Март '08

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 1:50 am

Извинявам се на всички. И на мен ми се случва да се усъмня в себе си. :neutral: Рол, тенкс. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Mar 08, 2008 1:55 am

А какво точно ти е направила Милена пак? Не се е съгласила с поредното "не съм го гледала но съм сигурен, че ще му дам 6,87/10" или нещо друго?
Шайх, ако ти е такъв труд, не се мори, братче, всъщност колкото и да сме лоши не искаме да те мъчим. И за нас ще е също толкова трудно да си водим бележки и да помним всеки твой пост, да му отговаряме преди да си пуснал нов и да зачитаме авторитета ти, както ти явно очакваш.

И прекаляваш с за човек, който постоянно реагира сякаш нарочно не чете чужди постове. Но като е случайно към теб изведнъж става драма.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 2:01 am

Добре де, добре.

На Борджиите наистина не съм пускал ревю, щото не заслужава и щото гледах само 30-40 минути - само подчертах при излизането му, че не подлежи на гледане (еле пък в кино - и на пълна цена).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 08, 2008 2:01 am

Локккк..... Someone has forgotten the deal...

Ако искате да продължите първоначалната тема, нека някой пусне просто нов топик плс.
And you can't dance with a devil on your back...