Абсолютно точно, и аз бях тръгнал да си го вземам, като видях с какво върви в пакет, и си казах че няма да им купувам боклуците пък. Иначе аз Мементо си го имам от доста време от едно списание, май беше "1" или по-скоро от "Екран", но и моето DVD е без екстри.Moridin wrote:а Рипли е наблъскан с някакво идиотско аудио-цд на денс-хитове (??!?!?) та да създава погрешно впечатление за голяма кутия специално издание (а всъщност май пак няма екстри).
The DVD and Blu-Ray Topic
This signature is not yet rated
Уф, не мисля, че хората биха предпочели по-евтино (от рода на 5-10лв.) издание на филм, който ги интересува, за сметка на липсващи тотално екстри. Т.е. вие бихте ли предпочели по-добри издания, ако и това да ги оскъпява или предпочитате по-евтиното, което е 1 диск и кутийка.
Но явно производителите не желаят да рискуват с по-скъпи издания, защото, както знаем, повечето хора се задоволяват с пиратстване и малко биха отчели любим филм като си закупят ДВД издание, пък и хубаво такова...
.
Доста тъпо като цяло >.<...
Но явно производителите не желаят да рискуват с по-скъпи издания, защото, както знаем, повечето хора се задоволяват с пиратстване и малко биха отчели любим филм като си закупят ДВД издание, пък и хубаво такова...

Доста тъпо като цяло >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Точно защото няма разлика между пиратско ДВД и оригинално такова без екстри според мен трябва да пускат по-яки издания. Аз примерно много малко филми бих си взел оригинални вече и то само такива които ме кефят на макс. Ама ако е просто видеокасетка направена на ДВД предпочитам да не си ги купувам. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Начи, една молба.
Понеже искам да си попълня Хийт Леджър колекцията с квото е излизало на бг, пускам каквото имам:
Хероин
Казанова
Господарят на греха
Бандата на Кели
Четирите пера
Балът на чудовището
Като рицарите
Аз знам за още 4:
Патриотът
Планината Броукбек (бля)
10 неща, които мразя у теб
Братя Грим
От тия само първият е откриваем, другите 3 са или тотално и всевечно изчерпани (10-те неща), или почти такива. Та молбата ми е ако някой види някое от тях (баси, Броукбека НЕ ГО ЩА!!!), да ми звънне да ми каже от място, ако му е възможно. Също, ако изпускам нещо, което е излизало тук, кажете кое.
Понеже искам да си попълня Хийт Леджър колекцията с квото е излизало на бг, пускам каквото имам:
Хероин
Казанова
Господарят на греха
Бандата на Кели
Четирите пера
Балът на чудовището
Като рицарите
Аз знам за още 4:
Патриотът
Планината Броукбек (бля)
10 неща, които мразя у теб
Братя Грим
От тия само първият е откриваем, другите 3 са или тотално и всевечно изчерпани (10-те неща), или почти такива. Та молбата ми е ако някой види някое от тях (баси, Броукбека НЕ ГО ЩА!!!), да ми звънне да ми каже от място, ако му е възможно. Също, ако изпускам нещо, което е излизало тук, кажете кое.
And you can't dance with a devil on your back...
Броукбека е на Диема ако се не лъжа издание от 8 левовите им. Братята дълго време се продаваше на 2.50.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Сдобих се с баси бруталното двудисково издание на Седем за скромните $10 на промоция
Феноменално оформление и един тон екстри, много съм доволен.
Снабдих и други работи, ама няма да вълнуват много хора
Ся се чудя да бъда ли маниак и да жмецна двудисковия кълектърс едишън на Серенити в турбо гъзарската кутия, или да не бъда...

Снабдих и други работи, ама няма да вълнуват много хора

Ся се чудя да бъда ли маниак и да жмецна двудисковия кълектърс едишън на Серенити в турбо гъзарската кутия, или да не бъда...
And you can't dance with a devil on your back...