ПИСНА МИИИИ!!!!
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Не се оплаквам от работата си. Сам си я избрах. Макар че... някой, който става в 5, изпива си набързо чая и след това се тътри в задръстения трафик, лашка се в маршрутката или се тъпче в трамвая за да се добере до 7 в офиса си, сигурно ще каже "да ти имам проблема", но е фрустриращо понякога цял ден да ровиш из текста без да си покажеш носа от вкъщи, освен ако някой приятел реши да ти се обади да се видите. Което, уви, води и до изнервени реакции. С което косвено отговарям на една временно закрита тук тема.
Няква леля. Дъвче дъвка в лицето ми и преживяйки ми заявява: "Търся руски музей в интернеда..." Питам я кой и какъв руски музей търси, отговорът: "аз ако знаех няаши да въ питъм" и пак джвака. Кат крава. След дълъг рисърч се оказа, че търси музея на Шипка. После пък реши, че търси икони, носени от войниците в боя... Не.
Мдаа през ноща тука в гаража дет ни е и склад със сичките рекламни листовки и опаковки кутии за няколко бона в тежки кашони се спукала тръба и леко наводнение. Добре че съм хитър и ценните неща на стилажи на високо. Иначе счетоводните книжа от последните две години са една мокра топка сбита хартия.
Пада им се. Цела сутрин обаче места и изгребвам кални мокри картони и псувам "новото строителство"
После па оперативка ша ги еба. Но пък утре мисла си зема почивен ден да снема стреса. 
For those who come after...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Пу Анджела за мен! Първи, първи!...Marfa wrote:Край. Лягам да мра.
Ама, Марфа, виж к'во... нъл знаш, че съвсем скоро духът ти ще бъде призован, за да ми помагаш със съвети за справянето с гледането на Анджела?... и после пак, и пак, и пак... докато накрая не ти омръзне и не си се върнеш сред нас
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- BaYa
- Forsaken
Лелееееееееееееееей, срам и резил!!!!! Вие не се ли бяхте наканили на Гризли-то, ве?? :< Срамота!!Roamer wrote:Пу Анджела за мен! Първи, първи!...
Аз вчера бях на лекар и не ми каза нищо добро! Ама нищичко!! Писна ми! Поне по-тежките болести можеха да навестяват тези които скучаят и си броят парите.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Въх... и аз!... или поне колкото се може повече неща да са наред!DELgado wrote:Бая и аз се надявам всичко да е наред.
А т'ва дори няма да го коментирам; просто ще измрркам презрително и ще се стопя тихичко в мъглатаDELgado wrote:Бтв предпочитам куче пред коте енидай просто.
Eric: I use my sword to detect good on it.