П.С. Обаче заради тоя Андрас се регисристирах там- само му паля фитила и му гледам сеира
WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
оригиналния сериен номер ти трябва да си направиш акаунт - за нищо друго. Оттам нататък имаш ли акаунт и да си с пиратски експанжън няма значение!
П.С. Обаче заради тоя Андрас се регисристирах там- само му паля фитила и му гледам сеира
, малко ми напомня на Шайхири- все се изказва неподготвен но не спира да спори.
- The Dragon
- Elder God
RRSunknown wrote:оригиналния сериен номер ти трябва да си направиш акаунт - за нищо друго. Оттам нататък имаш ли акаунт и да си с пиратски експанжън няма значение!
П.С. Обаче заради тоя Андрас се регисристирах там- само му паля фитила и му гледам сеира, малко ми напомня на Шайхири- все се изказва неподготвен но не спира да спори.
Ммммм - няма такова нещо като пиратски акаунт! За да те пусне в крусейда трябва да си въвел серийния му номер към акаунта си. Иначе горящия портал не се отваря ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
Андраса е пич бе, макар че е пълен бастун за спорове
. Ше си имаш занимавка в сивостена сички обичат да спорят здраво.
Нема се преебат Близард в никъф случй
Уф са ме чака тъпо катерене 21 левел до към 30 тука из подходящите територии. Поне са рестнат съм до край та по-бързо ше наваксам с екпирианса как не съм играл 5-6 дена 
Нема се преебат Близард в никъф случй
For those who come after...
- RRSunknown
- Elder God
Пуснаха нов пач с бая промени !
предимно засилвата кастърите- намялят времето за кулдавун на всички магии и засилват регенерацията на мана.
ПвП е подобрено яко- хонора се дава не с един ден закъснение а веднага! човек със Ресър. сикнес не дава хонор,
И на сладкото- дропа на босовете в рейдовете за 25 е дигнат !
предимно засилвата кастърите- намялят времето за кулдавун на всички магии и засилват регенерацията на мана.
ПвП е подобрено яко- хонора се дава не с един ден закъснение а веднага! човек със Ресър. сикнес не дава хонор,
И на сладкото- дропа на босовете в рейдовете за 25 е дигнат !
RRSunknown, наистина ме учудваш... още нищо не са пуснали
а notes за patch 2.4 висят във всеки форум вече повече от седмица
за който е любопитен, да погледне тук:
http://www.mmo-champion.com/
а notes за patch 2.4 висят във всеки форум вече повече от седмица
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
alliance - Zenedar
horde - Neptulon
но сме доста нередовни на Нептулон, защото много натоварена рейд-програма има напоследък на Зенедар
а на Нептулон още нямаме 70-тка.. снощи влезнах с Leed, колкото да я направя 66 лвл и да й вдигна фишинга на 300... а и да си почина от 70-тките ми на Зенедар...
horde - Neptulon
но сме доста нередовни на Нептулон, защото много натоварена рейд-програма има напоследък на Зенедар
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Аз играта не я играя само видях в един сайт реклама и затова пуснах фишека, така че сори ако съм сбъркалTais wrote:RRSunknown, наистина ме учудваш... още нищо не са пуснали![]()
а notes за patch 2.4 висят във всеки форум вече повече от седмица![]()
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
струва ми се, че след онзи пач по-бързо набираш рестед бонус, а оттук и по-бързото левълване... не мога да преценя де, щото аз с алтовете обикновено слаквам, че са ми да разпускам, като се уморя от 70-тките...
иначе на Зенедар имам драеней шаман, но я изкласих до 32 или 33 лвл... нещо не ме радва.. аз съм свикнала на кастърски класове, дето бързо нюкват, а с нея имам чувството, че много дялкам мобовете, а и те мене много ме дялкат... изнервям се... а и тези безброй тотема взех да им губя дирята...
но Шами да си каже де...
иначе на Нептулон засега никой от нас не е направил шаман
иначе на Зенедар имам драеней шаман, но я изкласих до 32 или 33 лвл... нещо не ме радва.. аз съм свикнала на кастърски класове, дето бързо нюкват, а с нея имам чувството, че много дялкам мобовете, а и те мене много ме дялкат... изнервям се... а и тези безброй тотема взех да им губя дирята...
но Шами да си каже де...
иначе на Нептулон засега никой от нас не е направил шаман