Moderator: Moridin
И аз не съм.Amelia wrote:Не съм съгласна.
- Spoiler: show
Продължавам, как. Мойте схващания скоро трябва да подадат жалба до Международния криминален съд, на такъв ежедневен терор ги подлагам...Amelia wrote:Що се отнася до Елфен-а - продължавай да гледаш. Въпреки че ти може просто да си един от хората, които се трогват от подобен шайт. В смисъл в това аниме за да ни покажат, че даден човек е гаден, той бие малки кученца.![]()
Има хора, които се вживяват на такива неща, да. Ма за мен подобно изпълнение е далеч от сякво понятие за emotional charge intensity и моментално класифицира анимето като такова с таргет аудитория деца с тежки мозъчни увреждания. Ненам...
При теб може и да го има ефекта на любимите първи анимета. Примерно аз и досега се кефя на Bastard!, което си е бало майката по долнопробност, ма си ми беше от първите и имам някакво специално отношение към него.
ОК, ето ти още препоръки по тоя критерий, колкото и да е тотално субективен той, и колкото и да не си спомням кои ти препоръчвахме при първата Елфен Лийд дискусия тук.Но поне засега по критерия emotional charge intensity per frame конкуренти не са изскачали.
Велико е нали!!! И още по-велико става, ако и да се случват МНОГО СКАНДАЛИЗИРАЩИ работи нататък.AlDim wrote:Gurren Lagan:
- Гигантски пудели, препускащи назад![]()
- На къртичето опашлето!![]()
- Лъскави Цици - охайо гозаймас!
Е да де. Много е готино... ако изключим втората половина и трагичния край. 7чкаAmelia wrote:едит: Иначе вчера най-сетне гледах Howl's Moving Castle и да си кажа, хареса ми повече отколкото очаквах. За него ми бяха наприказвани доста лоши неща, пък то анимето си беше много яко, като изключим малко вялата втора половина и последните 10-на минути, които са просто ВТФ-ка на ВТФ-ковете. Бих му писала 7-чка без да се замисля.
едит: Иначе вчера най-сетне гледах Howl's Moving Castle и да си кажа, хареса ми повече отколкото очаквах. За него ми бяха наприказвани доста лоши неща, пък то анимето си беше много яко, като изключим малко вялата втора половина и последните 10-на минути, които са просто ВТФ-ка на ВТФ-ковете. Бих му писала 7-чка без да се замисля.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] and 2 guests