Здравейте всички, казвам се Деян, на 19 години съм и уча право в СУ. На форума попаднах докато търсех етимологическия произход на глагола "фофтя" в Гугъл

. Като цяло нямам много време да чета книги, а фентъзито ми поомръзна много отдавна, но като все пак се захвана с някоя книга обикновено е нещо на Пратчет или Кинг. Част от хората тук ги познавам покрай Magic The Gathering, от което съм си взел почивка за момента. От известно време чета форума, за да видя някое и друго компетентно мнение с кой комикс да се захвана, става ли някой филм за гледане и т.н, но покрай сесията изтъпявам стабилно и ми се ще и аз да се включа в някоя и друга дискусия поради липса на по-интересно занимание

В свободното си време (ако го има) освен стандартните циклене пред компа, обикаляне на кръчми, кина и др. се качвам на Витоша да покарам борд. Напоследък съм се зарибил по един доста непопулярен в българия музикален стил (пост-рок), за който ще ви открехна следващия път като ми писне да уча. За друго май не се сещам... толкоз от мене.