Moderator: Moridin
Дай ги деTais wrote:аз по-добре да не давам съвети... и не мислих де... макар, че имам поне 3 забележки в шадоу-билда ти... но за едното не мога да се стърпя - КАК СИ ШАДОУ ПРИЙСТ БЕЗ САЙЛЪНС БРЕ?? марш да се поправяш!
Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.The Dragon wrote:Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Точно това е идеята- да не може да се сменяш за всеки рън щото е безсмислено от гледна точка на златото. Ако можеше да се сменя: всички шамани (например) в играта стават еднакви- кеф ти енчантмент, кеф ти хиълинг- в момента се иска тактика- като си си избрал енчант значи искаш да играеш с бой- тогава защо ТРЯБВА да хиълваш ? и още защо пък да не може да хиълвъш със скиловете си , без специализация- аз твърдя че може. Аз като играех жулех с паладин за демидж но съм влизал в ролята на танк и на хиълър без да сменям точки.Delegat wrote:И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.The Dragon wrote:Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 1 guest