The DVD and Blu-Ray Topic

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 14, 2008 8:11 pm

От купчината закупени ДВД-та тази сутрин изгледах "200 най-красиви гола в историята на футбола". Две двудискови издания за общо 8 лв., горе-долу по 30 мин. на диск.

Класацията почти сигурно е правена от италиански спортни журналисти (вероятно от в. "Гадзета дело спорт", защото имаше тяхна реклама). В резултат на което доста над половината от въпросните 200 гола бяха на италиански футболисти и/или на италиански отбори :roll:

При изпълнителите Пеле и Платини бяха с по 2-3 гола :shock: , Марадона, Кройф, Ван Бастен, Зидан и Роналдо примерно с 3-4 до 5-6 гола :shock: И то в повечето случаи техни голове, докато са били играчи на италиански отбори (без Пеле, естествено).
Затова пък Роберто Баджо участваше с 15-20 гола (сериозно), а Тоти с поне 5-6. :evil:

На всичко отгоре имаше дефект на диска с голове 100-51 (дават ги отзад напред). Дискът свършваше на 65-ия гол, тоест липсваха голове от 64 до 51.

Хвърлих двете ДВД-та в първата срещната кофа за боклук на тръгване за работа. :neutral:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Jan 14, 2008 8:16 pm

passer-by wrote: При изпълнителите Пеле и Платини бяха с по 2-3 гола :shock: , Марадона, Кройф, Ван Бастен, Зидан и Роналдо примерно с 3-4 до 5-6 гола :shock: И то в повечето случаи техни голове, докато са били играчи на италиански отбори (без Пеле, естествено).
И чичо Кройф. ;)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 14, 2008 8:18 pm

Corwin wrote:
passer-by wrote: При изпълнителите Пеле и Платини бяха с по 2-3 гола :shock: , Марадона, Кройф, Ван Бастен, Зидан и Роналдо примерно с 3-4 до 5-6 гола :shock: И то в повечето случаи техни голове, докато са били играчи на италиански отбори (без Пеле, естествено).
И чичо Кройф. ;)
Да бе, вярно, той беше в Аякс и Барса. :oops:

Абе важното е, че тази "класация" е най-добре да се заобикаля отдалеч.
Last edited by passer-by on Mon Jan 14, 2008 8:23 pm, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 8:22 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Има ли някаква световна конспирация срещу издаването на двата Грайндхауза + всички трейлъри и екстри? :evil:
Едва ли, просто май или само в България или в Европа по принцип го гнявим шпека и това е. Но Планет Терър-а го боцкам при първа възможност, то там е и единственият трейлър за БГ май, дано са оправили вече втория диск.

ИЦо, изненадваш ме с избора си на покупки понякога... :D

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 14, 2008 8:25 pm

Ми евтини бяха и мислех, че е добра подборка. Откъде да знам, че (най-вероятно) са я правили италианци? :roll:

А за Грайндхаузовете - само Детпруфа единичен диск в Оринджа и това е :?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 8:37 pm

Ъъ, не? И двата са си двудискови смело. И са си европейските издания, просто трейлърите са само в американските явно.
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 14, 2008 8:42 pm

Roland wrote:Ъъ, не? И двата са си двудискови смело. И са си европейските издания, просто трейлърите са само в американските явно.
А, ОК. Стори ми се, че Детпруфа в Оринджа е еднодисков. А Планет теръра никъде не съм го виждал по наши магазини.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jan 14, 2008 9:03 pm

Еее да се беше похвалил, щях да им се радвам повече от кофата :oops:
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 14, 2008 9:06 pm

Moridin wrote:Еее да се беше похвалил, щях да им се радвам повече от кофата :oops:
Абе по едно време докато ги гледах съвсем сериозно мислех да ги подаря на някого.
Ама към края се убедих, че ако го направя, "ощастливеният" с подобен "подарък" ще ме замери с тях при първа възможност след като ги изгледа :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 9:27 pm

passer-by wrote:
Roland wrote:Ъъ, не? И двата са си двудискови смело. И са си европейските издания, просто трейлърите са само в американските явно.
А, ОК. Стори ми се, че Детпруфа в Оринджа е еднодисков. А Планет теръра никъде не съм го виждал по наши магазини.
Двата излязоха заедно и където се продават, ги има и двата. Проблемът е, че цялата първа Планет Терър партида е със сгрешени бонус двд-та, които си имат правилната щампа, но всъщност са бонус-дисковете на Детпрууф. Доколкото знам обаче тая грешка вече е оправена, аз тия дни ше минавам да си сменя моя с нов.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:46 pm

В Оринджа именно за това Планет Терър си беше изчезнал от рафтчето, сега ако се в върнал значи всичко е жок и тица:)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 10:47 pm

Ми казаха ми, че четвъртък (миналия тва) ше го има оправеното издание.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:49 pm

Баси трябваше да нагуша повече неща от работите на промоция от Александрата...А и трябваше да се ходи веднага до Арена с надежди за работи като Епизод III, ама на...

След ляко смятане обаче установих, че съм към вече 90 лева назад с всичките "небрежни прибоцквания"....Така че може и за добре да е, че доста работи ги нямаше :lol:

...и че екс-мен колекцията е толкова тъжно зле.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 15, 2008 1:49 am

И мен ме е яд че не си взех Екс-мените. :cry: Въпреки че изглеждаха доста жалко май трябваше да си ги взема. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 15, 2008 1:57 pm

Днес си добавих от Александрата на Славейков Гремлини 2, Хъдсън Хоук и Резервни убийци.

Оттам ми казаха, че в момента в склада имат към 50 кашона с нови бройки на филми на промоция, та да наминавам през ден-два, защото ще ги слагат по рафтовете полека-лека. Имайте го предвид. :wink: