Наистина е страхотен, направо не виждам как щях да я играя тази игра без него.The Dragon wrote:QuestHelper e ебаси аддона. Най ценния от всички
WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Машина машина аз докарах едва 37
ма се туткам в Арати нещо, че тия дни в vale-то много орда ?? дет трепе подред мамицата им нещастна комплексарска.
Поне си направих кефа доволно днеска - един на 1лвл под моя от ордата си го държах 10 минути като овца да ми блее отпреде, че беше нагъл да ме напада в гръб като ми е останала мана точно колкото за 1 фрост нова и полиморф.

Поне си направих кефа доволно днеска - един на 1лвл под моя от ордата си го държах 10 минути като овца да ми блее отпреде, че беше нагъл да ме напада в гръб като ми е останала мана точно колкото за 1 фрост нова и полиморф.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Гавра а? То обикновено всеки гледа да нападне изотзадзе така че не му се сърди- човещинка си е
Особено ако е бил блъд елф
В Stranglehorne ВИНАГИ има мелета- аз лично там имам не повече от 2-3 куеста- никой не де задължава да куестваш там ако не искаш ПвП. Има още 5 места за същия левел герой като Vale.

В Stranglehorne ВИНАГИ има мелета- аз лично там имам не повече от 2-3 куеста- никой не де задължава да куестваш там ако не искаш ПвП. Има още 5 места за същия левел герой като Vale.
Е то ясно, ма просто си прекаляват с дебненето там 70таците малко. Много велик че утрепал некой 35 че и се хили на глас. ТО после някой викна явно от алианса 3ма 70 та не знам кой се посмя повече ма ми загуби 20 мин ей така. Са и мене ми се е случвало да зваря някой от ордата посред меле ма да му се ухила и да отмина. Просто не е спортсментско ма пвп кво да го праиш
Ма гавра до дупка с блъделфа, на мене ми писна иначе сигурно щеше се логаутне на 20-тата минута 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Не знам човек, ама комплексари има всякави видове- няма да забравя едни олигофрени трима! 3 часа ме кампиха под селото в Desolace да сляза - аз си бях оставил играта и бях излязал в града на кафе ,връщам се , сядам - поглеждам надолу и ония пак там ! 
Вчера пък един приятел разправя че 3 ма 20 левел го гонили от Ratchet до Танарис ПЛУВАЙКИ !

Вчера пък един приятел разправя че 3 ма 20 левел го гонили от Ratchet до Танарис ПЛУВАЙКИ !
Е поне са с един приист от Russian light force днеска се сдуших та изринахме кестчета за по 1 левъл на майтап. Кой други зони са за до 40? Са доизривам и southshore утре.
Секви ги има
АФК рън през два континента технически надали е възможно, но съм сигурен че някой го е пробвал 
Секви ги има

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
АФК не съм бягал толкова , ама съм бягал с коня от едни тъпаци от Ashenvile чак до Таннрис където ме чакаха гилда за рейдXellos wrote:Е поне са с един приист от Russian light force днеска се сдуших та изринахме кестчета за по 1 левъл на майтап. Кой други зони са за до 40? Са доизривам и southshore утре.
Секви ги имаАФК рън през два континента технически надали е възможно, но съм сигурен че някой го е пробвал

КОи зони за 40 - ами Badlands, крайните кусети в Arathi(да се чете замъка) , ранния Hinterlands, Swamp of Sorrows, Tannaris до половината, Dustswallow marsh,Desolace към края.
Я направо виж тоя сайт и ще се убедиш:
http://wow.tentonhammer.com/index.php?m ... y&ceid=431
в смисъл -има и куести в Stranglehorne ама в никакъв случай не само там.
Ей да бе вижда му се вече времето за маунта, Флуфи иска СЛОНЧЕЕЕЕ 

Ами май vampiric touch-а трябва да вземаш. Аз, моята възвишена и свята попеса до такива неща не се е докосвала, а сянката й не е стигнала до такова ниво. Но все пак тоя талант ти пълни мана, та май е по-добре да го вземеш веднага щом можеш.
Аз поне това ще направя:)
А моето прекрасно Пиле рогато ненагледно вече е 56 ниво и се е отправило устремно към 58 и Аутленд. Скоро моето трио ще се събере отново

А моето прекрасно Пиле рогато ненагледно вече е 56 ниво и се е отправило устремно към 58 и Аутленд. Скоро моето трио ще се събере отново

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Почти 40ти ма тепърва парици трее муфта от добрите лелки за маунта 
M.A.G.E
http://www.youtube.com/watch?v=ov07yLus ... re=related

M.A.G.E

http://www.youtube.com/watch?v=ov07yLus ... re=related
- The Dragon
- Elder God