Travian
Moderator: AlDim
На аванта ли ще съм,ако в ковачницата за оръжия вдигам атаката на паладините,така че да мачкам пехотата наляво и дясно?Досега ме нападат само някакви задници със 100-200 души повече от мен и то винаги само с пехота.Ако си сформирам едно-20-30 паладина с ъпгрейдната атака,предполагам че ще мога да смазотя 30 легионера и 4-5 импрериана.Кажете вие какво мислите?
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!
Ковачница за брони, ако ще правиш защита блъскай там.
Ковачница за оръжия - само на атакуващата армия. Просто няма смисъл да вдигаш атака на копия примерно...
Ковачница за оръжия - само на атакуващата армия. Просто няма смисъл да вдигаш атака на копия примерно...
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
- RRSunknown
- Elder God
Аз след като всички покрай с които мислих да се бия упорото си изтриваха акаунтите тъкмо преди да ги нападна спрях да играя.
Тъкмо бях събрал 300 катапулта и 1000 Цезара да нападна архиврага Чачев от Вулгларис и той все че си изтри акаунта. Супер безинтересно стана. Чудя дали ще ми изтрият акаунта ако не влизам да играя.
Тъкмо бях събрал 300 катапулта и 1000 Цезара да нападна архиврага Чачев от Вулгларис и той все че си изтри акаунта. Супер безинтересно стана. Чудя дали ще ми изтрият акаунта ако не влизам да играя.
- RRSunknown
- Elder God
Първо трябва да минат през защитата която съм оставил- а това е по силите само на голям клан с много катапулти.Последният път като влязох и видях 35 покани за клан. 
При мене уловката е че около града имам 3 оазиса със жито и трите съм ги взел с един град- най големия оазис беше на чачев - и той ми го остави

При мене уловката е че около града имам 3 оазиса със жито и трите съм ги взел с един град- най големия оазис беше на чачев - и той ми го остави

Пичът си е сам клан, кланът се казва "1", името на играча е НИКОЛАЙ с единствен град НИКОЛАЙ. Устава на едноличния клан:

1.всеки е добре дошъл
само да напише съобщение
2.ако някой се изключи от клана без да ми каже е
предател
3.който изка титла да напише съобщение
4.приемам градове с население над 40
5.всеки от играчите е длъжен да не атакува играчи от клана
6.ако някой му трябват ресурси да попита мен или играчи от клана
7.ЗАПОВЯДАЙТЕ!

- RRSunknown
- Elder God
Е няма повече, свършиthunder wrote:о да, на този му се смяхме много
аз посрутих малко един на изпроводяк, че беше нападал човек от клана, в момента собствения ми клан се надпреварва да ме касира мен, прди да съм се изтрил

Бтв, има един, който си е пратил подкрепление 1000 преторианеца та е много забавно

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown