Oscars!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 1:37 pm

Muad_Dib wrote:Бтв хайде да СПРЕМ да дискутираме филм, който не е номиниран за нищо в темата с Оскарите, а?
Номиниран е за второстепена женска роля - майката на хлапето това. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jan 29, 2008 2:30 pm

Ама как ше кажете че Афлек играе лошо в Gone... :shock:
Look at the darkness...
...around me.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 29, 2008 2:37 pm

dellusion wrote:Ама как ше кажете че Афлек играе лошо в Gone... :shock:
Беше тотално безличен, според мен, но това си е мое виждане. В Джеси Джеймс разликата е колосална, но пак казвам, вероятно е режисьорско решение, Никола също нещо ми обясняваше, че 'така трябвало да бъде'... бла бла. Това не го прави по-малко никакъв в ролята на детектива.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 2:41 pm

Еми като видя Джеси ще преценя. Защото от Gone Baby Gone останах с впечатление че просто не става за актъор. 8-) Ако е било нарочно евала. :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 29, 2008 6:45 pm

Определено става за актьор...
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 29, 2008 11:34 pm

Изгледахме Juno (това вместо Blonde and Blonder с Памела Андерсън и Денис Ричардс...). Много прекрасно и миличко филмче :) Много яки диалози и никъв проблем във филма уотсоуевър. Супер яка игра обаче :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 30, 2008 1:23 am

Джуно определено ми хареса супер много. За съжаление едва ли ще добара някой Оскар, защото е номиниран баш в най-тежките категории - за филм, режисьор, сценарий и главна женска роля. :( Иначе музиката и самия начин по който ни беше поднесена историята ми хареса страшно. Ако го вкарат на кино бих повторил задължително. :mrgreen: Искам повече такива филми. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 30, 2008 1:32 am

Значи тази малката принципно НЕ Е съвсем неизвестна, но тази номинация я приземява почти веднга в А-листата...Така че не е като ВЕЧЕ да не е отличен достатъчно.

Иначе ме амбицирахте да го гледам в близко бъдеще.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 30, 2008 1:45 am

И на мен филмът много ми хареса. И трябваше да номинират отбора по лека атлетика за поддържаща роля :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 30, 2008 2:34 am

Валери, да ти имам и представа за комедия! :evil: :plez:

Но всъщност... хм. Мдам, ако не беше и ти самият заблуден, че "Juno" било някакъв вид комедия, хич нямаше и да се засилим да го гледаме - май никой не беше настроен като за сериозен филм. И какво излезе - отидохме да гледаме "Blonde and Blonder", пък гледахме истински филм, филм, който ще помня още дълго - и, да, Валери е прав, ако го пуснат на голям екран, няма начин да го пропусна. Отдавна не бях гледал почти-тийнейджърски филм, който да е точно това - почти тийнейджърски - и в който всички образи - всички до един - да са толкова болезнено реалистични... и изиграни толкова добре.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Jan 30, 2008 4:46 am

Juno си драмедия,ако мога да използвам тази измислена дума!Гледах го и ми хареса,макар да имаше прекалено малко драма за 16 годишно бременно момиче!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 30, 2008 8:47 am

Muad_Dib wrote:Значи тази малката принципно НЕ Е съвсем неизвестна, но тази номинация я приземява почти веднга в А-листата...Така че не е като ВЕЧЕ да не е отличен достатъчно.

Иначе ме амбицирахте да го гледам в близко бъдеще.
Е аз нея само в третия X-men съм я гледал, където беше ътърли жалка. Но ениуей, тя че няма да го земе Оскара е ясно, ма наистина самата номинация стига...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 30, 2008 9:34 am

Gunslinger wrote:Juno си драмедия,ако мога да използвам тази измислена дума!Гледах го и ми хареса,макар да имаше прекалено малко драма за 16 годишно бременно момиче!
А защо трябва да има чак толкова драма? Идеята е, че самата Джуно не драматизира особено живота си, просто се справя с него...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 30, 2008 11:03 am

Morwen wrote:
Gunslinger wrote:Juno си драмедия,ако мога да използвам тази измислена дума!Гледах го и ми хареса,макар да имаше прекалено малко драма за 16 годишно бременно момиче!
А защо трябва да има чак толкова драма? Идеята е, че самата Джуно не драматизира особено живота си, просто се справя с него...
:thumbsup: :thumbsup:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Jan 30, 2008 11:15 am

И на мен Juno ми хареса много, а пък и харесвам Елън Пейдж още от ReGenesis (играеше дъщерята на главния герой). Освен това не е толкова неизвестна наистина, отчасти заради X-Men, но като сериозна роля повече заради Hard Candy (доста брутален от психологична гледна точка филм).

Колкото до Juno, филмът е добър със своята непосредственост - както се каза по-горе, Джуно не преживява чак толкова голяма драма, просто се справя с проблема си, донякъде по детски, но и доста по-зряло от редица други хора. Изобщо, героинята е здраво стъпила на земята, и започва да обръща внимание на истински важните неща. Като цяло, доста приятен филм, не е някаква изключителна класика, но си заслужава гледането. Да не говорим за доста приятния поддържащ актьорски състав, и да, лекоатлетическия отбор наистина заслужава поне номинация за поддържаща роля :)
This signature is not yet rated