Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sat Jan 26, 2008 10:02 pm

Вчера гледах Sweeney Todd :D.Няма да хареса на всеки,най-вероятно,но ние със съквартирантката се забавлявахме доста.Ако го сравнявам с Кошмара преди коледа(което май е само другото,което съм гледала на Бъртън),музиката сякаш ми се видя по-еднообразна.Определено има доста готини моменти,би си струвало за на кино(еех :/).
Само дето,аз лично съдията все го чаках да изплюе вместо "mr едисикой" едно "Potter!" :lol:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Sat Jan 26, 2008 10:28 pm

Преди малко изгледах Sydney White. Много е сладурест,а Аманда Байнс е просто charming във всеки филм :P
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 26, 2008 11:07 pm

Ше зема и аз да го прасна, адски я обичам Аманда :)
And you can't dance with a devil on your back...

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Jan 27, 2008 1:53 am

Roland wrote:Току що изгледахме с Жоро Across the Universe в Дома на киното. Ми... скучен посредствен, ненужно да е мюзикъл... и окрапавени Бийтълс песни :(
На мен пък ми хареса. Съвсем доста :) Нищо особено де, не е Форест Гъмп, но създава настроение. Бийтълс песните повечето си бяха окей според мен. Плюс няколко доста яки момента (Доктор Гиъри :mrgreen:).
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jan 27, 2008 8:31 am

Random wrote:
Roland wrote:Току що изгледахме с Жоро Across the Universe в Дома на киното. Ми... скучен посредствен, ненужно да е мюзикъл... и окрапавени Бийтълс песни :(
На мен пък ми хареса. Съвсем доста :) Нищо особено де, не е Форест Гъмп, но създава настроение. Бийтълс песните повечето си бяха окей според мен. Плюс няколко доста яки момента (Доктор Гиъри :mrgreen:).
Който само биде споменат ;)
Иначе странно, но си мислех, че точно теб доста сигурно би те изкефил филмът :mrgreen:
На мен ми беше доста неясен на моменти и не особено compelling, както и почти никак анти-военен. Въпреки това вероятно го харесах повече от Рол, щото ми допадна любовната история.

Но пък какъв беше смисълът на оня цирк примерно - е убий ме...
This is it. Ground zero.

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Jan 27, 2008 9:56 am

Верно, че само го споменаха, но пък ебавката с кръга на Кен Киси и Merry Prankster-ите беше мн яка - Боно, като чу, че доктора бил зает, се фръцна и обърна веднага автобуса, горе-долу същата работа са били двете групи. Циркът пък си беше точно вързан с ЛСД според мен - имаше ебавка с ключовата за Лиъри "Turn on, tune in, drop out" фраза. Плюс това, когато Макс видя хеликоптерите, преминаващи над езерото, се получи як преход към войната, понеже покрай имението на Лиъри наистина са кръжали правителствени хеликоптери по някое време.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jan 27, 2008 11:31 am

Бтв, оня в цирка пък беше Еди Изард, изобщо...

Само дето се хванах да си сваля няколко хубави песни на Бийтълс, да ги чуя пак неомазани :mrgreen: И ебати, да няма Мишел... Ква Луси, деба, като можеше да е МИШЕЛ!

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Jan 27, 2008 12:29 pm

Е, как ква... in the sky with diamonds :) Men по ме е яд, че нямаше норвежка гора...
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jan 27, 2008 3:49 pm

Аз бтв Lucy in the sky with diamonds я очаквах баш на това с автобуса и цирка, доста пасваше :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 27, 2008 6:38 pm

Мдаа, посмях се адски мощно на Хитмен-а аз. Не бях прочел, че е сниман в София. :shock: Тва УБИ отсекъде и малкото евентуални достойнства. Стикваме си за игрицата и тва е :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jan 27, 2008 7:47 pm

Поне за комедия става ли Хитмен-а. Да знам дали да го мъча въобще? :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 27, 2008 8:18 pm

Ох, ми гледай го. Не е несимпатичен пича. Друго си е да стрелят по руски президент в градинката пред Народния театър и да гледаш Централна поща през снайпер. :mrgreen:

Spoiler: show
Image
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jan 28, 2008 1:42 am

Пък на мен Across the Universe ми хареса много. Първо, не миспя, че песните са "окрапени", Хей Джуд и Революшън невероятно си пасваха с действието. Мисля, че последното, което е, е посредствен. Иначе и на мен циркът ми беше странен и в началото ми беше муден, но другото го компенсираше.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 28, 2008 8:22 am

Еми въпрос на перспектива, знам ли. Мен само ягодовите полета и донякъде All We Need is Love ми допаднаха...

Иначе се опитах да гледам I'm Not There, но го спрях към края на първия един час. За който не знае - това е псевдодокументален биографичен филм за Боб Дилън, където една сюрия големи имена (и няколко по-малки) изиграват различни роли, всяка от които - аспект на личността му. Кейт Бланшет е номинирана за Оскар за поддържаща женска роля, а играе мъж. Крисчън Бейл за пореден път пък играе аутистката версия на... Крисчън Бейл...

Но просто не е моят тип филм. Нито се вълнувам особено от Боб Дилън, нито ме кефи бог знае колко похватът да се симулира документалност със се интервютата с познавали го приживе хора (Джулиан Мур) и черно-белите снимки.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 28, 2008 12:12 pm

Гледах We Own The Night вчера вечерта на компа поради парите, които ще се ръснат за кино идущия месец...За мое разочарование филмът се оказа доста посредствен.
Spoiler: show
Моментът, в които Хоакин Финикс стана от собственик на нощен клуб изведнъж полицай, отмъщаващ за смъртта на баща му, ме загуби за каузата почти автоматично. Ако двамата братя бяха направени като противници щеше да е баси филма...Ева Мендез седя и краси екрана около час и нещо и после ИЗЧЕЗНА ей така както си го обичаше главния герой...Хоакин Финикс през цялото време мънкаше и изглеждаше като дрогиран, а двамата "гадни" бяха като от осморазреден екшън филм по Диема...
Въобще доста слаб гангстерски филм.