Хийт Леджър 1979-2008
Аз като чуя "доста зависим" си представям Робърт Дауни Джуниър, който ако не е в клиника за отказване от наркотици ще е в такава за отказване от алкохол или в краен случай у панделата. Ама въпреки това е невероятен актьор, нали. Ся, не че искам да изкарам момчето ангел, но не е и като да е бил толкова скандална личност. И аз не намерих истории с наркотици из нета. Бе много зле ми подейства тая новина.
- Interpreter
- Forsaken
Nolan - пич: http://www.newsweek.com/id/105580
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://spikedhumor.com/articles/140719/ ... Dying.html
п.п. Рольо, да ти кажа с Бато аватар си още по-дистурбиращ...
п.п. Рольо, да ти кажа с Бато аватар си още по-дистурбиращ...

Много хубаво го е написал Нолан.Heath was bursting with creativity. It was in his every gesture. He once told me that he liked to wait between jobs until he was creatively hungry. Until he needed it again. He brought that attitude to our set every day. There aren't many actors who can make you feel ashamed of how often you complain about doing the best job in the world. Heath was one of them.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Пуснах на майка ми Броукбек Маунтин и тя, както и аз (на второ гледане), остана много, много впечатлена.
Ако наистина искате да разберете колко точно добър актьор е Хийт Леджър - превъзмогнете тесногръдието и консверватизма (ако ги има при вас като фактор) и го гледайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Може и преди 2 години и половина да съм имал съвсем други критерии, може и да съм гледал отгоре-отгоре - но сега ми хареса изключително много. И мога да кажа, че актьорската игра на Леджър е на изключително високо ниво, дори само съдейки по убийствения акцент, който докарва. И това го казвам без оглед на тъжното събитие, тръст ми...
Ако наистина искате да разберете колко точно добър актьор е Хийт Леджър - превъзмогнете тесногръдието и консверватизма (ако ги има при вас като фактор) и го гледайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Може и преди 2 години и половина да съм имал съвсем други критерии, може и да съм гледал отгоре-отгоре - но сега ми хареса изключително много. И мога да кажа, че актьорската игра на Леджър е на изключително високо ниво, дори само съдейки по убийствения акцент, който докарва. И това го казвам без оглед на тъжното събитие, тръст ми...
- BaYa
- Forsaken
Пускам ви един списък, с абсолютно цялата филмография на Хийт. Макар и да е на испански, плакатите на всеки филм, пък и повечето трейлъри, са на английски. Под последният "цял" сериал в който е "участвал" - Paws, има още 5 сериала в които се е появявал.
И най-долу има няколко доста красиви уолпейпърс-чета!
Може да се тегли всичко, но предполагам че една грамадна част ще е на испански (дублирани демек).
Рольоо, имам ги и двата, нооо я познай ... на испански.
И най-долу има няколко доста красиви уолпейпърс-чета!
Може да се тегли всичко, но предполагам че една грамадна част ще е на испански (дублирани демек).
Рольоо, имам ги и двата, нооо я познай ... на испански.

Last edited by BaYa on Fri Feb 01, 2008 3:00 pm, edited 2 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
http://arenabg.com/details.php?id=9cdd2 ... ee6e62d83e
И втори епизод на Roar са качили, за Симо специално да не го изтърве.
И втори епизод на Roar са качили, за Симо специално да не го изтърве.
- Moridin
- Global Moderator
http://movies.yahoo.com/mv/news/va/2008 ... 86500.html
Джони Деп, Колин Фарел и Джъд Лоу ще участват като заместници на Леджър в оставащите снимки от Имагинариума
Джони Деп, Колин Фарел и Джъд Лоу ще участват като заместници на Леджър в оставащите снимки от Имагинариума
This is it. Ground zero.