Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 9:39 am

Слагай повече смайлита Жоре. :wink: :mrgreen: Така ще е по-ясно че не го казваш насеризно. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 17, 2008 11:11 am

Аз викам по презумция да не се взима насериозно, а от там вече да се работи по въпроса :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 11:34 am

Анджак :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jan 17, 2008 11:43 am

Псулютно, по презумция само ше си говорим колкото праим вятър, а не щото го имаме предвид...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 11:46 am

Дам, викат му хумор, не се яде, зелено е на цвят, едно такова.. 8-)
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 11:56 am

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jan 17, 2008 11:58 am

Moridin wrote:Дам, викат му хумор, не се яде, зелено е на цвят, едно такова.. 8-)
Ми не, викат му хумор кат има смисъл и не е дифолтно състояние. Виж, за цвета ме хвана...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jan 17, 2008 12:10 pm

Това с ползването на зехтина щото олиото било скъпо едно към едно повтаря митичния съвет на Мария Антоанета с пастите. Понеже олио от три лева литъра ми е скъпо, ще си купувам зехтин от петнайсет лева литъра. Понеже кашкавал от десет лева килото ми е скъп, ще си купувам Ементал от петнайсет. Пак по-евтинко от зехтина. Това дето се вихри по магазините напоследък е ценово извращение, само да вметна.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 12:38 pm

Морв, и двамата знаем, че беше болна, когато преподаваха за хумора в даскало :twisted:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 17, 2008 12:45 pm

Еми видно е, че който не може да праи ветар ше го духа в дългосрочен план.

Мернахте ли плакатчетата "Putin Go Home"?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 12:46 pm

Не, снимчица нейде? :)
This is it. Ground zero.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Jan 17, 2008 1:02 pm

Ами ето една:

Image
This signature is not yet rated

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jan 17, 2008 1:13 pm

Забраниха убийството на животни
17 януари 2008 / News.dir.bg
Забранява се изоставянето на животни, както и всяко действие или бездействие, което причинява продължително или повтарящо се страдание на животно, трайно увреждане или стрес.
Това реши парламентът, който прие на второ четене текстове от Законопроекта за защита на животните. Гласуването ще продължи в петък.
Използването на животни за филмови снимки, които им причиняват болка или увреждане, също се считат за жестокост и се забранява.
Забранява се и проявата на особена жестокост към животните, като за особена жестокост ще се счита умишлено и безпричинно причиняване на смърт на животни. Причиняване на тежко и трайно увреждане на животни, организиране на боеве с животни, както и стрелба по опитомени или безстопанствени животни също ще се смята за проява на особена жестокост. За подобна проява предвидената глоба е от 500 до 1000 лв.
Няма да се разрешава продажбата на животни на лица под 18 години без съгласието на родител.
В помещенията за отглеждане на животни собственикът ще трябва да осигурява място, съответстващо на физиологичните и на поведенческите му особености - поне 6 кв. метра площ за малки породи до 10 килограма. Толкова е необходимото пространство и за домашните котки. При големи породи кучета е необходимо стопаните да осигурят минимум 10 кв. м, а 8 кв. м жизнено пространство се изисква за кучета с тегло до 25 килограма.
Собствениците на кучета са длъжни и да не нарушават спокойствието и хигиенните условия на членовете на етажната собственост в сградата, където живеят, реши парламентът.
На животните, които се отглеждат на открито, ще трябва да се осигурява свободно движение, ежедневна разходка и защита от лоши атмосферни условия. В тези случаи собствениците на кучета са длъжни да им осигуряват къщички или друг подслон. На кучета, които се отглеждат предимно вързани, собствениците им трябва да осигурят пет метра тел или въже за свободно движение, както и всекидневна разходка.
Живота на 22 годишна студентка се явява цената на 10 псета. Ебати....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 1:31 pm

Я по-леко с "псетата". :twisted: 500 лева е малко. Трябва да го направят 5000 поне. А иначе за онова момиче просто нямам думи. :cry:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jan 17, 2008 1:56 pm

Сега, че историята с момичето е абсурдна - съгласна съм. Но че забраната за изоставяне на животно, както и изтезанията на животни, е нещо добро - също съм съгласна. Тоест, просто все едно се сравняват ябълки с моливи в случая. В смисъл, хайде да не инкриминираме горните неща и по тоя начин популацията на улични псета да си върви по живо по здраво, щото някакви бюрократи не могат да сметнат какво обезщетение трябва да се плати при ситуация, подобна на падналата козирка. Пък и кучетата още не са официалната валута на България, за да изчислявате живота на момичето в тях.-+
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.