Oscars!
Съгласна съм. Да, сигурно филмът щеше да спечели ако драмата не идваше точно от войната, но пък за да изпълнят замисъла (неизкупения грях) иначе би трябвало да вкарат някоя deus ex machina, което щеше да е адски дразнещо. И филмът и така е твърде хубав, нищо че не е перфектен.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Аз гледах 'Джуно' и както другите останах много приятно изненадана. Филмът е много хубав, страхотна музика ^^, страхотна игра на Елън Пейдж и най-вече - неангажиращ и кефещ начин, по който е поднесена историята.
Все пак не възприемам номинацията, колкото и да ми хареса и да оценявам качествата му. Така де, още не съм изгледала всички номинирани филми, за да си създам някакво финално лично мнение (и предпочитание).
Гледам, че са пуснали Майкъл Клейтън на Арена с ДвД качество и си го дърпам, мисля да си го гледам на компа, а на кино все пак да се доредя (някак) до Изкупление. За There will be blood идея нямам кога ще се появи по кината...
От друга страна филмът, който най-силно ме впечатли, от последните, които гледах, е "Убийството на Джеси Джеймс...".
Все пак не възприемам номинацията, колкото и да ми хареса и да оценявам качествата му. Така де, още не съм изгледала всички номинирани филми, за да си създам някакво финално лично мнение (и предпочитание).
Гледам, че са пуснали Майкъл Клейтън на Арена с ДвД качество и си го дърпам, мисля да си го гледам на компа, а на кино все пак да се доредя (някак) до Изкупление. За There will be blood идея нямам кога ще се появи по кината...
От друга страна филмът, който най-силно ме впечатли, от последните, които гледах, е "Убийството на Джеси Джеймс...".
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Gunslinger
- Warmage
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford и на мен много ми хареса и разбира се Кейси Афлек най-вече за разлика от Gone Baby Gone където ми беше изключетелно противен,за ковто обвинявам режисурата на Бен Афлек.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Аз съм по-скоро с Никола за Клейтън. Но ще го чакам на кино.
И страшно ме е яд, че Джеси го отрязаха от кината. Предполагам, че и кинематографията е сред силните му страни (а може би и музиката) - Рол?
И страшно ме е яд, че Джеси го отрязаха от кината. Предполагам, че и кинематографията е сред силните му страни (а може би и музиката) - Рол?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз поне мога да потвърдя, операторско майсторство, музика и изграждане на образите (режисьорска заслуга, както и на актьорите), мда, както и начина, по който е разказана историята... По мое виждане това. Просто филмът много добре потапя в себе си. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Тогава наистина МНОГО лошо, че ни лишиха от кинопреживяването.
Въпреки това ще продължавам да чакам. Ако има успех на Оскарите, току виж размислили - или поне ше ги е яд.
В Дома на Киното ми е надеждата. Пак е по-добре от на компа.
А може би просто трябва да си взема хубав монитор.
едит: Де блея и аз, той е номиниран точно за кинематография.

Въпреки това ще продължавам да чакам. Ако има успех на Оскарите, току виж размислили - или поне ше ги е яд.

А може би просто трябва да си взема хубав монитор.

едит: Де блея и аз, той е номиниран точно за кинематография.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами, с Никола гледахме 'Майкъл Клейтън'... какво да ви кажа... май нямам много думи или мисли, които бих могла да напиша, не защото ми се видя 'невероятен, хипер впечатляващ и т.н.', а защото беше толкова невъобразимо далеч от мен като тематика и изобщо като... филм, че ... не мога да го оценя по никакъв начин. Всъщност почти заспах по едно време, въпреки страхотната (в някои сцени) актьорска игра и хубавия финал...
.
Никола остана адски впечатлен на свой ред, ама на него такива филми му
'влизат' лесно та... не се учудвам за себе си... просто... ужасно скучно ми беше
.

Никола остана адски впечатлен на свой ред, ама на него такива филми му
'влизат' лесно та... не се учудвам за себе си... просто... ужасно скучно ми беше

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around