Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 19, 2008 10:47 am

Moridin wrote:Тайдленд вероятно е милиони пъти по-добър от блъда ;)
Добре де. Явно филма си заслужава. :mrgreen:
А как въобще са се навили да пуснат подобен филм по кината?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 19, 2008 12:47 pm

Moridin wrote:Тайдленд вероятно е милиони пъти по-добър от блъда ;)
Хващам се на стотиците взети назаем хиляди на бас, че тва изобщо не е така. Че Ще се лее кръв е несравнимо по-добрият филм във всяко едно отношение и според 95% от публиката. За критиците изобщо не говорим.

Кво ше кажеш, Шайх Вторий? :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 19, 2008 12:50 pm

Мнението ми е силно субективно и сто процента няма да бъде променено, просто е така на чисто жанрова база, така че няма смисъл от тоя бас.
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Feb 19, 2008 4:56 pm

Мор, мисля че грешиш, но пак не лови баса! :wink:
Валка, ако е на телевизор или пък компютърът ти има по голям от 15/17 цола екран, гледай си го в къщи и хичне ни обръщай(?) внимание. :hihi: Но го гледай!!!! :devil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 19, 2008 11:14 pm

Мерси за съвета Бая. Май така и ще направя.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 20, 2008 12:29 am

Аз пък съветвам обратното - Tideland е задължително да се гледа на голям екран. Пейзажите са мащабни и защеметяващо красиви, визията е прекрасна като цяло и изпълнена с оригинални идеи, въобще такъв филм по възможност винаги трябва да се гледа на кино.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 20, 2008 12:42 am

Подкрепям напълно Дем. Валери, няма да се разочароваш :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 20, 2008 4:25 am

Някой ако още не е гледал на компа Няма място за старите кучета, може да се възползва от това сега. Петък, 19:30, Мола.

Така или иначе няма друга читава премиера. Добре че другия петък заедно с Майкъл Клейтън излиза и Ескорт до затвора. 8-)

Да, знам, че ще ходите предпремиерно на Ще се лее кръв в събота.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 20, 2008 7:22 am

Събота в 20:00 е специалната прожекция на Ще се лее кръв за 10 лв. Свиркайте на който му се ходи, за да взимаме петък към 18 часа билети. Засега сме 6 човека.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Feb 20, 2008 3:38 pm

Бих дошла и на Старите кучета, и на Кръвта, но по това време ще се моря по улиците на Лисабон :D Next week какво планирате?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 20, 2008 3:56 pm

Петък - Юмата, събота - Клейтън. Ха дано и още нещо изскочи. :wink:

Заповядай, тъкмо да разкажеш за Лисабон и да те удуша със злобна завист. Водеше се любимият ни европейски град с Боби (не сме педали).

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 22, 2008 2:09 am

Довечера съм зает, така че дори да има някой, който не е гледал Кучетата и е свободен, няма да съм на линия.

Ще го гледам веднага щом стана ранния следобяд и най-сетне ще мога да се включа в темата и да изчета всички спойлъри. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 29, 2008 1:42 am

shayhiri wrote:Петък - Юмата, събота - Клейтън. Ха дано и още нещо изскочи. :wink:
Познах. Изскочи. На него и ще ходя:
О, братко, къде си?
O Brother, Where Art Thou?
САЩ, 2000, 106'
Режисьор: Джоуел Коен · С: Джордж Клуни, Джон Туртуро, Тим Блейк Нелсън, Джон Гудман
Комедия, със субтитри, английски
Трима гениално малоумни трябва да се докопат до едно съкровище, преди точно там, където е заровено, някой да вземе пък да построи язовир. О, Боже, трябва да бързат. Е, да, но дори и Одисей не е имал чак толкова проблеми по пътя си.

Дом на киното 29 февруари 2008 (пт) 21:00 (2 лв)
Ако се накефя достатъчно, може и в събота в същия час на Дюда, който бях гледал в щастливо неведение за идната му култовост в същия тоз салон преди цяло 10 години. :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 29, 2008 9:23 am

Големия Лебовски кърти. Въпреки това O Brother, Where Art Thou? ми харесва повече. 8-) Жалко че и двата дни няма да мога да дойда. :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 29, 2008 2:27 pm

Уви и аз довечера. Тъкмо му излезе късметя на човек с некой хубав филм - и ПРАС! - неочакван сексангажимент. :roll: Деба.

А "Братко" дори не съм го гледал и много му се точех. :evil:

А дано пък ги врътнат още малко и другата седмица, ако им тръгне. :cry:

На хората тук НЕ ИМ пука за сексуалния ти живот. При следващото "небрежно" подхвърляне на подобна реплика ще има лок за ДВЕ седмици. Ян

Ш: OK. Има смисъл. Само да не се изпусна случайно - тогава ще пледирам невинност. А поне в специализираните теми допустимо ли е? Щото иначе си е дърво. На мен тва ми е половината живот.

Изпускане или не, не ме вълнува. Лок за две седмици при следваща такава реплика. Ако трябва ще си четеш постовете по десет пъти. Ян