Номиниран е за второстепена женска роля - майката на хлапето това.Muad_Dib wrote:Бтв хайде да СПРЕМ да дискутираме филм, който не е номиниран за нищо в темата с Оскарите, а?

Беше тотално безличен, според мен, но това си е мое виждане. В Джеси Джеймс разликата е колосална, но пак казвам, вероятно е режисьорско решение, Никола също нещо ми обясняваше, че 'така трябвало да бъде'... бла бла. Това не го прави по-малко никакъв в ролята на детектива.dellusion wrote:Ама как ше кажете че Афлек играе лошо в Gone...
Е аз нея само в третия X-men съм я гледал, където беше ътърли жалка. Но ениуей, тя че няма да го земе Оскара е ясно, ма наистина самата номинация стига...Muad_Dib wrote:Значи тази малката принципно НЕ Е съвсем неизвестна, но тази номинация я приземява почти веднга в А-листата...Така че не е като ВЕЧЕ да не е отличен достатъчно.
Иначе ме амбицирахте да го гледам в близко бъдеще.
А защо трябва да има чак толкова драма? Идеята е, че самата Джуно не драматизира особено живота си, просто се справя с него...Gunslinger wrote:Juno си драмедия,ако мога да използвам тази измислена дума!Гледах го и ми хареса,макар да имаше прекалено малко драма за 16 годишно бременно момиче!
Morwen wrote:А защо трябва да има чак толкова драма? Идеята е, че самата Джуно не драматизира особено живота си, просто се справя с него...Gunslinger wrote:Juno си драмедия,ако мога да използвам тази измислена дума!Гледах го и ми хареса,макар да имаше прекалено малко драма за 16 годишно бременно момиче!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests