Skins - The Official Topic (SPOILERS)

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Feb 17, 2008 12:48 am

Е един епизод, ма е Максиевият, нормално да може да се напраи сравнението ;) Освен туй момчето е на 17-18, те на тая възраст младите кат гъби растат...

Енихау, радвам се, че те кефи :) А манията идва постфактум, след като осъзнаеш колко мощно ти е влязъл под кожата. Мен тия дечица са ми като приятели почти :)

Освен Ануар, той е жалък гъз... с тенденции да стане още по-жалък в С2.

Ениуей, любим епизод/герой (и защо)?

Да, знам, досаден съм, ма в тоя топик е самотно, дъстдевили мотаят жални сламени топки по пустите улици...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Feb 17, 2008 1:13 am

Е трудно ми е да преценя, Каси и Крис за момента, но и двамата пък не са ми съвсем по вкуса като хора... като хора най-готин си е Макси.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Feb 17, 2008 1:50 am

Изгледах първи епизод на втори сезон, специално по случай самотата на Симеон в този топик, аз в комиксите и "гледано напоследък" бях така по едно време, та знам, че е гадно.

Хареса ми много. Като преди - хем е смешно, хем е драматично, балансът е почти перфектен и персонажите са култови. И го имаш това супер уютно усещане, че не са чак толкова далеч от нас самите по дяволите.

Накефи ме забавното начало и краткия gay witch hunt:), бащата на Макси, ЕФИ (В СМИСЪЛ....) и как мейджър плейърите от първи сезон минаха осезаемо на заден план. Аз принципно съм голям фен на сюжетите, в които нещо или някой трябва да се възражда или връща към "its former glory" (а защо не и да еволюира), та се надявам тук да стане въпрос за нещо подобно. Кефи как случилото се на Тони се е отразило на Мишел и на Сид. Тони не ме накефи като актьорска игра, защото 1)пред Макси почти всички са равни:); 2)все още ми е доста антипатичен.

Щеше да е много яко майката на Макси наистина да го ... обслужи :lol: А трибют ту ол дъ милф-фенс аут деър! :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Feb 17, 2008 10:41 am

Е стига бе, Ник Хоулт си играе страхотно :)

За Bad Before Good сцената кво ше кажеш? :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Feb 17, 2008 10:57 am

Да, беше доста добра, и песничката е много хубава. Не че играе толкова зле, просто може би си представям прекалено много Робърт Де Ниро в Пробуждане :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Feb 17, 2008 11:54 am

Сега събирам целия онлайн стъф, по-натам ше го кача на торент, може би заедно с втори сезон, като излезе...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Feb 17, 2008 2:31 pm

Екстра.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 18, 2008 10:06 am

Roland wrote:Сега събирам целия онлайн стъф, по-натам ше го кача на торент, може би заедно с втори сезон, като излезе...
Дано ги намериш с някакво хубаво качество. :lol:
Кога излиза втория епизод бтв?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Feb 18, 2008 6:50 pm

През нощта ще го има вече.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 18, 2008 9:32 pm

Супер. :lol: Е не мога да чакам да излезе целия сезон. Утре ще го гледам още. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 19, 2008 8:36 am

Skins S2 02

Оф, видяло се е, че тоя и аз ше го изгледам...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 19, 2008 8:58 am

За разлика от? :P

Е, догледахме го вчера, баш накрая Тони успя да ме изкефи - точно в момента, в който стана човек, започнах да оценявам и това, и предишното му поведение :) Все още си остава зверски грозен де :mrgreen: Много се говореше за положителната промяна на Сид - е, да, имаше такава, но ми дойде толкова out of the blue и нелогично, че като цяло и него не харесах до края. По-скоро успях да харесам Мишел с нейната драма.

Психо-епизодът с Ефи беше.. ърммммммммммммммммммммммммммммм

Новият сезон ме поразочарова - дори Ануар е по-тъп от преди (like that was even possible..), но и всички останали... Единствено Тони и Макси ми харесаха, коет си беше логично де. И Ефи, преди да стане пак курветина :mrgreen: Всъщност основният ми проблем беше, че просто не мога да възприемам овреме толкова бързо говорене на английски и това си е :?

Колкото и да ми е трудно да го кажа, Макси си остава най-големият пич в тоя сериал :oops:
This is it. Ground zero.

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Feb 19, 2008 9:23 am

А, като за интръдъкшън епизод беше много хубав.

Постави основните роли - Анвар е безмозъчен надървен пакистански хуй, Крис и Джал са някъде там, ма отстрани, Сид е ДЪРВО, Мишел и тя не знае кво е, Макси и Тони са дружки, Ефката е тотално безотговорно смъркаче, което въпреки това обича брат си и следователно подозирам, че неволно ше го накара доста да си пати, като в първия епизод.

Макси, естествено, е пич, точно заради това, което беше казал Ники - най-умерен е и е най-наясно със себе си. Дано само не го дегенерират и него, ма като знам колко фенки (и фенове) има Мич Хюър, сценаристите няма да си го позволят.

Тони беше доста сърцераздиращ на моменти и подозирам, че ше има да си зима занапред...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 19, 2008 9:23 am

Не бих казал, че Сид еволюира аут ъв дъ блу. Още от своя си епизод тръгна нагоре. Мишел си е супер, аз много я харесвам.

Обаче за новия епизод ше се караме. Задължително ше го гледаш със субтитри, като се появят. Извинявай, ама имаше гениални сцени в него.

И не виждам що да е трудно, Макси си е най-големият пич в сериала, тва само хора като Амелия, дето ги е срам да харесват герои, дето не са а) грозни или б) цинични, го отричат :)

Между другото, за фенките (и феновете) не знам, обаче се носят слухове, че той мое и да си земе до края на сериала. Ез ин летално...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 19, 2008 9:59 am

Trip wrote:Постави основните роли - Анвар е безмозъчен надървен пакистански хуй, Крис и Джал са някъде там, ма отстрани, Сид е ДЪРВО, Мишел и тя не знае кво е, Макси и Тони са дружки, Ефката е тотално безотговорно смъркаче, което въпреки това обича брат си и следователно подозирам, че неволно ше го накара доста да си пати, като в първия епизод.
Аз силно се надявам да няма епизод с Анвар, ама едва ли ще ме послуша някой. :( А Крис без Анджи не го кльопам просто. :mrgreen: