Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Имах си хас да не е 
Eее са, не съм стигнал аз до Crysis още, то кое по-напред
.

Eее са, не съм стигнал аз до Crysis още, то кое по-напред

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Иммено- аз пък мога да кажа че са ми показвали как се играе на макс детайли ( макар и за 1 час само) и впечатлението ми е че е не няколко стъпки пред останалите игри а на няколко овчарски скокаMuad_Dib wrote:Най-вероятно наистина не е или поне не е на комп като за Crysis както повечето по-запалени не сме.
Наистина е невероятен Асасин'с Крийда, но просто едно геймплей филмче с една гора на Крайсис ми взе ума и дума преди време.

Баси като си помисля само как се мятахме един на друг преди няколко месеца, напоследък се съгласяваме за почти всичко.
Така си трябва - разумно и без тъпотии, когато не са нужни.
Сори за емо откровението, ама преди малко погледнах темата за обзора на 2007 10тина теми по-надолу, която беше злополучна заключена та се изумявам.

Сори за емо откровението, ама преди малко погледнах темата за обзора на 2007 10тина теми по-надолу, която беше злополучна заключена та се изумявам.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдааааа... а пък аз онзи ден си изрових куп стари любими игрички и след като Морви ме подсети за "Dangerous Dave", взех, че си я преиграх... и си направих любимия номер да я изкарам цялата, като играя само за нива, не за точки, не се опитвам да събирам никакви неща, дето дават точки, освен ако не ми се налага да мина през тях, не влизам в нито една warp-зона и завършвам с 47650 точки вместо с над 100000 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми... как няма да е "играТА"... Джон Ромеро все пак 
Никола, с Wii-то положението за момента е малко нещо позамразено - едно, че почти няма къде и кога да го ползваме, друго, че още не сме се организирали и втори контролер да си вземем, ти за модване ми говориш
Ама ще го мислим де 

Никола, с Wii-то положението за момента е малко нещо позамразено - едно, че почти няма къде и кога да го ползваме, друго, че още не сме се организирали и втори контролер да си вземем, ти за модване ми говориш

Eric: I use my sword to detect good on it.
Мда, първият Дейв поне. Честно казано the haunted house нещо не ми хареса особено. И аз си преигравам стари игрици, напоследък разцъквам Дюн 2. Да са живи и здрави хората, дето правят DosBox.
Иначе напоследък като се върна убит от работа поцъквам по малко Shadowgrounds: Survivor. Според мен перфектно доказателство, че има много хляб в top-down перспективата, жалко, че отдавна е заебана от масовите производители. Красива графика, яки оръжия и много извънземна гад за трепане на килограми - какво повече му трябва на човек.
Иначе напоследък като се върна убит от работа поцъквам по малко Shadowgrounds: Survivor. Според мен перфектно доказателство, че има много хляб в top-down перспективата, жалко, че отдавна е заебана от масовите производители. Красива графика, яки оръжия и много извънземна гад за трепане на килограми - какво повече му трябва на човек.
Elves dig rocket launchers.
Яко ме разочарова Paradise. Искаше ми се да ме изненада приятно след не особено вдъхновяващото демо, но нъц.
Тия дни ще качим ревюто на Gamerzhut, пък междувременно си драснах Сега Ралито, на което от край време му се точих за статийка:
http://gamerzhut.com/reviews/show.php?i ... on=reviews
Толко се вдъхнових, че са си го свалям, за да го поиграя пак.
Тия дни ще качим ревюто на Gamerzhut, пък междувременно си драснах Сега Ралито, на което от край време му се точих за статийка:
http://gamerzhut.com/reviews/show.php?i ... on=reviews
Толко се вдъхнових, че са си го свалям, за да го поиграя пак.