Защо В Косово, Алвин? Смяташ, че ще прокопсат ли? Колкото и евтино да е сега, рискът е твърде голям.
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е значи сме на един акъл, все пак.Moridin wrote:избирам комбинацията от минималния риск и максималната печалба и прекарвам месеци, докато я намеря ;р
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Еми златото повече от удвои стойността си за 2-3 месеца, преди да се успокои малко под 1000$ тройунция.
О, не живея за това, но когато ми изтърсят пълен абсурд (не знаех, че е невярно, но знаех, че е титанично малко вероятно) с пълна сигурност в лицето, проверявам, да. А ме подразни вечният менторски тон "колко го разбирам тоя живот и колко сте прецакани другите". При очевидно говорене на тенденциозни глупости като аргументи в подкрепа. Проблем?Moridin wrote:Е сега отречи, че живееш, за да го изобличаваш ;р Това твърдение НЕ ЗНАЕШЕ, че е невярно, но нарочно провери, за да му натриеш носа, без реално да те е подразнило нещо in the first place! ;p
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests