WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Feb 01, 2008 7:18 pm

Блъд елфите са по секси и от елфките :)
Ако търсят попа за инстанси- паладина го търсят още повече- има лечение, само дето не умира от 2 шамара. Освен това е заблуда че трябва да си специалиризар Holy че да лекуваш - и със нито една точка там пак имаш същите скилове. Може спокойтно да се включи на Holy чак на 58-60 левел.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 01, 2008 7:45 pm

баахти 5 диска експанда, са го мъчим и се метам на елфите;)

велико просто 4тия диск дава грешка :dash: 3 часа са от нета да го сваля :evil: !&^@%&!*

...

Ха! и свалената са дава грешка на некъф фаил и умира. *^! му майката.
The file "Files\unconditional\user\Data\enGB\Interface\Cinematics\WOW_Intro_BC_800.avi" in archive "D:\Installer Tome 4.mpq" could not be opened, because an error 104 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::OpenFromArchive)
Мдаа оказа се, че тъпия хард диск инстал на близард, макар че е свалило 2гб от сайта им уж сичко и уж се пуска отделно ако диска е вкаран той пак тихо мълком си го ползва и от там грешката. :shock: ма са пачове и ъпдейти още часове. Баси за една инсталация на игрица колко време човек трее изгуби. :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Sat Feb 02, 2008 9:09 am

Аз заради един смотан аддон трябваше да преинсталирам WoW-а, после се оказа че отново не може да се играе та Windows + WoW още веднъж. Голям кеф. Това ми се получи от Cartographera.
Иначе за маге... гном :р. Имаш опит с расата вече, гномите са най-добрите магета. Първия ми герой беше женско гномче с 2 големи плитки. И писукаше като гумено пате като я ударят.
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 02, 2008 2:39 pm

Ехем, е аз фанах са малко Драенай за маге :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 04, 2008 10:02 am

RRSunknown wrote: Освен това е заблуда че трябва да си специалиризар Holy че да лекуваш - и със нито една точка там пак имаш същите скилове. Може спокойтно да се включи на Holy чак на 58-60 левел.
:D Признавам. Обаче я го обясни на онези, дето на 18 ниво ме питат дали съм холи и не ме вземат в Дедмайнс, щото предпочитали холи прийст :lol: . Че точно това сполетя втория ми прийст.

Честно казано останах с впечатление, че на по-ниските нива паладините сякаш избягват да вземат ролята на healer. А на по-горните нива, има място и за тях, и за поповете.

И още нещо... "holy" е призвание! И е заблуда да се смята, че е трудно да качиш холи прийст до 70 ниво. :lol: Светлината те води, така да се каже :D То добре, че е упованието в светлината, щото като видях какво добиче е моята вещерка, дето е 63 ниво, без дори да е кой знае как екипирана, малко ми стана неудобно така, че всеки хаймана може да набие попа ми. Остава ми само удовлетворението, че ще го запомня и после Лунелка ще му ходи по петите докато ми омръзне. :evil: То и нея ще я бият понякога, че съм миролюбива душа и насилието ми е неприсъщо, ама нещата се променят малко, като ме вбесят.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Feb 04, 2008 4:41 pm

Абе те паладините нормално да се бият на малките нива иначе няма дигане на левели..
Това не значи че в инстанси няма в 90% от случаите да съм "ПОПА" който лекува а доста често и танк. Пък и на 18 ниво не може да говорим за каквито и да е специализации- това са само 8 точки които в началото без екипировка нищо не значат.
Мен като ме пита някой какъв съм казвам холи и това е - те няма откъде да знаят все пак - и скиловете няма да са ми различни нито ще има разлика от специализациите. За мене лично якото е да можеш коренно да си смениш тактиката по всяко време и от лечител да станеш танк а после ПвП звяр и обратно към лечението :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 04, 2008 8:46 pm

никой не казва, че е невъзможно левълването на какъвто и да е билд... въпросът е за левълване на оптималния за левълване билд.. а за прийст това си е шадоу..
от един момент нататък - около 58-60 лвл, ако прийста реши, че предпочита да левълва само с инстанси, а не соло-куести/гринд, тогава вече не е толкова фрапиращо да си левълва на нещо различно от шадоу.. да не говорим, че вече би имал и екипировка за това, особено след последния пач, където дадоха + дмж на чисто хийлинг айтъмите...
то всъщност основно в инстансите в Аутлендс има смисъл да се пита на какъв билд си.. и честно казано, при хора, които разбират играта, когато съм казвала, че съм фул-шадоу (с Амели или Лийд), коментара е бил "ок, значи сега търсим хилър", щото шадоу-прийста си е доста прилично дпс, че и какво ли още не...
хайдеее, попрекалих с приказките, ама така е като имам слабост към тъмната си страна :oops:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 8:38 am

Баси колко НЕЧОВЕШКИ УДОБЕН е телепорта на Магето след 20-ти лвл :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бе струва си експанжъна в крайна сметка Драеная ме кефи доста. :twisted:

Ма си карам на Fire за са само малко си поекспериментирам са се за 1 злато ше унлърна после ако много съм омазал ма с 10-тината точки то нема и кво толкоз да се мисли. :oops:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Feb 05, 2008 3:01 pm

Ако трябва да сме точни най-добрия билд за левлеване на прийста е Дисциплина/ Холи с 5 точки на шадоу, но със скиловете за холи дмг + спирит бъфф-а и никакви ненужни точки в хийлинг уменията. Това си е едно холи маге с постоянен Инервейт след всеки убит моб.

Сравнително наскоро Близзард въведоха едно нововъведение, когато инспектваш някой играч освен да му огледаш итемите може да му видиш и билда. Така че който лъгал - лъгал. Кака вече се омъжи дет' има една приказка.
Не мое да мъмриш, брат!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Feb 05, 2008 3:45 pm

Скоро и аз ще поразцъкам WoW, даже имам trial account :) Направих си една ъндед приестка на Емерис, имам там двама приятели, бивши Guild Wars PvP играчи като мен. Другия вариант е Aeriе Peak, там също имам такива приятели. Не спирам GW понеже ми е писнала, просто поради определени причини вече изгубих стимулите, поради които я играех . А и имам известен опит с WoW, играх я 3 месеца след релииза й преди 3 години.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 05, 2008 3:46 pm

:)) Да, дисциплината се оказва сладко нещо, но все пак си минава време, докато докопаш спирит бъфа. И като осъзнаеш, че 35% от спирита ти се трансформира в +dmg/healing, ставаш спирит наркоман за известно време :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 05, 2008 3:51 pm

Не действа много добре inspect-a мога да те уверя, доста често се получават (поне при мен) някви смешни резултати за билда. Пък ламуги които питат за холи прийст на 18 левел едва ли ще знаят да проверяват. ( Естествено аз никога не бих тръгнал с хора които прояввяват претенции на нисък левел- значи са малоумници и само ще си загубим времето).
Я кажете кой е най- тежкия случай на идиотщина който сте виждали в WoW- при мене са 3 глупака които ме кампиха 4 часа в Kodo graveyard в Desolace и ме чакаха да изляза от селото докато аз отдавна бях на другия континент....... Така и нямаше да разбера че още кампят докато един френд който играе с алианса не ми каза след 2 дена че срещанал 3-ма в Дезолейса които му казали че чакат паладина да излезе от селото.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Feb 05, 2008 6:26 pm

RRSunknown wrote:Не действа много добре inspect-a мога да те уверя
не мога да се съглася с това... народа масово инспектва билда :) особено на класове, дето могат да си менят функцията с промяна на билда...
т. е. може и да те попитат дали си холи, може и да ги излъжеш, но не би следвало да се учудваш на кик в момента, в който се озовеш сред партито и те попитат "кого лъжеш, че си холи?"...
последния път бях шокирана, че ме инспектват дори когато влизам в Алтерак Валей... чета в рейд-чата "супер, още един прийст", след което коментар от друг "да, ама и той е шадоу".. :lol:
така че много не леж на таз кълка, че партито ще е бъкано с балами и инспекта ще ти се размине :)

мдам, телепорта рулира отвсякъде! :) сега ще видиш какво е да си мобилен като маге... а това, че си месиш сам и хлебец, че и точиш винце ти гарантира независимост и лек живот 8-) де да можеше и да не го прекарваме половината в пиянство :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 05, 2008 7:05 pm

Аз ли се лъжа или говорихме за някви 18 левел които питат за специализация?? Щото ако съм тръгнал в батълграунд или рейд е безумие да тръгнеш да се правиш на такъв какъвто не си - там логично те испектват. Пък само да ти видят предметите на голям левел и става ясно какъв ти е билда. To и без да ме инспектват като ми видят меча който е по- голям от мене става ясно че не съм дошъл да бая лечения :)
Досега не са ме киквали нито веднъж но и аз не съм си губил времето с хора които очевидно не познават играта и питат за специализация на нисък левел.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 7:18 pm

Магето си рулз, ненам къф билдец ше е най добре за са само в файър кликам точки. Са поне първия път е евтино ънлърна а и некви 10тина точки до тука не са съществени. Бижутерството с майнинга не е да не се изкарват парици без да се зоря. Мисла да направа обиколка тия дни само за майнинг як, че са само се отбивам на близките дет светнат.