WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
По-лесно от трупането на репутация е събирането на значки от Бетълграундите. Събират се лесно до 60 ниво, когато сменяш животното. Ланис така се сдоби с овен - разкошно рогато животно. И точно по този начин мисля да се сдобия с нещо различно от недооскубана пуйка за Карея. Само дето и аз се колебая между вълка и неумрелия кон.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Бла колко ми е далече 60-ти ехеее. По добе слон от колкото пеша 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Пусни некое шотче да те видим 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
абе как така ще давате значки за някакво ездитно животно?!?!
Със значките се купуват епици на 70 лвл и освен това с тях ще се купува и хонор скоро което е още епици. Да се загробят по 30 значки от различните БГ-та заради някаква си кранта си е чиста проба съсипия. И какво като е щраус или слон?! На 70 лвл се движи народа само с летящ маунт така или иначе.
Ето малко позитив, офтопик дет' викат по-образованите:
http://uk.youtube.com/watch?v=hHUFMeV-GVo
Не знам дали вече е поствано някъде по форума, не ми се рови да проверя, но пичовете си ги бива и определено се подготвят за предстоящия концерт
Със значките се купуват епици на 70 лвл и освен това с тях ще се купува и хонор скоро което е още епици. Да се загробят по 30 значки от различните БГ-та заради някаква си кранта си е чиста проба съсипия. И какво като е щраус или слон?! На 70 лвл се движи народа само с летящ маунт така или иначе.
Ето малко позитив, офтопик дет' викат по-образованите:
http://uk.youtube.com/watch?v=hHUFMeV-GVo
Не знам дали вече е поствано някъде по форума, не ми се рови да проверя, но пичовете си ги бива и определено се подготвят за предстоящия концерт

Не мое да мъмриш, брат!
Значките се събират лесно. Трудно е само трупането на точките, а с тях така или иначе не плащаш животно. Аз значките от Алтерак почнах да ги давам за potions по едно време, за да не изгарят (че нали не може да имаш повече от 100). А един овен ти е 50 значки само от там. Но черното добиче е по-красиво, затова си взех от онези с по 30.
И ето за желаещите да видят поп на пуйка.
http://i134.photobucket.com/albums/q92/ ... 1204813361
http://i134.photobucket.com/albums/q92/ ... 1204813549
И ето за желаещите да видят поп на пуйка.
http://i134.photobucket.com/albums/q92/ ... 1204813361
http://i134.photobucket.com/albums/q92/ ... 1204813549

ама аз с това никак не съм съгласнаLannis wrote:Значките се събират лесно.

в бетълграунд влизам само, когато има AV-daily quest или AV-weekend, и логично - имам над 100 значки постоянно от там, ама само от там, редовно затриващи се в пощата ми...
но на темата де - напълно съм съгласна с Шами по въпроса..
по-добре си ги събирайте за епикс... добичето е все тая... (и само някой да е посмял да ми напомни, че с моята хюмънка Таис дерзах до Екзалтед с Дарнасус, че да яздя бял тигър!!!

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Имам едно питане за шаман: кое е по-добре да се ползва - Рокбайт или Флеймтонгю за каст на мейс. Като четох препоръки - Рокбайт е за бързи оръжия до 2.80 сек, докато Флеймтонгю е за тези над 2.90. Обаче имам мейс с точно 2.80 (става дума за нисък левъл, няма уиндфури и други екстри, само тия двете са).
Някои играчи смятат, че принципно Рокбайт е по-добре в дългосрочен план, щото ако критнеш получаваш удвоен дмг. Обаче пък физикъл дмг се абсорбира от броня и т.н., докато файър дмг на Флеймтонгю направо си влиза (стига да не е БЕ насреща с гадните им резисти). Като цяло четох препоръки Рокбайт да се използва срещу "меки" кастърчета, а Флеймтонгю - срещу по-бронираните.
Ама друго си е Дзверо да даде съвет та затуй питам
Някои играчи смятат, че принципно Рокбайт е по-добре в дългосрочен план, щото ако критнеш получаваш удвоен дмг. Обаче пък физикъл дмг се абсорбира от броня и т.н., докато файър дмг на Флеймтонгю направо си влиза (стига да не е БЕ насреща с гадните им резисти). Като цяло четох препоръки Рокбайт да се използва срещу "меки" кастърчета, а Флеймтонгю - срещу по-бронираните.
Ама друго си е Дзверо да даде съвет та затуй питам

Ами аз лесно ги събрах, както си играя и без да си давам зор - първо за Лунел, ама внезапно се сетих, че нейното добиче си върви с класа (макар да се изкушавам да й взема един тигър... че вещерите ги разпознават отдалеч по пършивия кон с обгорялата опашка). Та тогава реших да събера и за Ланис - изобщо не го и усетих.

Ползвай Флейма. Докато левелваш много често ти се налага да се биеш с мобове товй левел и по-голям. Дмг-то на рокбайта се абсорбира прекалено много не само от армора на моба, но и от по-големия левел. Флейма пък си влиза "чисто". И няма значение от скоростта на оръжието, ползвай Флейм с бързи и бавни докато не хванеш windfury.
Това със скоростта на оръжието важи за всички класове, не само за шамана, но то е за physical dmg-to. Скоростта на оръжието има значение за бонуса дмг който правиш от количеството атак пауър което имаш.
За едноръчни оръжия границата е 2.60 - тогава получаваш целия бонус от атак пауъра си 1:1. Ако оръжието е по-бързо, бонуса е по-малък, ако е по-бавно, бонуса е по-голям. За шаман след като хванеш WF правилото е едно - колкото се може по-бавно и за мейн и за офхенд.
А за значките хич не си и помисляйте да ги прахосвате. От следващия патч ще може да се връщат значки срешу хонор, неограничен брой пъти. Връщат се 4 значки, по една от AB, AV, WSG, EotS и се взима към 320 хонор май беше. Не само, че самите значки трябват, за да се купи някой итем, но и "излишните" значки ги обръщате в хонор.
Това със скоростта на оръжието важи за всички класове, не само за шамана, но то е за physical dmg-to. Скоростта на оръжието има значение за бонуса дмг който правиш от количеството атак пауър което имаш.
За едноръчни оръжия границата е 2.60 - тогава получаваш целия бонус от атак пауъра си 1:1. Ако оръжието е по-бързо, бонуса е по-малък, ако е по-бавно, бонуса е по-голям. За шаман след като хванеш WF правилото е едно - колкото се може по-бавно и за мейн и за офхенд.
А за значките хич не си и помисляйте да ги прахосвате. От следващия патч ще може да се връщат значки срешу хонор, неограничен брой пъти. Връщат се 4 значки, по една от AB, AV, WSG, EotS и се взима към 320 хонор май беше. Не само, че самите значки трябват, за да се купи някой итем, но и "излишните" значки ги обръщате в хонор.
Не мое да мъмриш, брат!
- The Dragon
- Elder God
Мняя, доскучава ми нещо само с магето, мое пораздвижа малко друида аз