I Am Legend
- kaka_toni1
- Smallfolk
Трейлътър на филма, според мен е много по-зарибяващ от самия филм. Иначе си мисля, че тази тема вече e твърде много преекспонирана и за това на моменти доскучава и с нищо не може да ни изненада. Краят изобщо не ми хареса, можеха да с потрудят повече.
Сигурна съм, че книгата е по-добра и ако ми попадне ще я прочета!

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=568&item=7
Ето истинският край на филма. Точно какъвто ви казах, че трябва да бъде. Ето защо на "оригиналната" версия не можеше да се даде повече от 7-7,5/10. Ето защо на истинския филм бих дал и 9/10, на колкото Рол бе оценил псевдофилма. Ето защо Акива Голдсман, наред с много други продуценти, е алчен скапаняк.
Ето как се хвърлят 10 допълнителни милиона, за да се осакати един добър филм, само щото фокус групата е от тълпидиоти.
Ето истинският край на филма. Точно какъвто ви казах, че трябва да бъде. Ето защо на "оригиналната" версия не можеше да се даде повече от 7-7,5/10. Ето защо на истинския филм бих дал и 9/10, на колкото Рол бе оценил псевдофилма. Ето защо Акива Голдсман, наред с много други продуценти, е алчен скапаняк.
Ето как се хвърлят 10 допълнителни милиона, за да се осакати един добър филм, само щото фокус групата е от тълпидиоти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Последния ми (и единствен в цялата тема
) пост-ревю на предната страница, черно на бяло:
За сайта не знам, но много ме кефи. Неква автоирония явно.

Искаш ли да разбичим малко кой е по-добър и защо?shayhiri wrote:Най-ужасното, разбира се, е историята - точно в последния си, най-важен акт. Присъдата е всеобща: 2/3 страхотен филм, една трета ла*на в меда. Финалът не само е гнусно Холивудски (даже и християнство намесват), но и напълно безсмислен. Марфа е АБСОЛЮТНО права. В книгата е 100 пъти по-добре. А ако сюжетът на книгата е несмилаем за дебелия американец, поне да си бяха направили труда да го заместят с нещо смислено. Акива Голдсман.Колко по-добър филм щеще да е, ако Смит се беше разбрал с Мумията на финала, например, и нямаше никва скапана колония?

За сайта не знам, но много ме кефи. Неква автоирония явно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Шайхири, ако в линка който пускаш краят е че Смит се разбира със съществата, ще ме извиниш много, но това не е истинският финал.
Поне не е този от книгата на Матисън! Кой би бил най-истински.Колко по-добър филм щеще да е, ако Смит се беше разбрал с Мумията на финала, например, и нямаше никва скапана колония?
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
От години чаках този филм, та чак се колебаех дали да го гледам. Още през '96 се говореше че Ридли Скот ще прави третия римейк по книгата на Матисън и Арнолд Шварценегер щеше да играе там. Някак си го представях точно като в "Края на дните" - брадясала, впиянчена машина за убиване която малко по-малко губи разсъдъка си. Защото според мен не борбата със вируса е главното в книгата..ама както и да е - на Уил Смит му отиват роли на готиния пич със наранена душа, направи добри роли във сай-фай филмчета, така че съгласих се. Но пък съм и леко разочерована. Въпрос на вкус все пак, но очаквах нещо по готическо като визия и с повече костюми и грим, а не анимация. Колкото толкова.
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
Гледай рандъм филм на Тим Бъртън. Там готика има с кофи.
Иначе много смътно си спомням края на новелата. А така и не разбрах какво всички недоволстват от църквата в последните кадри на филма.
И на трето гледане почти не я забелязах. Все пак тя е на заден фон, а когато камерата се отдръпва от селцето е нормално де си вижда. Все пак е най-голямата постройка там. 

Иначе много смътно си спомням края на новелата. А така и не разбрах какво всички недоволстват от църквата в последните кадри на филма.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Ъ-ъ-ъ, хората недоволстват от самото съществуване на таа църква, насред идиотското Убежище, до което се домъкнаха мацката с лапето, които също изобщо не би трябвало да съществуват. Втората (съществена) половина на филма няма НИЩО общо с култовата идея на автора на романа. Всъщност е НАОПАКИ. АНТИ-идея.