Февруари '08

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply

Кой най ви се гледа (на кино)?

Michael Clayton
0
No votes
Rambo 4
4
10%
Sweeney Todd
13
33%
Jumper
2
5%
The Kite Runner
2
5%
Stephen King's The Mist
2
5%
The Water Horse: Legend of the Deep
1
3%
There Will Be Blood
2
5%
друг
4
10%
никой
9
23%

Total votes: 39

shayhiri
Elder God

Февруари '08

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 9:42 am

Януари си отива с Кловърфийлд, който ей сега ще гледам. Дано хваща, щото останалите всичко на всичко три филма не бяха особено задоволителни. Съмнявам се, де. :roll:

На фона на тва февруари изглежда страхотно:
01.02.2008:
Michael Clayton: 90% Consensus: A thriller invaluably abetted by its sharp script and faultless cast.
Rambo 4: 34% Consensus: The excessive violence is more nauseating than entertaining.

08.02.2008:
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street: 86% Consensus: This macabre musical is perfectly helmed and highly entertaining.
Charlie Wilson's War: 82% Consensus: Charlie Wilson's War simultaneously entertains and informs.

15.02.2008:
Jumper

22.02.2008:
The Kite Runner 66% Consensus: Just shy of rendering the magic of the novel on to the big screen.
Stephen King's The Mist 70% Consensus: Impressive camerawork and a politically incisive script.

29.02.2008:
The Water Horse: Legend of the Deep 73% Consensus: A fine family film, with imagination and heart to spare.
Revolver 15% Consensus: An unsuccessful melding of gangster formula and philosophical musing.
There Will Be Blood 91% Consensus: A sparse and sprawling epic that boasts incredible lead performances.

Цели десет гледаеми филма от всички спектри и жанрове, като поне от 2-3 се очаква 9/10 (и нагоре). Това е по предварителната програма на Адриана (с малки промени), надявам се скоро да получим окончателна, в която да изскочат още филми (поне от оскаровите).

Я гласувайте тоя път да видим. :) Аз съм твърдо за "Ще се лее кръв", не знам що такова доверие (или интуиция?). Следван от Суини.
Last edited by shayhiri on Sat Jan 26, 2008 3:43 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jan 25, 2008 10:07 am

Сложил си мъглата и рамбо 4 на poll-a, но си пропуснал Charlie Wilson's War? WTF? Чудесно е като се опитваш да насочваш вкусовете на другите.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 10:14 am

Сори. :? Не насочвам, най-много да попровокирвам малко. :) Иначе щеше ли да стане ясно, че го чакаш въпросния? Освен тва си има опция "друг". А списъкът е и (доста) непълен още - в смисъл, ще се появят други филми, които няма как да влязат в анкетата, а и тия не са 100% сигурни.

Ако не бях сложил Рамбо, Гаро щеше да ме намери. :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jan 25, 2008 10:34 am

Рамбо 4; Суини Тод; Мъглата и Ловецът на Хвърчила; Ще има Кръв. Тези си харесвам. :lol:

Всяка седмица на кино че едната даже на два филма. :shock: Доста солено ще излезе този месец. :( Това разбира се ако програмата ти е вярна. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Jan 25, 2008 10:47 am

Poll-a трябва да може да селектва повече от един филм :)

иначе - Суини го чакам с нетърпение, другите не толкова
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 10:54 am

thunder wrote:Poll-a трябва да може да селектва повече от един филм :)
Е няма, анкетата е за най-очаквания. :)

29-и!! февруари? Кога се извъртяха 4 години и пак станахме високосна? :?

DELgado
Elder God

Re: Февруари '08

Post by DELgado » Fri Jan 25, 2008 3:06 pm

shayhiri wrote:Януари си отива с Кловърфийлд, който ей сега ще гледам. Дано хваща, щото останалите всичко на всичко три филма не бяха особено задоволителни. Съмнявам се, де. :roll:

На фона на тва февруари изглежда страхотно:
Шайхири, как беше филмът. :? Аз може би ще го гледам утре, но нямам търпение да разбера как е? 8-)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jan 25, 2008 3:13 pm

Чакам си Суийни Тод :) с голямо нетърпение. Надявам се сесията ми да свърши успешно, за да 'пръсна' :) парите, които съм събрала по време на стоенето вкъщи (лол, 2лв., лол) :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Jan 25, 2008 4:32 pm

Моя пък Януари си отива с Рамбо,който ще гледам тая вечер на кино,а иначе чакам Тhe Mist с някво нетърпение!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 4:36 pm

Предпремиерно! :yay: Айде, и да кажеш как е.

Кво точно очакваш от Мглата?

Гледах нов трейлър за Телепорт преди Кловърфийлд и тоя път ми се видя много зрелищен и поносимо тъп. :) Добавям го към очакваните с леко нетърпение.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Jan 25, 2008 4:52 pm

shayhiri wrote: Кво точно очакваш от Мглата?
Oчаквам да е доволно як,щото съм фен на Кинг,Дарабонт и Джейн!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jan 26, 2008 1:04 am

Gunslinger wrote:
shayhiri wrote: Кво точно очакваш от Мглата?
Oчаквам да е доволно як,щото съм фен на Кинг,Дарабонт и Джейн!
И аз му се точа много. А самата новела ми е от по-любимите произведения на Кинг. :lol:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Jan 26, 2008 1:19 am

Кога ще ходим на Рамбо 4 :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jan 26, 2008 3:45 pm

Когато събере достатъчно гласове. Засега Суини води, а хората се ослушват и не гласуват. Като на парламентарни избори. :roll:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Jan 26, 2008 4:58 pm

Да, точно гласовете ще ме накарат да отида на този филм...сигурно...
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE