Морви, Позабременяла наистина има много основен минус - опитва се да бъде реалистичен, но само донякъде.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На първо гледане контраста между двата филма ми дойде малко в повече. И неоцених подобаващо филма на Тарантино, който като ги изгледах за втори път се оказа по-качествения от двата. Мачете-то като гледам в ИМДБ-то май няма да го бъде за съжаление.Roamer wrote:Така де, така, съжалявам, ако е прозвучало като чист късметИмах предвид, че сме имали късмет, че той изобщо успя да намери такава.
DELgado wrote:На първо гледане контраста между двата филма ми дойде малко в повече. И неоцених подобаващо филма на Тарантино, който като ги изгледах за втори път се оказа по-качествения от двата. Мачете-то като гледам в ИМДБ-то май няма да го бъде за съжаление.Roamer wrote:Така де, така, съжалявам, ако е прозвучало като чист късметИмах предвид, че сме имали късмет, че той изобщо успя да намери такава.
И аз съм на туй дередже. Повече ми хареса филма на Родригес. Имаше си повече от всичко нужно за да ми стане интересен. Докато Тарантиновият имаше само Кърт Квадратна челюст Ръсел, който ми допада, но не и филма де.Pugsley wrote:Бате, той се "оказва" по-качествения от двата само в твоя малък свят където комиксите са по-важни от хранителните нужди. На планетата Земя филма на родригез е къде-къде по як.
Не, абсолютно ми е все тая за "Позабременяла", просто оценявам факта, че е изключително добър за комедия - както бих потупал по главата някое кученце, което току що е донесло обратно първата си хвърлена пръчка, докато братчетата му още правят локвички по балатума.Roamer wrote:Всички вече разбрахме, че "Позабременяла" за теб е откровение свише, всички вече разбрахме, че на доста други хора този филм ни харесва, ама не чак толковаХайде. Стига. Вече.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От ревюто на Jumper в programata.bg.Отдавна не се бяхме сещали за добрата стара телепортация, която толкова ни вълнуваше в зората на фантастичното кино.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests