WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
"Не слушай Таис"???????????????
алоууууууууу!! че кой, ако не Таис да слуша, бре?!
ти да я беше слушал, до арена-висоти щеше да стигнеш
по-добре намирай време да ни навестяваш по-често да правим парти с Ланис и Илийката, а аз - с моя шадоу прийст, че адски ме радва парти с 3 прийста в него, макар единият от тях само да мърмори недоволно и дърпа агро като за световно да създава работа на Ланито
погледнах билда.. моята визия е малко по-различна и си имам 2-те точки на Impr Drain Soul, ама няма да захващам спорове по темата, щото още 70-тка лок си нямам, че да съм с достатъчно обоснована позиция по въпроса :Р
алоууууууууу!! че кой, ако не Таис да слуша, бре?!

ти да я беше слушал, до арена-висоти щеше да стигнеш

по-добре намирай време да ни навестяваш по-често да правим парти с Ланис и Илийката, а аз - с моя шадоу прийст, че адски ме радва парти с 3 прийста в него, макар единият от тях само да мърмори недоволно и дърпа агро като за световно да създава работа на Ланито

погледнах билда.. моята визия е малко по-различна и си имам 2-те точки на Impr Drain Soul, ама няма да захващам спорове по темата, щото още 70-тка лок си нямам, че да съм с достатъчно обоснована позиция по въпроса :Р
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Бе за са си се кефа по мой си начин на играта макар да е далеч от "по учебник" така че билдеца ше се затрива по некое време ма си карам на демонология и афлик за са нещо подобно дето е дал дзвера. Ма искам да поиграя с демонология по-основно и малко кърсове. Дразни ме нещо вече ефект във времето. Са ше си земе гада, ма някой път ше трее пак да препускам до бездиханния си труп нищо че е умрял по некое време. Макар че rain of fire e красиво
бе усещам как втория ше е Маге.
Бахти вчера как ме приколи на път за сукубата некъф 50лв копелдак. Ма поне тамън бех открил инн наблизо та не ме върна в 1 клас.
Мня мое си зема утре експанжъна че гледам бижутерството е от там ;(
Ако продължават така да ме фармат по пътя там просто ше викам за малко хелп.
Дзвер - фишинга е средство за отмора, а не професия ;рр Ма пък кацат и малко парици кво. Зел съм си игрицата за кеф а не за втора "професия"

Бахти вчера как ме приколи на път за сукубата некъф 50лв копелдак. Ма поне тамън бех открил инн наблизо та не ме върна в 1 клас.

Ако продължават така да ме фармат по пътя там просто ше викам за малко хелп.

Дзвер - фишинга е средство за отмора, а не професия ;рр Ма пък кацат и малко парици кво. Зел съм си игрицата за кеф а не за втора "професия"

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
не го слушай Шами за фишинга
него просто го мързи, а и не го свърта на едно място
и фишинга, и куукинга ще ти носят мнооооого добри пари от такива като него 
за сукубата - ще те заведем
то по пътя е и онзи ордски инстанс Уилинг каверн, ама аз се губя в него
ако Ланис хелпне тука за ориентация, можем и него да ти минем, че куест от него носи мноооого добри зелени шоудърки
когато вземеш ТВС, ще те водим по новите земи, ама там без Ланис - да те държи в щит, докато убием това, що те нападне по пътя, няма да минем, че мобовете ще са 40-50 лвл над тебе
но ще е забавно поне - и да умреш, ще те рез-нем и няма да търчиш 

за сукубата - ще те заведем

когато вземеш ТВС, ще те водим по новите земи, ама там без Ланис - да те държи в щит, докато убием това, що те нападне по пътя, няма да минем, че мобовете ще са 40-50 лвл над тебе

Бе са ше се сниша /то нема на къде повече/ и ше пробвам да претичкам на зигзаг поне до баренс-а
Тва трее си пълен капут да дебнеш да килваш некой с 30-40 левъла под тебе ей така за разнообразие.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Хаха, къв капутXellos wrote:Бе са ше се сниша /то нема на къде повече/ и ше пробвам да претичкам на зигзаг поне до баренс-аТва трее си пълен капут да дебнеш да килваш некой с 30-40 левъла под тебе ей така за разнообразие.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Ех сукубата
Хубу че Ланис помогна, че щех да се мотам часове.

- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Хубава е почти колкото моята сукуба:). Иначе онзи батко вещер, дето ни закачи по пътя, беше нагледно за това какъв се предполага да станеш, като пораснеш. Аз така и не мога още да придобия нужната агресия, за да пердаша всичко, дето щъка по пътя и може да бъде атакувано.
За Пещерите в Баренс ще помогна с удоволствие. То вчера си го мислех да свърнем натам, че бяхме доста близо, но не знаех дали имаш време. А и допусках, че предпочиташ по-бързо да вземеш рогато-опашатата кака.
Иначе за правенето на маге, аз лично бих те посъветвала да пробваш, когато ти се прииска. Не един от играещите май е тръгвал с някакъв клас и е откривал, че всъщност друг му допада повече. Но пък, както вече ти казаха няколко пъти, НЕ СЛУШАЙ ЛАНИС!
И понеже сега ми е паднало, ще обясня на всички незнаещи, че няма нищо по-хубаво от това да гледаш как расте един Свят Поп! Има такава грация и величие в призоваването на Светия огън - светът се изпълва с напрежение, попът е заобиколен от златна светлина и в следващия миг огнен стълб се стоварва върху неверника и го вкарва в правия път. Ех, да имаше начин да взема два-три урока от Девицата в Каразан за Holy Fire! Няма такова нещо просто! А смайтовете падат като златни божии шамари от небето. Още по-сладко е да имаш незабавен smite след holy fire.
Естествено те бие всеки безобразник на пътя, защото неверниците не обичат да чакат някой да им каканиже молитви и поучения насреща. Но всеки знае, че светостта върви и с мъчения.
И още нещо - попът си го търсят масово по инстанси от Dead mines до 70 ниво. Така че каквото и да се говори за изграждането на герой в holy build, това си е идеално. Викат те почти непрекъснато, без да ти се налага да търсиш групи, по-забавно е, тичаш по-малко, а и в инстансите падат по-добрите неща за екипиране.
А ако ти писне да лекуваш народа, просто превключваш на някой от многото си алтове и се радваш на живота. Е, получават се малко странни ситуации, когато играейки с вещерката си почвам да търся някаква лекуваща магия сред проклятията
За Пещерите в Баренс ще помогна с удоволствие. То вчера си го мислех да свърнем натам, че бяхме доста близо, но не знаех дали имаш време. А и допусках, че предпочиташ по-бързо да вземеш рогато-опашатата кака.
Иначе за правенето на маге, аз лично бих те посъветвала да пробваш, когато ти се прииска. Не един от играещите май е тръгвал с някакъв клас и е откривал, че всъщност друг му допада повече. Но пък, както вече ти казаха няколко пъти, НЕ СЛУШАЙ ЛАНИС!
И понеже сега ми е паднало, ще обясня на всички незнаещи, че няма нищо по-хубаво от това да гледаш как расте един Свят Поп! Има такава грация и величие в призоваването на Светия огън - светът се изпълва с напрежение, попът е заобиколен от златна светлина и в следващия миг огнен стълб се стоварва върху неверника и го вкарва в правия път. Ех, да имаше начин да взема два-три урока от Девицата в Каразан за Holy Fire! Няма такова нещо просто! А смайтовете падат като златни божии шамари от небето. Още по-сладко е да имаш незабавен smite след holy fire.
Естествено те бие всеки безобразник на пътя, защото неверниците не обичат да чакат някой да им каканиже молитви и поучения насреща. Но всеки знае, че светостта върви и с мъчения.
И още нещо - попът си го търсят масово по инстанси от Dead mines до 70 ниво. Така че каквото и да се говори за изграждането на герой в holy build, това си е идеално. Викат те почти непрекъснато, без да ти се налага да търсиш групи, по-забавно е, тичаш по-малко, а и в инстансите падат по-добрите неща за екипиране.
А ако ти писне да лекуваш народа, просто превключваш на някой от многото си алтове и се радваш на живота. Е, получават се малко странни ситуации, когато играейки с вещерката си почвам да търся някаква лекуваща магия сред проклятията

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Ех, зех си и експанжъна
Бе тъй като до следващот ожувотно има доста време ше перна уикенда некое маге да вида. Искам си бърз директен дмг
Попа не ми е по сърце особено
Поне мога си префърлям пари по пощата са 

Last edited by Xellos on Fri Feb 01, 2008 4:53 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
тъкмо се чудех какво ми се прави днес и се усетих, че само ми се разхожда, тя ще те поразведа из новия свят аз
ама се настрой да мреш, че искам с Таис да те разхождам, а Ланито има ангажимент и ще се прибере късно...
да има начин да си направиш блъд-елф на Нептулон, няма да е лошо
а магето ти на Зенедар може да е драенейка

да има начин да си направиш блъд-елф на Нептулон, няма да е лошо

а магето ти на Зенедар може да е драенейка

Бе елфките са по секси ;р Ма нищо не пречи да си напрая дренай де. Ше направя сигурно.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra