Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jan 21, 2008 8:17 pm

Господари на нощта не е ли нещо като бледо подобие на "Дипартид" ("От другата страна")?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 22, 2008 11:38 am

Защо въобще трябва да ги сравняваш? :twisted: То аз ако всеки филм го сравнявам със Смело сърце едва ли ще намеря по-хубав. :mrgreen:

Иначе гледах Star Trek: First Contact и беше доста хубав. Боргите и специално шефката им бяха много кефещи. Определено ще пробвам пак сериалите. Явно ме мъчи носталгия по Стар Трек франчайза. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 22, 2008 11:40 am

Аз си доглеждам втория сезон на Deep Space Nine сега, след като изгледах всичките 7 на Next Generation :). Струват си, особено този с Патрик Стюарт :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Jan 23, 2008 6:18 pm

Изгледах The Man from Earth и изключително много ми хареса!!!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 23, 2008 6:38 pm

Gunslinger wrote:Изгледах The Man from Earth и изключително много ми хареса!!!
Ми... на мен ми беше скучен. Да, интересно беше горе-долу, но цялото беше едно приказване край огъня, а можеше да е много по-раздвижено.

Аз пък гледах Death Sentence и съм много доволна :), филмът наистина е като 'за момченца', както каза Никола.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Jan 23, 2008 8:06 pm

Elayne wrote:Ми... на мен ми беше скучен. Да, интересно беше горе-долу, но цялото беше едно приказване край огъня, а можеше да е много по-раздвижено.
Никога не съм имал проблем да гледам филм,в който геройте само си говорят!Стига да говорят смислени неща като в този филм!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Gribo
Adept

Post by Gribo » Wed Jan 23, 2008 8:12 pm

На мен лично The Man from Earth също много ми хареса

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 23, 2008 8:16 pm

Просто не ми беше достатъчно интересно, идеята беше хубава, но цялото това стоене и разказване край огъня... слушателите на главния герой бяха омагьосани, за мен беше просто 'разказче' :roll:. Искаше ми се да се случи нещо, да има повече действие...

Но е хубаво, че има хора, които са го харесали ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 10:48 pm

Пуснаха ДВД-качесто на Суини Тод...ЕДВАМ СЕ УДЪРЖАМ....

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 23, 2008 10:49 pm

Удръж се, ще го пуснат на кино и тогава ще ходим. Това е мюзикъл с Джони!!! Няма да пропусна, ако трябва ще си продам нещо, за да изкопая пари :).

Бтв, Майкъл Клейтън в Арената е с отвратително качество, независимо, че е скрийнър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 10:51 pm

Хм, аз го бях гледал, че е двд май, объркал съм се.

Аз ще доглеждам Мед Мен и ще пиша после, до края на 11ти епизод СЪМ БЕЗ ДУМИ ЗА ТОЗИ СЕРИАЛ.

ЕДИТ: Суини Тод има 6661 лийчъра на арената....

..........

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 24, 2008 1:11 am

Клейтън излиза още другия петък, удръжте. Той не е зрелищен, де, но Суини наистина е задълже за кино.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Thu Jan 24, 2008 3:46 pm

Инжектира се урина или кръвен серум от жената в клоаката на жабата, след което се гледа дали тя ще снесе яйца.
Хмм,ние по физиология го учихме за мъжка жаба и резултатът не беше точно снасяне ;].
Мислех да чакам Sweeny на кино ама се усетих,че няма да мога да отида през сесията така или иначе,тъй че тегля :P
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Thu Jan 24, 2008 5:39 pm

Изгледах "Мис Слънчице", очаквах много, а се разочаровах. Въобще не ми допадна. Кога идва Суини при вас, за да си направя сметката за Варна? :P
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jan 24, 2008 5:59 pm

За "Суини Тод" още изобщо не се знае. Това, което ме обнадеждава, че все пак ще дойде по някое време, е, че преди два дни видях трейлър, та значи все пак някой се е захванал да го превежда и пуска :)
Макар че според Запознати Източници(tm), може и да дойде в началото на февруари - viewtopic.php?p=110160#110160 :) Но все пак пише "много предварително" де :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.