Сексът във Фантастиката
-
- Paragon
Рол, в сравнение с картинните описания на Силвърбърг, при Хайнлайн сексът е описан така: "Тя се съблече. Изглеждаше много добре - имаше едър твърд бюст, стегнат корем, стегнато дупе и дълги крака.
Той й се ухили й каза:
- Познай какво ще правим сега...
...
- Скъпи, да купя ли мляко?"...
Тоест, малко напомня на стрите съветски филими - героят и героинята се целуват, в следващия кадър тя е бременна, а в по-следващия детето вече се родило. То и тук има секс (някъде), ама не е показан.
Той й се ухили й каза:
- Познай какво ще правим сега...
...
- Скъпи, да купя ли мляко?"...
Тоест, малко напомня на стрите съветски филими - героят и героинята се целуват, в следващия кадър тя е бременна, а в по-следващия детето вече се родило. То и тук има секс (някъде), ама не е показан.
За мен ли става дума? Хехе, (за протокола - щях да сложа "човек" в кавички, ама...), мноо мило. И кфо за този "човек"?
Daggerstab wrote:Аз поне не съм...
Като си говорим за еротика с елементи на фантастика, някой познава ли този човек? (Ако не се забелязва, има хиперлинк) (за протокола - щях да сложа "човек" в кавички, ама...)
Добавка - сложих подчертаване да си личи къде е връзката... Води към сайта на един... автор, съдържащ.... произведенията му.
by the way, в лорд валънтайн също имаше некфи глупости - секса с дъртата съногадателка, и оше една сцена имаше на някакъв празник май беше
но ной-брутално си остава "Тасме и кхайорга". мисля, че силвърбърг е за бой и за връзване
някъде из отговорите беше станало дума за skylords. сексът втре е по-скоро за бъзик, отколкото за еротика. не е развит добре, пък и авторът е искал да го развива. или май беше авторка. както и да е, във всеки случай беше яко как Майлоу поруга горкото девойче сред гъбичките и когато тя се опита да се прави на доволна беше много груб с нея. а, да, мноо се изкефих и на разговора на подрастващия клонинг на Майлоу с неговата настояща майка и бивша/бъдеща любовница Джан Дорвин. бе въобще книгата rules отвсякъде
ае, have a nice day
но ной-брутално си остава "Тасме и кхайорга". мисля, че силвърбърг е за бой и за връзване

някъде из отговорите беше станало дума за skylords. сексът втре е по-скоро за бъзик, отколкото за еротика. не е развит добре, пък и авторът е искал да го развива. или май беше авторка. както и да е, във всеки случай беше яко как Майлоу поруга горкото девойче сред гъбичките и когато тя се опита да се прави на доволна беше много груб с нея. а, да, мноо се изкефих и на разговора на подрастващия клонинг на Майлоу с неговата настояща майка и бивша/бъдеща любовница Джан Дорвин. бе въобще книгата rules отвсякъде
ае, have a nice day
Dilvish the Damned wrote:Дельвиг, Дельвиг, Дельвиг...
Вземи наистина прочети нещо на Силвърбърг (изкллючая Лорд Валънтайн) и ще видиш секс на камари не, ами с тонове. Особено Вертикален свят е много добро произведение, дори и извън секса. Всъщност, убеди се сам.
-
- Paragon
- Daggerstab
- Arcanist
Додж, нищо лично. Не стига че ти направих реклама, ами... 

стига пози,
стига избелели фрази,
свалете доспехи и маски
и пълни със празно паласки
Nothing personal, only something against your kind...(/me bursts into evil, Nazi-style laughter)-Ре-е-едник! Как се нарича войника, който си захвърля снаряжението?
-Ъ-ъ, като знам кви ги говорите, господине, "КРЕ-Е-ЕТЕН!", господине
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
ебем ли ги за кфо са ми
като реплайвам те са си там, просто не ги трия? бе тфа са глупости, що хората имат такъв навик да се хващат за всякакви такива глупости и да говорят 3х повече за тях, отколкото по топика на темата?

Dilvish the Damned wrote:dojh, слънце, всъщност не можах да разбера за какво са ти моите думи на края на поста? Обясни ми, ако обичаш, че аз съм си естествено рус и бавно зацепвам.
-
- Smallfolk
- scion_of_storm
- Merchant
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Аз си спомних за един разказаз казва се "Ваната", но не помня от кой автор. Въпросните вани бяха вид същества от друга планета, които бяха използвани за секс на земята и после се оказа че от много секс тръгна няква зараза.
И на фона на това нашия човек си беше супер влюбен в едно от тези същества и голяма драма щото реши да умре от заразата но да си бъде с нея и така...ама готин разказ беше!
Аааа и твърде важния разказ от въпросната книжка спомената още някъде горе "Няма нищо по-опасно от една амазонка", казва се Вагинаторът, ей на това му викам въображение да има човек
))) евала на автора 
И на фона на това нашия човек си беше супер влюбен в едно от тези същества и голяма драма щото реши да умре от заразата но да си бъде с нея и така...ама готин разказ беше!
Аааа и твърде важния разказ от въпросната книжка спомената още някъде горе "Няма нищо по-опасно от една амазонка", казва се Вагинаторът, ей на това му викам въображение да има човек

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Interpreter
- Forsaken
-
- Smallfolk
Продължават опитите да се определи Нийл Геймън какво пише. Според някои, прилича на фентъзи, но е всъщност страшна приказка, така че не знам дали му е мястото тук, но определено кефи! Чудя се само, защо никой не споменава Сапковски, панът си го е заслужил
!

Great people talk about ideas, average people talk about things, and small people talk about wine.
- Fran Lebowitz
- Fran Lebowitz
- Interpreter
- Forsaken