Elayne, и аз ти казвам, че търсиш "Шотландски боец 2", но си намери разширената версия, защото оригиналната е много зле...
Гледах "Шаолински футбол" за пореден път. Много любим филм ми е това... Винаги ще се удивлявам как един подчертано пародиен филм като него може да бъде толкова силно въздействащ. Някакси... Да видиш как героят се опитва по всевъзможни начини да осъществи мечтата си, да видиш, че е готов на всичко, че няма да се предаде... Красиво е. Поне аз го виждам така. Е, вероятно повечето сте гледали филма и сте видели, че е много здрава пародия на всичко, свързано с добрите стари бойни филми.Особено невероятно впечатление прави вратарят, който е такъв двойник на Брус Лий, че... В смисъл, не само прилича на него, но и езикът на тялото, облеклото, дори движенията, с които спасяваше вратата от топката - всичко е същото...
Всъщност, май нямаше голям смисъл от горните няколко изречения, но пък какво толкова. Забравих да спомена, че гледах разширената версия на филма най-после. И всъщност тя с нищо не е по-добра от оригиналната. Да, добавени са две сцени, но едната по-скоро пречи, отколкото помага, а другата, макар че вероятно е накарала китайците да експлодират от смях, надали ще е особено забавна на много западняци над десет години. Макар че на мен ми хареса

Е, има ги и гафовете накрая... Абе, готинко.