- Spoiler: show
Януари '08
Аз не казвам че е най-добрия филм, който съм гледал. Просто е нещо ново, свежо и много добре замислено и направено.
Затова си заслужава второто гледане на кино според мен. Това няма нищо общо с филмовите му качества. Примерно Атонмънт е страхотен филм, но не бих го гледал втори път.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Животното просто имаше въшки.
Значи го изпоизгледахте все пак.
Ми давайте да го обсъждаме. Изненада ли ви краят? Питам, шот се бях оспойлил. Съпреживявахте ли на някого/всички? Чувствахте ли се като в документален филм?

Значи го изпоизгледахте все пак.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
С две думи - по-нататък ще пиша повечко, но сега вмъквам дума-две между задачките в офиса...
Филмът всъщност по-скоро ми хареса. Няма да давам числови оценки, но с две думи: като за основна идея - много добре, като операторско майсторство - отлично, но сюжет и други идеи освен основната - нц.
А ето и малко по-подробно.
Основната идея -
Като оставим това настрана... много клишета беееее
Мда, основната идея е добра, атмосферата беше създадена страхотно - но като развитие на сюжета поне за мен повечето неща бяха доста предсказуеми
Краят не ме изненада особено:
Може би по-нататък наистина ще пиша повече, ма не е ясно 
Добавено още: Пфффф. Мдам, така ми работи мозъкът. Не мога да си обясня защо съм успял да запомня идентификатора на областта, за която пиша в спойлера за края на филма
Може би съм очаквал да бъде развито по-нататък, може би просто обичам да помня числа... но току-що проверих и се оказа, че дори съм го заповнил правилно 
Филмът всъщност по-скоро ми хареса. Няма да давам числови оценки, но с две думи: като за основна идея - много добре, като операторско майсторство - отлично, но сюжет и други идеи освен основната - нц.
А ето и малко по-подробно.
Основната идея -
Като оставим това настрана... много клишета беееее

Добавено още: Пфффф. Мдам, така ми работи мозъкът. Не мога да си обясня защо съм успял да запомня идентификатора на областта, за която пиша в спойлера за края на филма

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
след като сте толкова надъхани всичките, да взема и аз да го изгледам, не съм била на кино от векове.... някой да има желание да ми прави компания в сряда или четвъртък???
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ъх, аз само да си добавя още нещо - и *другата* основна идея всъщност страшно много ми хареса, и това май не съм го виждал досега правено в друг филм... но ако не сте гледали филма, съвсем НЕ отваряйте този спойлер - във филма е направено страхотно 

Лили, за надъхването - май засега само Валери и Алекс съм видял наистина много да са харесали филма
Но все пак... все пак го гледай, ако можеш - заслужава си да го видиш веднъж, да си съставиш собствено мнение 

Лили, за надъхването - май засега само Валери и Алекс съм видял наистина много да са харесали филма

Eric: I use my sword to detect good on it.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!