Music Idol 2.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Post Reply
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 05, 2008 8:42 am

Снощи действително имаше доста добри елементи :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 05, 2008 11:41 am

Аха, но пак бяха пуснали некви... и аз се чудя защо ги бяха допуснали изобщо. Имаше една, която се опитваше да пее Ню Йорк, Ню Йорк... :shock: :shock: :shock:. Друго - момичето, което било израснало в дом изобщо, ама изобщо, не ми харесва като възможности за пеене, а и се държи отвратително... Ще видим днес :) кого ще пуснат и кой ще си отиде...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 05, 2008 12:46 pm

Значи, аз също имам резерви. Едната ми резерва е Оня с Ушанката. Човекът пее. Не споря. Ма толкова ми е противен, колкото изобщо е възможно. То бива да си лига без задръжки, бива, но граници някакви все трябва да има. Не бяха пози, не беше лигавене, не бяха гевезелъци, не беше преиграване. Ми ако ще като цял ангелски хор да пее, ако не почне се държи от малце нормално не го виждам.

За Гинка пък думи нямам. Остана по политически причини, за да не кажат хората "зарад Есил Дюран го махнаха, горкото сираче". Ами много се извинявам, ама песента й само по текста заподозрях коя ще да беше и пак не съм много сигурна. Пя дори по-фалшиво от онази с кресливия глас, а това беше труднопостижимо! За болното й, нагло поведение дума да не отварям. И оная с апандиситната драма и тя нищо особено не беше, ама айде, в болница чак влязохме от зор... Останалите, които показаха обаче, ми харесаха. Особено двама-трима от тях наистина съвсем много ми харесаха. Ще видим по-нататък какво следва :)

Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 05, 2008 1:05 pm

Мда, напълно съгласна с теб по всички параграфи ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Mar 05, 2008 2:17 pm

Marfa wrote:Значи, аз също имам резерви. Едната ми резерва е Оня с Ушанката.
Оня с Ушанката... Сигурно не е бил в Айтос, когато аз живеех там, защото ако го бях срещнал, щях да го убия на място. Или поне щях да поискам да го направя. Не че нещо, обаче не мога да разбера нито хората като него, нито тези, които ги харесват. Сега, и аз отвреме-навреме попрекалявам с олигофренията, обаче при никакъв случай не бих казал на момиче "Колкото и да се гримираш, грозна ще си останеш" или каквото рече онзи там. Тъпо е.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 05, 2008 2:28 pm

Бе, точно това си е клиширана груба закачка. Още повече казана на хубаво момиче, което би трябвало да няма комплекси за външността си, ясно е, че е чесане на езика.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Mar 05, 2008 2:51 pm

Morwen wrote:Бе, точно това си е клиширана груба закачка. Още повече казана на хубаво момиче, което би трябвало да няма комплекси за външността си, ясно е, че е чесане на езика.
Намирам го за повече от грозно, но щом казваш... А и останалото - виж му изпълнението - лиготия отвсякъде... Кой би харесал такова нещо на сцената не знам. А и аз поне не бих търпял някой да се държи по подобен начин около мен. Неприятно и антизабавно ми е.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 05, 2008 3:00 pm

Мда, понякога е тъпо, когато преминеш границата с това да се правиш на готин и демонстративно да се пъчиш с готиност.
Според мен обаче пичът просто си има изградена стратегия, сигурно ще обере сума ти симпатии като най-накрая покаже, че не е куха лейка. Е, ако го направи достатъчно рано, преди да е натрупал отрицателно отношение, което не може да компенсира...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 05, 2008 3:20 pm

Ми аз досега човек с положително отношение към него не съм видяла. Ако не се спре скоро, ще гърми. Извънредно неприятно парче е в тоя си вид и това е положението. Но докато той поне може да пее, Гинка не разбирам к'ви ги дърви там. Да се маха! :evil:

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 05, 2008 3:33 pm

Spoiler: show
Image
:lol:

Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 05, 2008 4:03 pm

АХАХАХАХАХАХАХАХ жестоко!

Бтв Кен Лий е брат на Брус Лий. Наистина.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 05, 2008 4:13 pm

Мда и мен ме дразни Ушанката, ако и да има що-годе чисто пеене (което за мен е най-важното, иначе ми бърка в ушите). Ако не се оправи ще трябва да хвърчи...

Бтв, само мен ли много ме издразни негърката снощи? В смисъл, прекали с пъненето да е мноу експресивна и нищо не изпя?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 05, 2008 4:23 pm

Ми не знам, хубав глас има момичето, ама както се казва в такива случаи - много пее. Ама много пее. Ае малко по-малко :)

Уук.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Mar 05, 2008 4:28 pm

Да, мулатката се изсилваше, но тя определно е от по-интересните индивиди, така че ще е добре да се задържи по-дълго. Колкото до онзи шут, ако си спомняте, той всъщност е съквартирантът на Теодор Койчинов, беше човекът-агитка миналата година :) Наистина прекалява с олигофренията, така че изобщо не ме изненадва, че е с насинено око, но според мен ако продължи в този дух, няма да му се размине. Иначе има глас момчето, ще видим и колко сериозен е.
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 06, 2008 9:11 pm

Най-после извадиха и добрите изпълнителни на показ. Днес имаше адски кадърни хора и се накефих :wink:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around