrote:
The Dragon wrote:
И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.
Точно това е идеята- да не може да се сменяш за всеки рън щото е безсмислено от гледна точка на златото. Ако можеше да се сменя: всички шамани (например) в играта стават еднакви- кеф ти енчантмент, кеф ти хиълинг- в момента се иска тактика- като си си избрал енчант значи искаш да играеш с бой- тогава защо ТРЯБВА да хиълваш ? и още защо пък да не може да хиълвъш със скиловете си , без специализация- аз твърдя че може. Аз като играех жулех с паладин за демидж но съм влизал в ролята на танк и на хиълър без да сменям точки.
Билда е важен реално на големите нива- там и без това много зависи от екипировката- ако имаш екипировка за лечение и да си смениш точките полза няма да имаш кой знае каква.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 6:29 pm

RR - в Guild Wars имаше безплатен respec всеки път когато си в wow-ския еквивалент на inn-a. И това работеше много добре.

Специално при хибридните класове в WoW е много трудно - защото докато магето трябва да избере какъв точно демидж да налива, warrior-a трябва да избере дали да прави смислен демидж или да танк-ва. А пък голяма част от WoW е соло и успеха във соло и бързия левълинг е от значение DPS. Затова има огромен недостиг на танкове и хийлъри. Което скапва играта.

Между другото безплатния респек може би идва - защото в WOW наблягат все повече на PVP и то arena style. А там metagame-a е много по-динамичен. Ще видим де.