Български online магазини за книги

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
sauron
Paragon

Post by sauron » Sat Feb 23, 2008 11:41 am

аз също си поръчвам от Бард, и не съм имал проблеми досега. А отстъпката им е добра. За книги от други издателства ползвам Мобилис, от тях също съм доволен :lol:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Feb 23, 2008 12:32 pm

sauron wrote:аз също си поръчвам от Бард, и не съм имал проблеми досега. А отстъпката им е добра. За книги от други издателства ползвам Мобилис, от тях също съм доволен :lol:
Отсъпката на Бард е толкова страхотна, че на един панаир нямаше смисъл да си купуваш от щанда им, от сайта беше по-евтин. Всъност май вече е на ВСЕКИ панаир.

А над 30 лв. сметка си е без пари за доставка, което е супер яко.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 25, 2008 11:37 am

Бтв Бард тоя месец имат по-големи отстъпки + книга-подарък за над 10 лв поръчка. Има само два дни - НАЛАЗВАЙ!!!!!

гейовете обаче не дават остъпка на новата Ле Гуин, щот им е в промоция с първата :((
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 25, 2008 11:42 am

Хроники на Западния бряг - Сили - мека корица, цена 11.99 лв., а за вас 8.39 лв., спестявате 3.60 лв. (30%)
Дават си 30% отстъпка като пичове. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Stoly
Adept

Post by Stoly » Mon Feb 25, 2008 1:54 pm

Moridin wrote:Бтв Бард тоя месец имат по-големи отстъпки + книга-подарък за над 10 лв поръчка. Има само два дни - НАЛАЗВАЙ!!!!!

гейовете обаче не дават остъпка на новата Ле Гуин, щот им е в промоция с първата :((
То тъй,ама най-вероятно ще ти донесат "Как да сготвим най-добрите кюфтета" или някоя книжка с дебелина 50 страници.Имам един въпрос:Че да се възползвам от промоцията трябва да я поръчам преди да е изтекъл Февруари или да я доставят преди края му?
Image

hellside
E'lir

Post by hellside » Mon Feb 25, 2008 2:01 pm

Stoly wrote:
Moridin wrote:
То тъй,ама най-вероятно ще ти донесат "Как да сготвим най-добрите кюфтета" или някоя книжка с дебелина 50 страници.Имам един въпрос:Че да се възползвам от промоцията трябва да я поръчам преди да е изтекъл Февруари или да я доставят преди края му?
Всъщност на мен ми донесоха Световна буря - нелошо фентъзи, около 400 страници май, съобразено с факта, че досега 500 лева за фентъзи през тях са минали и им е станало ясно какво харесвам :D
Та сигурно влагат някаква мисъл при подаръците.

И вече безплатната доставка е над 35 лева и безплатната книга е над 300 точки. Ха, честито :twisted:

Stoly
Adept

Post by Stoly » Mon Feb 25, 2008 2:08 pm

hellside wrote:
Stoly wrote:
Moridin wrote:
Всъщност на мен ми донесоха Световна буря - нелошо фентъзи, около 400 страници май, съобразено с факта, че досега 500 лева за фентъзи през тях са минали и им е станало ясно какво харесвам :D
Та сигурно влагат някаква мисъл при подаръците.

И вече безплатната доставка е над 35 лева и безплатната книга е над 300 точки. Ха, честито :twisted:
Ами браво.Ама до кога трябва да се поръчва?
Image

hellside
E'lir

Post by hellside » Mon Feb 25, 2008 2:29 pm

До петък - нали така пише на сайта, за подарък - до петък поръчваш.
Last edited by hellside on Mon Feb 25, 2008 2:31 pm, edited 2 times in total.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 25, 2008 2:29 pm

ААААААААА ПОЧТИ БЯХ СЪБРАЛ 200, ГЕЙЧЕТА НЕЩАСТНИ!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 25, 2008 5:21 pm

И аз се ядосах като видях че са го направили на 300 и затова си поръчах луксозния Властелин за безплатна книга. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Stoly
Adept

Post by Stoly » Sat Mar 01, 2008 8:24 pm

hellside wrote:

:
Да бе.Съобразено-друг път.И на мен нея ми донесоха,пък и не само на мен.Явно не са много разноонбразни в избора си.
Поръчах си от тях третата от Песента и в сайта пише 1000 страници,а моята има 925.Сериозно съм обеспокоен и стресиран от възможноста за липса на страници.Дали някой може да разгърне своята бройка да види дали и неговата има толкова,че да знам дали в моята има грешка или в сайта им?плс :cry:
Image

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Mar 01, 2008 10:23 pm

Толкова са си страниците, грешката е в сайта. Аз помня че когато излезе доста народ беше озадачен защо страниците са по-малко от обявеното. :lol:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Stoly
Adept

Post by Stoly » Sat Mar 01, 2008 10:32 pm

Matrim wrote:Толкова са си страниците, грешката е в сайта. Аз помня че когато излезе доста народ беше озадачен защо страниците са по-малко от обявеното. :lol:
:mrgreen: това наистина много ме успокоява.10х.Мислех,че ще трябва да спирам книжката та да я сменя,даже вчера тръгнах да броя страниците,но се оказах недостатъчно търпелив за тая работа.
Image

Zygot
Smallfolk

Post by Zygot » Tue Mar 04, 2008 2:13 pm

Хаха и на мен ми донесоха Световна буря. :D

Общо взето са пичове -не ми бяха пратили една книгите и сега я получих за тяхна сметка.

Цените са добри, сега ги сметнах 76лв (с бонус книгата) за които платих 44,7лв. без да броя 4лв доставка. :)

shannara
Misting

Post by shannara » Tue Mar 04, 2008 10:17 pm

Ами и моите впечатления по въпроса: Бард са коректни - за около пет години редовно поръчване един път са ми пратили книга в недобро състояние и ми я смениха за тяхна сметка, когато звъннах. За промоциите и отстъпките им няма да говоря - вече е казано.
Иначе пробвах наскоро books.bg - търсихме две книги дето никъде в другите книжарници не бяха в наличност с надеждата, че наистина ги имат както пишат. Таратанци - за седем дни даже не благоволиха да се обадят и да кажат, че нямат наличност. За седем дни не благоволиха да си вдигнат телефоните, на които звънях по няколко пъти на ден. Накрая им теглих един груб мейл, че отказвам поръчката.
За сметка на това mobilis.bg изровиха едната от трите търсени книги и дойдоха в поносим срок - около 4-5 работни дни.
Сайта на Хеликон ме вбесява, когато търся книги по категория не мога да намеря опция за сортиране по дата на присъединяване, за да не ми се налага да ровя като изрод по триста страници за новите книги. Ако някой знае къде е проклетия бутон, моля да ме светне.
Инфодар готвят нова версия на сайта си с опция за поръчка, според техни твърдения. Надявам се да подменят по-добре книгите, отколкото го правят сега - на панаира купихме от щанда им куп книги и за съжаление една се оказа с объркана печатна кола. От сайта им ни посъветваха да подменим на щанда им на книжната борса, та Дилвиш драпа до там.