Змея wrote:Знайте ли кво? Подобни теми са ми много по-причастни отколкото очевидно на вас (на Пъгс например му е през центъра). Обсъждането им, и без това излишно - както АЗ, Коце, казах от самото начало - ми е много по-неприятно дори и от на вас. Така че смятам следващите 2 месеца (до май) изобщо да не докосвам неприятна тема от бг средата. Така форумът ше е мирен, а аз, вие и най-вече админите - спокойни. Дума.
Душко, наш как ич не ми е драго, да ми извъртат думиците тъй пошло. Аз заявих, че твоя вечен спор с Морви ми е през центъра и добавих по темата с момичето, че мерцедесите не са това, което бяха като възможност. Оттам да ме обвиняваш в презцентроване, за това че постоянно има катастрофи по пътищата, при положение, че аз съм водач и общо взето пешеходците са ми първостепенна грижа, е проява, най-малкото на невнимания, а да не стигаме и до думички като глупост. Така че съобщавай новините от абсурдистана, давай своето мнение и остави другите да дадат тяхното. Ако ти се спори си отвори нова тема - ТАЯ НЕ Е ЗА СПОРОВЕ. По живо!