- Spoiler: show
- Е, точно измислянето на такова "лекарство" би прецакало правдопобността
В смисъл, тва да промениш поведението им си е едра фатка, по-сигурно да търсиш да ги излекуваш. Пък и това си беше характеристика на Невил. Той искаше да оправи нещата, затова стоеше три години, и затова не искаше да си ходи с оная.
I Am Legend
Е, да, ма си представи кво щеше да бъде, ако бяха елаборейтнъли. Мене се ме кефи фокусът върху самотният, преебан Уил Смит. Пък и всичките сцени с тях си показаха, че интелектът е колкото да знаят кого гонят и да го запомнят къде живее. Като тинейджърчета-рекетьорчета. Сяква комуникация щеше малко да преебе тая празнота, в която много по-силно ми влизаха малкото реплики и взаимодействие между реалните херои.
Пък и да, по-добре зеленчуци по света, отколкото канибали. Може да ги впрегнат да им работят. Обществото ще процъфти, сега, когато най-сетне шибаната демокрация е невъзможна
Пък и да, по-добре зеленчуци по света, отколкото канибали. Може да ги впрегнат да им работят. Обществото ще процъфти, сега, когато най-сетне шибаната демокрация е невъзможна

Ако ги нямаше тях, нямаше да ги има почти всичките (всичките?) инциденти във филма
Трябваше си, колкото да служат за задълбочаване на бедата на нашия човек.

- Gunslinger
- Warmage
Без да съм чел книгата и да се обяснявам колко са я осакатили за трети път филма ми хареса и Уил Смит особено,който като че ли за сефте играеше по-различна роля!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Нищо лично, Симеоне, явно филмът ти е харесал страшно много (в което няма нищо лошо), но според мен търсиш сюжетни похвати, без непременно да ги има, само за да затвърдиш как всички останали трябва също толкова много да харесват филма, колкото теб.
Конректно, по въпроса с момичето:
Като цяло, продължавам да смятам, че филмът не е нищо особено. Първата сцена, когато Уил Смит среща гадинките навярно е била много по-впечатляваща на кино, не отричам, ама това си и беше една от най-силните сцени изобщо (поне беше единствената, когато се стреснах). Все пак, аз не съм някакво изключително обективно мерило в този случай, защото филми на ужасите гледам доста рядко, и е нужно нещо от нивото на "Интервю с вампир", за да се впечатля наистина.
Конректно, по въпроса с момичето:
Като цяло, продължавам да смятам, че филмът не е нищо особено. Първата сцена, когато Уил Смит среща гадинките навярно е била много по-впечатляваща на кино, не отричам, ама това си и беше една от най-силните сцени изобщо (поне беше единствената, когато се стреснах). Все пак, аз не съм някакво изключително обективно мерило в този случай, защото филми на ужасите гледам доста рядко, и е нужно нещо от нивото на "Интервю с вампир", за да се впечатля наистина.
This signature is not yet rated
Интервю с Вампир е чиклит и при все многото си достойнства, повече хорър съм откривал в Малкото пони
Иначе, книгата я четох миналото лято и определено не съм направил връзка с нея, като говорех за вампирката и Мумията, щото в романа изобщо няма такава ситуация. Знам за какво говориш, но то е съвсем различно.
Оттам нататък, не че нещо, но не мога много насериозно да го взема това с "Не ме кефи, че пак Уил Смит спасява света". Първо, както Емо изтъкна, спасяването на света изобщо не се осъществява, второ - ако вместо Уил Смит ролята се играеше от, ъм, Кевин Бейкън да речем, по-малко ли щеше да те дразни? В смисъл, доста ми е странно да оценяваш на базата на това кой актьор изпълнява дадена роля, а не дори на това КАК я изпълнява. Аз никак не обичам Уил Смит, но в тоя филм просто ми събра очите с играта си.
Впрочем, смятам, че е изключително постижение да превърнеш постапокалиптичен хорър в актьорски етюд. Дори само заради играта на Смит Аз съм легенда е много над "нищо особено".

Иначе, книгата я четох миналото лято и определено не съм направил връзка с нея, като говорех за вампирката и Мумията, щото в романа изобщо няма такава ситуация. Знам за какво говориш, но то е съвсем различно.
Оттам нататък, не че нещо, но не мога много насериозно да го взема това с "Не ме кефи, че пак Уил Смит спасява света". Първо, както Емо изтъкна, спасяването на света изобщо не се осъществява, второ - ако вместо Уил Смит ролята се играеше от, ъм, Кевин Бейкън да речем, по-малко ли щеше да те дразни? В смисъл, доста ми е странно да оценяваш на базата на това кой актьор изпълнява дадена роля, а не дори на това КАК я изпълнява. Аз никак не обичам Уил Смит, но в тоя филм просто ми събра очите с играта си.
Впрочем, смятам, че е изключително постижение да превърнеш постапокалиптичен хорър в актьорски етюд. Дори само заради играта на Смит Аз съм легенда е много над "нищо особено".
Last edited by Roland on Sat Jan 12, 2008 3:22 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Е то всичко сте казали.
Аз бих само да изкажа пък възхищението си от филма и от играта на Уил Смит.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!