Януари '08
Разбрахте ли, че ше правят Кловърфийлд 2? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
- Farmer
- BaYa
- Forsaken
Ами, май може и да не го развалят.
J.J Abrahams e изявил желание да снима още за Кловърфайлд. Иска да снима същото събитие от гледната точка на друга група хора. Просто, същото действие (през същото време) от друга гледна точка. 

Last edited by BaYa on Tue Feb 05, 2008 6:03 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
А в това дори може и да има смисъл - филмът остави доста неща недоизяснени. Макар че... макар че сценаристите ще трябва доста да се потрудят, за да намерят начин да разрешат недоизяснените неща по нови начини, а не с очевидните твърде клиширани варианти
Та така де, всъщност не знам доколко има смисъл 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Веднага ми се прииска да направя история в същия контекст, която да цака първата.
Но верно ще е трудно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ето го най-сетне и проклетото чудовище: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 07&count=0
Във филма кефеше повече.
Във филма кефеше повече.