Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jan 29, 2008 11:03 pm

Ше те оспойля като скумрия за тва. :evil:

Идвайте, водете и жените. Доказано е, че безконтролното насилие им допада... поне подсъзнателно. <- пример за провокация, на която е лесно да не се отговори ;)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 11:17 am

Слушайте админа (в морскосиньо). :) С/щу факти не се рита. Знае се кой избра Хитлер.

Гаро, икво праим са?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Wed Jan 30, 2008 12:54 pm

Ми аз съм обещал да отида с едни другарчета от гимназията :D Още повече, че сондажът ми сред форума показа минусов ентусиазъм за гледане...Ваклия както винаги не е сигурен за нищо... :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 1:12 pm

:lol: OKс. Очаквайте ривю петък по тва време. :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 30, 2008 1:27 pm

Аз евентуално утре ще знам дали ще мога. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 06, 2008 12:41 pm

ПЕТЪК излиза Суини тод, прожекциите, които ни устройват са в 18 часа и 20:20, казвайте кога ви е удобно, аз съм по-скоро за 18 часа.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 06, 2008 1:19 pm

Аз за по-късната, но съм гъвкав.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Feb 06, 2008 1:40 pm

Аз може и да имам друг ангажимент тогава. :(
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 06, 2008 1:43 pm

Добре наистина ли няма и други желаещи за Суини Тод? :roll:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Feb 06, 2008 1:45 pm

Може би просто един час, по време на обедната почивка на повечето хора, в работен ден, е твърде кратко време за такива обобщаващи изводи? :)

На мен принципно ми се ходи, но още нямам представа точно как ще съм с работата този петък :( Иначе, както и да съм с работата, ранната прожекция ми е просто невъзможна.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Feb 06, 2008 2:18 pm

Аз за тази от 18:00 не мога, иначе ми се ходи определено. Виждам, че го дават и от 19:30 в Арена Запад, като алтернатива за тези, на които 20:20 им е прекалено късно.

Бих предложил и прожекцията в 19:15 в Cineplex, ама като знам как ще ме погнат някои, няма смисъл. Така че май това са вариантите, 20:20 в мола на Стамболийски или 19:30 в Арена Запад - аз съм съгласен на която и да е от двете.

Поправено: очевидно исках да кажа Cineplex, а не Cinema City по-горе, не че има някаква разлика.
Last edited by zhivik on Wed Feb 06, 2008 2:47 pm, edited 1 time in total.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 06, 2008 2:28 pm

Cinema City E Мола, сигурно имаш предвид Синеплекс в Сити Центъра. Така им викаме: Мола и Синеплекс.

За Арена надали ще има много желаещи, освен ако не става въпрос за дигитален суперзрелищен филм (като "10 000 пр. Хр."), а и тогава не ми се вярва. "Аз съм легенда" беше изключение. Молът неслучайно се е наложил.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 06, 2008 2:45 pm

Шайх, айде остави хората сами да си кажат дали са желаещи и за кои филми за кои кина. Не си им дружинна ръководителка, ноу офенс.

Иначе аз не съм особено навита за Арена, по простата причина, че времето, което ще спестим ще се компенсира от времето за пътуване при повечето. Все едно ми е дали ще е Мола или Синеплекса, според мен няма особена разлика, освен липсата на трейлъри. И съм за прожекция след 7.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 06, 2008 2:52 pm

Има ОГРОМНА разлика м/у Мола и Синеплекса, както и не толкова съществена, но отчитана от повечето разлика в локацията м/у Мола и Арена. По-добре аз да я напомня, рискувайки да ме обидят на... момент, дружинна ръководителка, отколкото да се завърти поредния предрешен/безсмислен спор.

Ако греша, ще си покаже - хората така или иначе ше си кажат къде искат. :)

(Единственото, което оправдава мръдването нанякъде от Мола, е вродената нужда от "някво разнообразие", но тя далеч не е толкова дълбоко и повсеместно вкоренена.)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 06, 2008 2:56 pm

Дай да се разберем на лични, а не да правим сеир, става? Щото пак четеш като дявола евангелието.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either