WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
Една поучителна история
Вчера, за пръв път от много време насам намерих у себе си мотивация да се отдам на почтено гриндьорство и да спасявам света от водни елементали. Или по-точно - да пълня торби с motes of water за черни дни. Метнах се аз в езерото и започнах да бия водните същества и да се наслаждавам на успеха си. Сякаш за последния месец момата беше добила такива прекрасни умения, че тварите падаха на 3 удара (два от които понякога инстант). Походът ми в езерото беше така грандиозен, че почти се замаях от величието на светата сила, с която шамаросвах дръзновено.
И тогава започнаха ударите - по около 1300 - 1400 dmg един след друг - кротко и редовно. Огледах се аз, да видя кой ме бие. По ударите реших, че съм закачила водната елитка в езерото, но я нямаше край мен. Кръжат някакви елементали, ама нямам нито един за цел. Боят продължава, аз се heal-вам и оглеждам. Допуснах, че ме бие някой от ордата, обаче... пак автоматично би трябвало да ми го дава за цел. Накрая, все така докато пускам flash heal след flash heal, реших да се оттегля от боя. Заключението ми беше, че все пак ме бие водната елитка, но играта се е бъгнала (както се случва понякога), та не я виждам. Не можах да стигна далече. Боят продължаваше... аз се лекувам... и лекувам... и лекувам... животът намалява, маната свърши, резервите мана също и си умрях като куче.
Силно озадачена, докато припках като безплътен дух към трупа си, отворих комбат лога да видя кой изверг ме е пребил така.
Поука:
Няма по-голям враг от собствената глупост, мили деца. Бях се удавила.
Вчера, за пръв път от много време насам намерих у себе си мотивация да се отдам на почтено гриндьорство и да спасявам света от водни елементали. Или по-точно - да пълня торби с motes of water за черни дни. Метнах се аз в езерото и започнах да бия водните същества и да се наслаждавам на успеха си. Сякаш за последния месец момата беше добила такива прекрасни умения, че тварите падаха на 3 удара (два от които понякога инстант). Походът ми в езерото беше така грандиозен, че почти се замаях от величието на светата сила, с която шамаросвах дръзновено.
И тогава започнаха ударите - по около 1300 - 1400 dmg един след друг - кротко и редовно. Огледах се аз, да видя кой ме бие. По ударите реших, че съм закачила водната елитка в езерото, но я нямаше край мен. Кръжат някакви елементали, ама нямам нито един за цел. Боят продължава, аз се heal-вам и оглеждам. Допуснах, че ме бие някой от ордата, обаче... пак автоматично би трябвало да ми го дава за цел. Накрая, все така докато пускам flash heal след flash heal, реших да се оттегля от боя. Заключението ми беше, че все пак ме бие водната елитка, но играта се е бъгнала (както се случва понякога), та не я виждам. Не можах да стигна далече. Боят продължаваше... аз се лекувам... и лекувам... и лекувам... животът намалява, маната свърши, резервите мана също и си умрях като куче.
Силно озадачена, докато припках като безплътен дух към трупа си, отворих комбат лога да видя кой изверг ме е пребил така.
Поука:
Няма по-голям враг от собствената глупост, мили деца. Бях се удавила.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И момци, и моми се подвизаваме на Зенедар... а понякога на Нептулон.
Ксели, аз веднъж и от умора си умрях. Щото с друидката не ми се чакаше корабчето край Фералас (и нали си има водна форма) и реших да видя широкия морски свят... И светът ме гледаше... докато елфическият труп се полюшваше на вълните.
Ксели, аз веднъж и от умора си умрях. Щото с друидката не ми се чакаше корабчето край Фералас (и нали си има водна форма) и реших да видя широкия морски свят... И светът ме гледаше... докато елфическият труп се полюшваше на вълните.

дам, така се случва като се отплесне човек 
иначе само да се похваля, че наша Ланис вече се джойна към моята гилдия и снощи успя да си удържи живо магето-танк в Груул`с лейър!! а гилдията е хард-кор ориентирана, та вярва ви се или не (мене още ми е необичайно), Ланито направо се потопи в дълбоки води
дано днес Лъркъра не го направи буквално 
но беше забавно снощи как се удивляваха, че във Вентрило звучат женски гласове
е, в рейда бяхме само 3 жените, но все пак е нещо 

иначе само да се похваля, че наша Ланис вече се джойна към моята гилдия и снощи успя да си удържи живо магето-танк в Груул`с лейър!! а гилдията е хард-кор ориентирана, та вярва ви се или не (мене още ми е необичайно), Ланито направо се потопи в дълбоки води

но беше забавно снощи как се удивляваха, че във Вентрило звучат женски гласове

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Абе аз в плитките води се давя, пък то за дълбоките
Иначе магенцето може да се каже, че само си спаси живота. След като Ланис почти го беше опяла предварително, като си знае уменията в тази конкретно ситуация, човекът си се свърза с мен и ми каза, че ще ме предупреждава кога да му приготвя по-голяма доза животец. А и имаше значение фактът, че с тези хора доста бързо се стигна до неговата цел, та ангажиментът ми не продължи безкрайно дълго.
Обаче снощи беше драма. Аз си бях кротък и послушен новак, който се щураше безцелно. Най-веселата ситуация беше, когато вървяхме към поредния wipe край Големия рибок (ех, не се става лесно рибар). След като вече бях чула Анди да обявява в предходните случаи "This is a wipe. Die and release" .... амиииии... не съм сигурна. Видях, че част от народа се бие, други се полюшваха блажено наоколо и чух отново мърморене (ама наистина не му разбирам винаги на този човек, а снощи Вентрилото все пак си работеше добре). И сред мърморенето отново "Die". Поколебах се. Ама хич не ми се мреше пак. Накрая послушно си зачаках да ме убият... и се колебаех ... "die" ли каза или "dive". Все още се чудя
Ама Die трябва да е било, защото не беше май фаза за гмуркане.
Във всеки случай и да е било dive, аз се съобразих с това, което съм чула.
Ех, блинка на магето
Колко пъти тичахме ние към елеватора с надежда за оцеляване, магета трепкат напред, а нас ни газят мобовете. 3 пъти май си умрях точно на прага на оцеляването. Всъщност веднъж успях да скоча с "левитацията", обаче в този миг проклетият елеватор идваше нагоре и ме качи обратно - право в ръцете на мобовете 

Иначе магенцето може да се каже, че само си спаси живота. След като Ланис почти го беше опяла предварително, като си знае уменията в тази конкретно ситуация, човекът си се свърза с мен и ми каза, че ще ме предупреждава кога да му приготвя по-голяма доза животец. А и имаше значение фактът, че с тези хора доста бързо се стигна до неговата цел, та ангажиментът ми не продължи безкрайно дълго.
Обаче снощи беше драма. Аз си бях кротък и послушен новак, който се щураше безцелно. Най-веселата ситуация беше, когато вървяхме към поредния wipe край Големия рибок (ех, не се става лесно рибар). След като вече бях чула Анди да обявява в предходните случаи "This is a wipe. Die and release" .... амиииии... не съм сигурна. Видях, че част от народа се бие, други се полюшваха блажено наоколо и чух отново мърморене (ама наистина не му разбирам винаги на този човек, а снощи Вентрилото все пак си работеше добре). И сред мърморенето отново "Die". Поколебах се. Ама хич не ми се мреше пак. Накрая послушно си зачаках да ме убият... и се колебаех ... "die" ли каза или "dive". Все още се чудя

Ех, блинка на магето

Build
Реших да стана АоЕ фури уариор. Билда по-горе показва как съм решил да разпределя 48 от точките. Имам още 4 и не мога да реша къде да ги сложа. Възможните умения са Imp Whirlwind, Weapon Mastery & Commanding Presence. Някой вариор да даде съвет?
Реших да стана АоЕ фури уариор. Билда по-горе показва как съм решил да разпределя 48 от точките. Имам още 4 и не мога да реша къде да ги сложа. Възможните умения са Imp Whirlwind, Weapon Mastery & Commanding Presence. Някой вариор да даде съвет?
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Ами аз виждам 13 свободни точки на билда, но няма значение. Иначе Tactical Mastery е полезно нещо и не съм сигурен защо си сложил точки в Improved HS. Другия момент е какво искаш да правиш с уориър-а. Фюри/Прот става за лоу-енд танкване, Фюри/Армс за ПвП (Макар, че аз все още смятам МС Уор-а за най-добър в ПвП)
Иначе Imp Whirlwind не ти трябва, а между Weapon Mastery & Commanding Presence бих избрал последното. (Слагаш си едно такова и си готов http://thottbot.com/i33185 )
Това е по-скоро съвет, всеки си прави билда както го кефи. Ако кажеш как смяташ да играеш с ламаринения човек, е по-лесно да се смятат билдовете.
Иначе Imp Whirlwind не ти трябва, а между Weapon Mastery & Commanding Presence бих избрал последното. (Слагаш си едно такова и си готов http://thottbot.com/i33185 )
Това е по-скоро съвет, всеки си прави билда както го кефи. Ако кажеш как смяташ да играеш с ламаринения човек, е по-лесно да се смятат билдовете.
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Е и аз го търсих и плувах така и пак ходих кат откачен, а то било ебати козята пътечка зад хамъфол буквално дето съм я подминал поне 3 пъти. Добре че Таис ми я показа с два грифона пърхащи в началото й за ориентирDelegat wrote:На мен ми се наложи оня ден да ходя до Хинтерландс от Арати, четох че имало пряк път през планините на север от Хамърфол, но не можах да го открия та трябваше да поплувам край източния бряг на Арати

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ти да не стана 50? Че там са от 50 нагоре тварите. Т.е. 50 е най-ниското. Сега си повече за куестите във Фералас - вземат се на острова, но ти май си ходил там. Тъкмо са за към 2 нива да направи човек. После може да идеш и към Eastern Plaguelands. И към Blasted lands. Сега като територия ти е подходяща и Searing Gorge, а към 50 е и Бърнинг Степс. Подозирам, че вече имаш и куест за Храма, където може да се разходиш един два пъти с група - забавно си е. После идва и ... Блекрок планината с нейните инстанси, от които май само един ще видиш. Но и той си е за от 50 ниво нагоре.

Не съм чел по форумите, какво са направили с последните пачове, но преди Фюри билд беше трагедия. Ако те кефи дуал уийлд..просто си направи роге. При мене беше така..като ти писне да чакаш тия удари на 3.4-3.6 сек с двуръчния, минаваш на рогето и се радваш на шевната машина и лудия ДПС. Да ти кажа честно уор-а става само за две неща - ПвП (ако си мега добре облечен, движиш се с хиилърите и хиилърите не спят) и танкване. Танкването е изкуство и се учи дълго време обаче (Който ти каже, че е лесно/скучно..не си познава класа) Ако не те кефи да танкваш - направи си роге, ако искаш да не мреш кретенски докато грайндиш - направи си роге. (Аз приемам, че предпочиташ да си меле клас). Уориър-а е най-прекарания клас, но аз си го обичам защото съм мазохист.
(И заради онези моменти, kaтo изплющиш някое скуиши, после ходи да си търси стафа в съседната зона) 

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Муахаха понеделнишката глава на LFG е с нечовешки лаф - http://lfgcomic.com/page/128 "kill yourself"
Ние кво трупаме си кутии и нема роге с 125 още наоколо да ги отвори
Уф, още се ламосвам с аое фрост-а и не успявам ефективно да трепам групички, а и май нещо съм разфърлял некоя и друга точка не на место, ма още два левъла поне до елементала. Сичко ми е на фрост дървото до момента с уклон към близард и фрост бариер-а. Ма накрая ше си напраим гилдия аз да спрат да ми предлагат
.
Ние кво трупаме си кутии и нема роге с 125 още наоколо да ги отвори

Уф, още се ламосвам с аое фрост-а и не успявам ефективно да трепам групички, а и май нещо съм разфърлял некоя и друга точка не на место, ма още два левъла поне до елементала. Сичко ми е на фрост дървото до момента с уклон към близард и фрост бариер-а. Ма накрая ше си напраим гилдия аз да спрат да ми предлагат

- RRSunknown
- Elder God
Не че искам да споря но с последните два пача направиха Fury воина убийствен в сравнение с преди особено за ПвП.B. Delvig wrote:Не съм чел по форумите, какво са направили с последните пачове, но преди Фюри билд беше трагедия. Ако те кефи дуал уийлд..просто си направи роге. При мене беше така..като ти писне да чакаш тия удари на 3.4-3.6 сек с двуръчния, минаваш на рогето и се радваш на шевната машина и лудия ДПС. Да ти кажа честно уор-а става само за две неща - ПвП (ако си мега добре облечен, движиш се с хиилърите и хиилърите не спят) и танкване. Танкването е изкуство и се учи дълго време обаче (Който ти каже, че е лесно/скучно..не си познава класа) Ако не те кефи да танкваш - направи си роге, ако искаш да не мреш кретенски докато грайндиш - направи си роге. (Аз приемам, че предпочиташ да си меле клас). Уориър-а е най-прекарания клас, но аз си го обичам защото съм мазохист.(И заради онези моменти, kaтo изплющиш някое скуиши, после ходи да си търси стафа в съседната зона)