RRSunknown wrote:
Освен това е заблуда че трябва да си специалиризар Holy че да лекуваш - и със нито една точка там пак имаш същите скилове. Може спокойтно да се включи на Holy чак на 58-60 левел.

Признавам. Обаче я го обясни на онези, дето на 18 ниво ме питат дали съм холи и не ме вземат в Дедмайнс, щото предпочитали холи прийст

. Че точно това сполетя втория ми прийст.
Честно казано останах с впечатление, че на по-ниските нива паладините сякаш избягват да вземат ролята на healer. А на по-горните нива, има място и за тях, и за поповете.
И още нещо... "holy" е призвание! И е заблуда да се смята, че е трудно да качиш холи прийст до 70 ниво.

Светлината те води, така да се каже

То добре, че е упованието в светлината, щото като видях какво добиче е моята вещерка, дето е 63 ниво, без дори да е кой знае как екипирана, малко ми стана неудобно така, че всеки хаймана може да набие попа ми. Остава ми само удовлетворението, че ще го запомня и после Лунелка ще му ходи по петите докато ми омръзне.

То и нея ще я бият понякога, че съм миролюбива душа и насилието ми е неприсъщо, ама нещата се променят малко, като ме вбесят.