Очаквания за 2008
Да бе да, ама всичките "Спейс ис дъ файнъл франтиър" ч*кийки са тОООлкова шей'сттте, тва имам предвид.
Както и целият Стар Трек, май.
Няма как да знам как точно е филма, де. Бидейки на Дж.Дж. Абрамс от Армагедон, като нищо може да е зрелищен и интересен.

Няма как да знам как точно е филма, де. Бидейки на Дж.Дж. Абрамс от Армагедон, като нищо може да е зрелищен и интересен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе с повече парички и добър сценарий се надявам че ще се получи филм, който ще се хареса не само на феновете на Стар Трек. Колкото и да не харесвате франчайза, Стар Трек е единствената поредица която може да си позволи да прави филм през 3-4 години. Аз определено се радвам че ще има още фантастични филми. Напоследък нещо спряха да правят такива. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Съгласен съм с Валката за почти тоталната липса на фантастично кино, винаги съм бил доста учуден защо все става така, макар че не е като да нямат материал за филмиране...
Симо, фактът, че за има-няма две години има два толкова брутални "ренесанса" в някакви забравени поредици, ме кара да мисля, че може да стане и тук.
Режисьорът - J.J. Abrams - има зад гърба си един Лост и горе-долу толкова, а Лост поне откъм режисура е много над средното ниво, може би като сценарий не толкова, но иначе го докарва.
А защо да се води мъртъв, няма ли да има следващ сериал? Освен това на Ентърпрайз се води як, а е новичък горе-долу...
Симо, фактът, че за има-няма две години има два толкова брутални "ренесанса" в някакви забравени поредици, ме кара да мисля, че може да стане и тук.
Режисьорът - J.J. Abrams - има зад гърба си един Лост и горе-долу толкова, а Лост поне откъм режисура е много над средното ниво, може би като сценарий не толкова, но иначе го докарва.
А защо да се води мъртъв, няма ли да има следващ сериал? Освен това на Ентърпрайз се води як, а е новичък горе-долу...
Не знаех че положението е толкова трагично относно Стар Треците.
Стискам палци да направят як филм, който да ги върне в играта.
А почти не се правят фантастични филми според мен защото им излизат скъпо.
Въпреки че Гатака примерно показа че може да се направи и евтин много хубав такъв филм. 

А почти не се правят фантастични филми според мен защото им излизат скъпо.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Хм, аз малко съм скептичен относно J.J. Abrams, защото той най-вече има опит като сценарист и продуцент на телевизионни сериали - освен Lost, има и Alias, както и Felicity, Six Degrees, What About Brian. Специално за Lost, той е режисирал единствено първите два епизода, и нищо друго, така че Никола ако съдиш по Lost, Абрамс трябва да пада някъде по-долу, защото е най-вече продуцент и сценарист.
Иначе като режисьор на пълнометражни филми има само Mission: Impossible III, което не е някак си голяма препоръка. Ама да видим, все пак, и на мен ми е любопитно, въпреки че не съм чак толкова запален по франчайза.
Иначе като режисьор на пълнометражни филми има само Mission: Impossible III, което не е някак си голяма препоръка. Ама да видим, все пак, и на мен ми е любопитно, въпреки че не съм чак толкова запален по франчайза.
This signature is not yet rated
[офф] Е за него вече сериозно се надявам да се излъжат да го внесат. Има плакат пред Арена. За нещастие няма много номинации, та не се знае, де.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.