Предложение за запознавателно-опознавателно мероприятие
Moderator: Moridin
Да, това е. Само, че има вход и към Солунска, като там залата е по-готина. За цените извън обедното меню нищо не знам, но обедното меню е винаги 5 лева за първо, второ и нещо за пиене. Яденето не е много, но е достатъчно да се наядеш спокойно и е много вкусно.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Вчера за пореден път се убедих, че "Ресторант на края на вселената" рулира просто
Клуб сандвичите с панираните филийки са си 1 път.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Ами така, като гледам какво ви харесва или не, на едни и други се питам: Защо не се натресе вкупом на един мексикански?! Май там ще намерите за всеки по нещо вкусно.
И да, Никола, знам!
Та ще гледам да домъкна морската част от продуктите. Само ми мяза трудно да довлека и самият тиган, познат като паея и той!!
Останалото, дълбоко замразено в куфара ми, се надявам да оцелее до София.

И да, Никола, знам!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Само си чешеме езиците, мероприятие йок 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”