А Ланис на последния купон у Ян обясняваше за ползите от скока и кайтването. Не е излишен

Moderator: Moridin
Мдам и аз кат тествах гилда веднага щом видях, че няма скоче ми поумря ентусиазма.Xellos wrote:СКОКА РУЛЗ, ей са бех превключил малко на гилдеца вчера и токоз тягостно ми се виде без скока
Аз въпреки че играх WoW 3 месеца преди да почна GW, скокът никога не ми е липсвал в последната. Просто не бих казал, че скокът е кой знае колко важен елемент в едно ММО, да кефещ е не споря, но не бива да му се отдава голямо значение.Pugsley wrote:Мдам и аз кат тествах гилда веднага щом видях, че няма скоче ми поумря ентусиазма.Xellos wrote:СКОКА РУЛЗ, ей са бех превключил малко на гилдеца вчера и токоз тягостно ми се виде без скока
Никво гриндене не ти трябва освен когато изпълняваш куест( разбира се ако спазваш гайда ) идеята е че на всеки левел за се печели пълен експ трябва да се изпълняват куести от същия левел за които куести се бият оптимален левел гадове.dellusion wrote:Някой да сподели как е левелинга в ТБЦ? В смисъл дали може да стигна 6-70 само чрез куестове и инстанси, или ше трябва и гриндене?
За репутации се гриндо остро и то на едни и същи места(поне за ценните фракции) за нормалните само от куести.dellusion wrote:Значи правилно ли разбирам: ако правя само куести и инстанси, ще мога да достигна от 60 до 70 ниво и дори ще са ми останали куестчета?
Имам и друг въпрос, относно репутациите. До колкото разбирам, за хероикс трябва да си honored към определената фракция. Тая репутация трябва да я изгриндя, или мога да се здобия с нея, докато рънвам инстънса на нормал моуд?
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests