Преследването на вещици...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Jun 22, 2004 10:39 am

Съгласен съм, че всеки има право да се съмнява... Само че от изчерпателните постове на Небоходеца ;-) останах с впечатление, че намеква, че някой върл атеист или сатанист (или вещица) е бутнал пари да се направи пропаганден сайт срещу светата католическа Църква. (Всъщност, "католическа" не е съвсем точно определение...) Или че са фалшифицирали/измислили историческите документи.

Не съм твърдял, че сайта е извор на абсолютна истина. Споменах, че има исторически факти - а аз под факт разбирам частица нетеоретична информация, като рожденно-смъртните дати на историческа личност (не че съществува такова нещо като "нетеоретична информация", да не говорим, че датите на раждане и смърт, и дори името често не са точни)

Сайта на мен ми се струва достоверен, и освен това пасва на разбиранията ми за света (че е доста гадно място) и за човешкия род (че е доста гадничък и той ;-)), макар че бях леко шокиран, или по-точно - изненадан, от някои неща, които пишеше... И освен това не оплюва Църквата, поне не явно ;-) А за нея да не казвам какво мисля...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Jun 22, 2004 11:49 am

Идеята ми беше съвсем различна,от това което си разбрал,но няма значение.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Jun 22, 2004 2:40 pm

[ПОУЧАВАЩО]Следващия път като искаш да те разберат пиши повече :<[/ПОУЧАВАЩО] ;-) :wink: :lol: Стига спамих и аз, трябва да ходя да уча...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Jun 22, 2004 8:48 pm

НЕзнам къде съм споменал това,но нищо.