Oscars!
Наблюдавам, че напоследък почти безотказно награждават превъплъщенията в хора от нашето съвремие (или близо до него). Не съм гледала филма, та не знам как се справя Марион Котийар, ама ме яд за Кейт Бланшет. Но аз за нея съм силно пристрастна.
А Тилда Суиндън ме изненада. Ролята й е много добра, но бях толкова сигурна, че ще дадат Оскара на майката от Gone baby gone.
А Тилда Суиндън ме изненада. Ролята й е много добра, но бях толкова сигурна, че ще дадат Оскара на майката от Gone baby gone.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Eй затова те обичам, щото си способна да разграничаваш едно качество на филм от друго... Трансформърите имаха смазващи ефекти. Далеч не бяха само количките, но и Кубът, самият екшън в по-голямата си част. Ся, не е като говореща мечка и шарен дирижабъл, ЯВНО, но за мен през 2007-ма нямаше по-добри ефекти, освен може би в неква степен пиратските. Които пък бяха толкова много и най-различни, че пак шареният дирижабъл и говорещата мечка не мгоат да им стъпят на пръстчето, но...Morwen wrote:Е, точно трансформърите имаха едните преобразуващи се коли като ефекти, не е чак толкова...
And you can't dance with a devil on your back...
Понеже Майкъл Клейтън си му гледал нещо повече от трейлъра и си сигурен, че Тилда Суинтън не мачка?Moridin wrote:Мен повечето откъси в главна мъжка ми харесаха.
За сметка на това силно се издразних на поддържащата женска, момиченцето от Атоунмънт къртеше мивки.

И наистина в пиратите имаше супер-ефекти, така че хайде да не ги отписваме.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мррф... и без да искам да разпалвам още ненужни спорове (мне, титлата съм си я сложил по съвсем, ама съвсем друг повод
), просто ми се иска да дам един съвет към хората, които още не са гледали "La Môme" (така де, на български си го водят "Живот в розово") - съвсем добронамерено - просто гледайте го първо, после сами си правете изводите
Не казвам, че абсолютно задължително трябва и на вас да ви хареса толкова, колкото аз май вече писах в viewtopic.php?p=81355#81355 ... просто точно това е филм, за който не можете да си правите заключения, преди да сте го видели.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- BaYa
- Forsaken
Момиченцето от Атонмент се казва Сиирша Сеорайз. (Помолих един приятел шотландец да ми каже как се произнася!!
) И със сигурност ще има достатъчно време да вземе други Оскари, когато порастне още малко. Докато Тилда е вече голяма, т.е. - израстнала, актриса и това е първият й Оскар. Но пък аз много я харесвам още от Орландо, та съм "повлияна".
И викам аз, как можахте все пак да не пуснете един списък с Оскарите, преди да започнете да коментирате!!
Та пуска цеееелият списък в спойлер, че е доста дълъг.

И викам аз, как можахте все пак да не пуснете един списък с Оскарите, преди да започнете да коментирате!!

- Spoiler: show

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!