Oscars!
- BaYa
- Forsaken
Ян, изобщо не си хаби пръстите да пише!
Много от милите симпатяги дето пишат тук и си пробутват личните вкусове като Голямата Истина, стават интегристи щом друг си даде ей така небрежно мнението! Даже трябва да се обоснаовава личният вкус, нещо което има повече общо с червата от колкото с мозъка; поне при мен!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Много съгласен с последните 2 поста.
Аз се кефя на Виго (личен вкус) и смятам, че е добър актьор (мнение), защото умее да потъва в ролята (обосновка) и бе номиниран за Оскар (неоспорим факт).
Ако и останалите се придържат към горния темплейт, кавги просто няма да има.
Аз се кефя на Виго (личен вкус) и смятам, че е добър актьор (мнение), защото умее да потъва в ролята (обосновка) и бе номиниран за Оскар (неоспорим факт).
Ако и останалите се придържат към горния темплейт, кавги просто няма да има.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Току-що изгледах Животът ми в Розово (La Vie En Rose). С пълното съзнание на човек страдащ от "enlightenment-after-the-fact" (макар че ако не бяха Оскарите този филм едва ли скоро щях да го гледам) - Марион Котийяр слага Кейт Бланшет в малкото си джобче.
Филмът не е нещо особено заради изключително неумелото използване на "разхвърляното монтиране" в първите 2/3 и цялостната не особено впечатлителна и динамична биографична история. Въобще класически "актьорски" филм (като Капоти/Последния крал На Шотландия)...
...но изпълнението, което предлага Марион е просто...ами ГЕНИАЛНО. Красивото момиче на Оскарите има точно НУЛА общо с образа на 20-годишната, 35-годишната и умиращата 44-годишна Едит Пиаф, който пресъздава.
Просто го пуснете и го гледайте, аз толкова силна женска актьорска игра не бях виждал от годинка сигурно...
Филмът не е нещо особено заради изключително неумелото използване на "разхвърляното монтиране" в първите 2/3 и цялостната не особено впечатлителна и динамична биографична история. Въобще класически "актьорски" филм (като Капоти/Последния крал На Шотландия)...
...но изпълнението, което предлага Марион е просто...ами ГЕНИАЛНО. Красивото момиче на Оскарите има точно НУЛА общо с образа на 20-годишната, 35-годишната и умиращата 44-годишна Едит Пиаф, който пресъздава.
Просто го пуснете и го гледайте, аз толкова силна женска актьорска игра не бях виждал от годинка сигурно...
Да се подпиша под мнението на Никола и аз. Гледах филма току що. Марион е ... еми Пиаф е, просто невероятно изиграна роля, освен това е красива. На мен и филмът като цяло много ми допадна. Съгласна съм, че постройката с прескачането от година на година в разбъркан ред беше леко объркваща, ама аз понеже съм си глупавичка си отворих един Ноутпад и си писах разни неща и не се обърках >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Maledictus