Music Idol 2.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Post Reply
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Feb 29, 2008 10:09 pm

Жоро, случил си на нормално поведение от негова страна. Както някой по-горе отбеляза - май напоследък му се случва повече. Но има такива случаи, такива невероятни случай на кретенизъм, както Марфа каза, че ... аз се чудя тия хора де са расли, кой ги е култивирал О_О... просто... 15 годишната курветина... тате искал всеки ден нови дрехи да носи, скъпи дрехи..., не му влизало в работата как се обличала. :roll:

Едит: А аз днес разпознах едно момиче от моето училище, моя випуск, на един съученик дългогодишно гадже, което за втори път се явява, дадоха му червеното листче на момичето. Хубава е и пее, друг е въпросът, че тембърчето й е никакво и гласчето е слабооо.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Feb 29, 2008 11:13 pm

Аз пък днес разпознах един колега, от курса ми по психология във ВТУ и много се изкефих, че мина кастинга. :)
Забавно е така.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Mar 01, 2008 3:32 am

Жоро, виж това
http://www.vbox7.com/play:f60f7f97
В смсисъл, момчето е пълна скръб, но и Фънки го реже за световно...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Mar 01, 2008 10:49 am

Не знам само на мен ли ми се струва така, но този Мюзик Айдъл като че ли започна малко тъжно :?
Маестро Казасян е уморен човек, често задрямва. Двете дами в журито зоорлем се правят на забавни, но им личи, че го правят насила. Що-годе адекватно като че ли се държи само Фънки, колкото и да е груб, но и на него сякаш не му е весело.
Най-лишен от вкус като че ли е самият режисьор на шоуто. Значи, явяват се там "проблемни" персонажи, пускаш ги за майтап, добре - но защо трябва да ги преекспонираш толкова? Жал ми стана примерно за онова сладкарче, дето се прави на Майкъл Джаксън - показа го пред журито, добре, що трябваше да се гавриш с него и отвън? А пък онзи "артист" снощи, дето го проследиха още от вкъщи, че как влиза, че как излиза... и защо го пуснаха изобщо до следващия кръг, ми той ще се размаже там :neutral:
Въобще, "чувството за хумор" на режисьора е малко в стил "да бутнеш баба си по стъпалата и да я питаш защо пада" :(
Миналия път със Сл. Трифонов (да прощава Марфа) като че ли беше по-ведро някакси.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Mar 01, 2008 10:54 am

Валка, глей по-ведро на жуота ве! ;)

Ето, "Кен Лий" вече превзе класациите и домашните купони. Доказателството!!!! :lol: :lol: :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 01, 2008 10:57 am

И аз имам некво такова чувство, вяличко е.

А вие както го бяхте описали Фънки, аз реших, че псува на майка, коли и беси с брадва, баси. Той просто проявява черен хумор :mrgreen: Макар и неуместно. Освен това той нали уж оценява кандидатите от мениджърската страна, така че колкото и да е грубо, изказване от типа на "дебел си, не ставаш за звезда" си е съвсем в реда на правомощията му доколкот разбирам.

Сериозно се чудя обаче на Вили Казасян как не му е неудобно в тая компания, явно паричките не са малко, че да се излага така :)
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 01, 2008 11:07 am

Interpreter wrote:А пък онзи "артист" снощи, дето го проследиха още от вкъщи, че как влиза, че как излиза... и защо го пуснаха изобщо до следващия кръг, ми той ще се размаже там :neutral:
Този е абсолютен позор за родния си град. Съжалявам, обаче айтозлиите не са такива по принцип. Пуснаха го, за да му се подиграват по-късно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sat Mar 01, 2008 1:34 pm

Чак сега видях Майкъл Джаксън на кроасаните.
Искам да знам къде прави кроасани, за да не ям от там.

и заяви: "Хем хит пях, хем танцувах..."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Mar 01, 2008 6:18 pm

Прави кроасани във Варна. И не разбирам що не щеше да ги ядеш, в края на краищата не беше нечистоплътен, ако и да беше хахо.

Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Mar 01, 2008 6:27 pm

Аз най се кефя на колегата от хора на варненските момчета и младежи, понеже го познавам.Не знам защо реши да не дойде и в Морски Звуци,но е добър:)И дует с Киркоров не е малка работа :D
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 04, 2008 11:23 am

Снощи пак беше болна раота. Много. Пак Марая Кери го отнесе, тоя път я пяха на американски. На: http://vbox7.com/play:868187bd
Имаше някакъв Азис. В сми, едно към едно, даже Васил се казваше. Пуснаха го, щото пък пееше. Няква пикла от английска паралелка пя песента на Риана "Унфитифули" и после рева "Люси ще ми каже на мен, че не знам английски". Люсито като й каза, че песента се казва "Ънфейтфъл" тая й отговаря: "Ами ние това не сме го учили още". Друга пълна скръб обясни, че са я скъсали, понеже мацките й завители на красотата. Бе... :vomit: http://www.vbox7.com/play:73def9cc

Да видим, тая вечер почват театралните кастинги, та може и да има няква надежда.
Last edited by Marfa on Tue Mar 04, 2008 1:06 pm, edited 3 times in total.

Уук.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Mar 04, 2008 12:00 pm

Не помня от кога не съм се смял толкова много на тоя идиот, дето пееше неква песен на Марая Кери. Просто умлях да се хиля, евалата на журито че го пуснаха да продължи. Иначе като цяло Мюзик айдъл 2 съксва мощно спрямо предишния, особено журито. Не знам, но като цяло предишното беше по-свежо, а и Иванчо и Андрейчо вкарваха повече бъзици :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 04, 2008 12:18 pm

Нямам такова впечатление.

Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Mar 04, 2008 3:52 pm

да пеят там, стига да не ръкомахат много

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Mar 04, 2008 5:26 pm

Само една бележка за Фънки - все пак имайте предвид, че ние виждаме само тези негови реплики, които режисьорът/продуцентите (Иван и Андрей, между другото) са избрали. Както някой отбеляза вече, явно се видя, как са подбрали по-шантавите кандидати, докато добрите ще ги пускат явно от тук нататък (и има смисъл, защото тези които са трагични няма кога да ги показват повече). Така че не върви човек да си съставя мнение за него.

Наистина, езикът му е доста пиперлив, но пък си казва всичко откровено, което е наистина ценно. Аз сто пъти предпочитам честната критика, дори и да е груба, вместо някой да шишалкави колко добър бил участникът, как добре му било отработено вибратото и т.н., както беше през по-голямата част от последния кръг (т.е. 12-те участници) миналата година, когато Слави Трифонов го нямаше. Това, което ще е наистина плюс този път, е точно безкомпромисната критика на Фънки.

И между другото, слушам съм Фънки неведнъж в интервюта, човекът си е доста интелигентен, и има много широк поглед върху музиката, да не говорим че е завършил и Консерваторията, а след това е свирил доста време джаз. Може да не е певец, или да не изглежда идеално, но той е там като човек с опит, а не като участник. И както беше вече отбелязано, най-голям вой срещу него надигат най-бездарните кандидати.

Колкото до това кои са избрали, тепърва ще видим, предполагам че наистина добрите ще почнат да ги пускат от тази вечер нататък.
This signature is not yet rated