Български online магазини за книги
Отсъпката на Бард е толкова страхотна, че на един панаир нямаше смисъл да си купуваш от щанда им, от сайта беше по-евтин. Всъност май вече е на ВСЕКИ панаир.sauron wrote:аз също си поръчвам от Бард, и не съм имал проблеми досега. А отстъпката им е добра. За книги от други издателства ползвам Мобилис, от тях също съм доволен
А над 30 лв. сметка си е без пари за доставка, което е супер яко.
То тъй,ама най-вероятно ще ти донесат "Как да сготвим най-добрите кюфтета" или някоя книжка с дебелина 50 страници.Имам един въпрос:Че да се възползвам от промоцията трябва да я поръчам преди да е изтекъл Февруари или да я доставят преди края му?Moridin wrote:Бтв Бард тоя месец имат по-големи отстъпки + книга-подарък за над 10 лв поръчка. Има само два дни - НАЛАЗВАЙ!!!!!
гейовете обаче не дават остъпка на новата Ле Гуин, щот им е в промоция с първата(
Всъщност на мен ми донесоха Световна буря - нелошо фентъзи, около 400 страници май, съобразено с факта, че досега 500 лева за фентъзи през тях са минали и им е станало ясно какво харесвамStoly wrote:Moridin wrote:
То тъй,ама най-вероятно ще ти донесат "Как да сготвим най-добрите кюфтета" или някоя книжка с дебелина 50 страници.Имам един въпрос:Че да се възползвам от промоцията трябва да я поръчам преди да е изтекъл Февруари или да я доставят преди края му?

Та сигурно влагат някаква мисъл при подаръците.
И вече безплатната доставка е над 35 лева и безплатната книга е над 300 точки. Ха, честито

Ами браво.Ама до кога трябва да се поръчва?hellside wrote:Stoly wrote:Всъщност на мен ми донесоха Световна буря - нелошо фентъзи, около 400 страници май, съобразено с факта, че досега 500 лева за фентъзи през тях са минали и им е станало ясно какво харесвамMoridin wrote:
То тъй,ама най-вероятно ще ти донесат "Как да сготвим най-добрите кюфтета" или някоя книжка с дебелина 50 страници.Имам един въпрос:Че да се възползвам от промоцията трябва да я поръчам преди да е изтекъл Февруари или да я доставят преди края му?![]()
Та сигурно влагат някаква мисъл при подаръците.
И вече безплатната доставка е над 35 лева и безплатната книга е над 300 точки. Ха, честито
До петък - нали така пише на сайта, за подарък - до петък поръчваш.
Last edited by hellside on Mon Feb 25, 2008 2:31 pm, edited 2 times in total.
Да бе.Съобразено-друг път.И на мен нея ми донесоха,пък и не само на мен.Явно не са много разноонбразни в избора си.hellside wrote:
Всъщност на мен ми донесоха Световна буря - нелошо фентъзи, около 400 страници май, съобразено с факта, че досега 500 лева за фентъзи през тях са минали и им е станало ясно какво харесвам![]()
:
Поръчах си от тях третата от Песента и в сайта пише 1000 страници,а моята има 925.Сериозно съм обеспокоен и стресиран от възможноста за липса на страници.Дали някой може да разгърне своята бройка да види дали и неговата има толкова,че да знам дали в моята има грешка или в сайта им?плс

Толкова са си страниците, грешката е в сайта. Аз помня че когато излезе доста народ беше озадачен защо страниците са по-малко от обявеното. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Matrim wrote:Толкова са си страниците, грешката е в сайта. Аз помня че когато излезе доста народ беше озадачен защо страниците са по-малко от обявеното.

Ами и моите впечатления по въпроса: Бард са коректни - за около пет години редовно поръчване един път са ми пратили книга в недобро състояние и ми я смениха за тяхна сметка, когато звъннах. За промоциите и отстъпките им няма да говоря - вече е казано.
Иначе пробвах наскоро books.bg - търсихме две книги дето никъде в другите книжарници не бяха в наличност с надеждата, че наистина ги имат както пишат. Таратанци - за седем дни даже не благоволиха да се обадят и да кажат, че нямат наличност. За седем дни не благоволиха да си вдигнат телефоните, на които звънях по няколко пъти на ден. Накрая им теглих един груб мейл, че отказвам поръчката.
За сметка на това mobilis.bg изровиха едната от трите търсени книги и дойдоха в поносим срок - около 4-5 работни дни.
Сайта на Хеликон ме вбесява, когато търся книги по категория не мога да намеря опция за сортиране по дата на присъединяване, за да не ми се налага да ровя като изрод по триста страници за новите книги. Ако някой знае къде е проклетия бутон, моля да ме светне.
Инфодар готвят нова версия на сайта си с опция за поръчка, според техни твърдения. Надявам се да подменят по-добре книгите, отколкото го правят сега - на панаира купихме от щанда им куп книги и за съжаление една се оказа с объркана печатна кола. От сайта им ни посъветваха да подменим на щанда им на книжната борса, та Дилвиш драпа до там.
Иначе пробвах наскоро books.bg - търсихме две книги дето никъде в другите книжарници не бяха в наличност с надеждата, че наистина ги имат както пишат. Таратанци - за седем дни даже не благоволиха да се обадят и да кажат, че нямат наличност. За седем дни не благоволиха да си вдигнат телефоните, на които звънях по няколко пъти на ден. Накрая им теглих един груб мейл, че отказвам поръчката.
За сметка на това mobilis.bg изровиха едната от трите търсени книги и дойдоха в поносим срок - около 4-5 работни дни.
Сайта на Хеликон ме вбесява, когато търся книги по категория не мога да намеря опция за сортиране по дата на присъединяване, за да не ми се налага да ровя като изрод по триста страници за новите книги. Ако някой знае къде е проклетия бутон, моля да ме светне.
Инфодар готвят нова версия на сайта си с опция за поръчка, според техни твърдения. Надявам се да подменят по-добре книгите, отколкото го правят сега - на панаира купихме от щанда им куп книги и за съжаление една се оказа с объркана печатна кола. От сайта им ни посъветваха да подменим на щанда им на книжната борса, та Дилвиш драпа до там.