Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

sauron
Paragon

Post by sauron » Tue Feb 19, 2008 8:43 pm

то и Стоичков го е заболяла като е чул за Маркес :ghostche:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Feb 19, 2008 8:53 pm

Ееее, може да не е било точно главата!! :wink: Може да е бииииил ... черния дроб!! :rofl:
Дори в интервюто съвсем безсрамно си пиш, че не е знаел кой е тоя Маркес даже!!! :<
:shock:
- К’ъв е тоя? Футболист ли е - попитал чистосърдечно носителят на “Златната топка” в първия момент.

Когато разбрал, че Маркес пише книги, Ицо отсякъл: “Щом говори испански, няма проблем. Ще вземем правата.
:shock:
Мани, мани. Аз като кажа че съм българка, в Барна винаги някой казва: Ааааа, като Стойков!! (Ч-ъто е голяма тайна за испанци, и също накамарване на повече от една съгласна заедно! :wink: ) Но след изръмжаването ми, се сещат тъпи не са. Тааа, да не се залъгва горкото; тук го ценят само заради краката. Иначе човек може да помисли че не живее тук. И тея смотани журналисти съвсем ме нервираха, можеха да си пазят местожитеството на Камата за себе си и да не ме нервират ся!!! :twisted:
С такъв дипломатически представител Маркес никога, ама никога, няма да отстъпи правата за България!! :?

Добавка: Някакъв си ерудит по-долу, дори смее да пита дали някой е чел гнусотиите които Маркес е писал по повод 11 септември 2001!?!?!? :shock: Лелееееей!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 19, 2008 11:33 pm

Габриел Гарсия Маркес е страхотен писател. Дано наистина си даде правата и започнат да го издават. "Любов по време на Холера" и "Няма кой да пише на полковника" са две от любимите ми негови произведения. "100 години самота" пък няма какво да я коментирам. Всеки сигурно е чел или най-малкото чувал за нея. Дано Стоичков успее в това си начинание. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 19, 2008 11:37 pm

http://dnes.dir.bg/2008/02/19/news2681688.html

Все по-нагли стават с всяка година. Последната все велики и любими места си отиват: Ботаническата, Яйлата, сега и Каваци/Веселие. Вече не се и учудвам. :neutral: Гледам си.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 19, 2008 11:53 pm

И нищо няма да стане колкото и да се възмущаваме. А беше толкова готино на Смокиня. :(

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Feb 25, 2008 6:46 pm

ей това е точно за Абсурдистан :D
Кметът обеща Супер София до 2011-а
25 февруари 2008 / News.dir.bg
Събираемост на местните данъци, такси и глоби на 100%, изграждане на 13 паркинга, преодоляване на недостига на места в детски градини, изграждане докрай на първи и втори метродиаметър.
Това са част от приоритетите в управленската програма на столичния кмет Бойко Борисов до 2011 г.
http://dnes.dir.bg/2008/02/25/news2705649.html

шегички разни :spank:
Where I was
Where I was

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Feb 25, 2008 6:47 pm

Абе той да направи София отново нормално място за живеене. На мен това ми стига.

Супер София... :roll:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 25, 2008 7:05 pm

Нещо не му вярвам на другаря Борисов. :?

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Feb 25, 2008 7:48 pm

абе дано направи!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 25, 2008 7:53 pm

Програмата звучи доста готино, особено откъм транспорт и паркове, но нещо и аз не я виждам като доближаваща се до понятието "реализъм". Особено с тия паркинги ме напушва смях.
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Feb 25, 2008 7:58 pm

Интересно за 2025 г. какво ли ще обещае...
Когато някой управляващ не успява да си изпълни обещанията в краткосрочен план, почва да реди програми за 5-10-20 години напред...
Я да каже какво реално може да направи за София в рамките на тази година. Или в следващите 3 до 6 месеца.
The Best of Mozart

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 25, 2008 8:16 pm

Ех, нито тук, нито в коментарите на посочения линк нито ЕДИН положителен коментар :) Поне нещо от сорта на "готини идеи, дано да реализират поне част" да бях видял. Но не. Само плюене по Борисов. На хората явно не им пука толкова за София, колкото им пука да плюят по кмета.

Бтв тоя пост не е някаква апологетика, и аз не му вярвам, но тоя тип поведение е едновременно абсурдно и показателно. И ме дразни силно.

Явно наистина съм си наивен :)
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Feb 25, 2008 8:19 pm

Жоро, Борисов е кмет на София не от вчера. Преди да му коментирам обещанията за след три години, искам да видя какво е направил реално досега като подобрения. За влошаванията не ми се започва.
Че на обещания за светло бъдеще се нагледах и наслушах.

И прочети пак горния ми пост за сроковете на обещанията, плз.
The Best of Mozart

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 25, 2008 8:22 pm

Ицо, горе-долу точно потвърждаваш това, срещу което роптая. Не те вълнува какво е обещал, не те вълнува дали би било готино да стане, не те вълнува как и кога ще го постигнем (с Бойко или без него), а те вълнува единствено, че някой те лъже. Еми докато ни вълнува единствено, че някой ни лъже, няма да се появи някой друг, който да не ни лъже, щото тоя друг трябва да дойде от нас, а нас явно ТОВА не ни вълнува.
This is it. Ground zero.

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Feb 25, 2008 9:47 pm

ми мен примерно ме вълнува, дали има НЯКАКВА вероятност, част от обещанията да бъдат изпълнени. Според мен мен вероятноста за това клони към 0. Иначе всеки би бил доволен да му обещават хубави неща, и малко по-малко те да се изпълняват. Но това можеш да го очакваш от човек, направил нещо адекватно досега. Или поне говорещ адекватно. Нито едното от двете БББ не е направил. Затова...
Where I was
Where I was