Така е, но в тази игра има вариант да ти изринат града до 0 и да не можеш изобщо, по никакъв начин да се възстановиш. Това имам предвид под мачкане и ако решат да го правят, а ще дойде момент, в който малките ще бъдат не само каси (т.е. нападани по 3-4 пъти на ден с цел грабеж), ами и сринати и тогава ще ти се отще да играеш, щото квото си построил през 2 месеца игра ще е абсолютно изгубено. Аз поне ако започнат да ме атакуват с катапулти и съм в клан, който не може да отговори, защитавайки другарчето, просто не виждам смисъл за какво го цъкам изобщо...
А и целта на играта не е да строиш ферми необезпокояван (макар че на нашия сървър като че ли търговията, лекото касиране и грухането на много ресурс и градове май засега надделява), а да се подготвиш за як тупаник като дойдат натарите. Точно Петя ми обясняваше снощи за малките кланове, натарите, големите алианси и т.н.
Едит: Иначе и аз предпочитам с приятели, да, забавно е, но аз не обичам да губя масирано, затова и ако не се оправя в близко бъдеще ще си разкарам акаунта, за да не се ядосвам. Няма смисъл два месеца да строя град (ставайки и през нощта понякога...), за да ми го изринат до 0 жители.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around