Очаквания за 2008
НЕ съм чел нито един ред и няма и да го направя, защото не съм длъжен, за да разбера, че филмите са тъпи. По твоята логика да не правят филми по книги въобще. Като филми вонят СИЛНО.Да, кво за него? Чете книгите и не ти харесаха ли?
Или могат да раздават по една тухличка на влизане в киното

Last edited by Muad_Dib on Sat Jan 05, 2008 2:19 pm, edited 1 time in total.
Самите създатели на филма предупреждават в хор, че щял да бъде значително по-ведър и обстоятелствен.Roland wrote:А, Алекс, кой какво казал сигурно вече знаеш точно колко ме вълнува като опре до моите очаквания от даден филм.
Списък ме мързи да пускам.

Ех тоз мързел.
Last edited by shayhiri on Sat Jan 05, 2008 2:20 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Различни възприятия явно. А реагирам остро, щото това ми мирише на Let's hate Leo тренда от 97-ма, докато вървеше Титаник. Ениуей, всички филми освен петия са си идеално разбираеми без да си чел книгите, и си стоя зад твърдението, че са доста качествени.Roland wrote:Аз досега САМО на втория филм не съм се изкефил максимално.
Алекс, и това, че е ведър и обстоятелствен, е лошо, защото?
And you can't dance with a devil on your back...
Ти ми обясни.
Като единицата, сигурно.
В смисъл, че петият - в противовес - беше изрязал повечето излишна мас от туфлата-оригинал и мрачнееше целенасочено.

В смисъл, че петият - в противовес - беше изрязал повечето излишна мас от туфлата-оригинал и мрачнееше целенасочено.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мне, просто най-непринудено са си тъпи. Единственият, който ме трогна беше третият и то до поредния за серията супер претруфен и ръшнат финал...В петия осъзнах, че ако единственото, което ме кефи е 40-годишна ЛЕЛКА, значи филмът наистина трябва да е много глупав.Различни възприятия явно. А реагирам остро, щото това ми мирише на Let's hate Leo тренда от 97-ма, докато вървеше Титаник.
Никога няма да забравя какво ми разказа бат Илиян, когато със сина му били на премиерата на петия филм...Накрая толкова много било като стар уорс в баналността си, че малкият го попитал, сочейки бай Ралф Файнс "Тате, този сега ще му каже ли "I am your father"?

Съгласен, филмите са си на ниво, и смятам, че освен "Властелинът на Пръстените" фентъзи жанра няма с какво толкова да се похвали, освен с Хари Потър серията. А книгите са изключителни, меко казано в последните години те възродиха жанра и интереса към него, а ако не бяха добри това нямаше как да стане.Roland wrote:Различни възприятия явно. А реагирам остро, щото това ми мирише на Let's hate Leo тренда от 97-ма, докато вървеше Титаник. Ениуей, всички филми освен петия са си идеално разбираеми без да си чел книгите, и си стоя зад твърдението, че са доста качествени.Roland wrote:Аз досега САМО на втория филм не съм се изкефил максимално.
Алекс, и това, че е ведър и обстоятелствен, е лошо, защото?
За Хари Потър филмите, мнението ми е като за книгите - добри, без да са нещо брилянтно, но със сигурност стават за губене на времето.
Вторият наистина беше слаб. От поредицата като любим мога да окачествя третият, защото не беше чак толкова fairy-tale ами напротив - доста мрачен.
Вторият наистина беше слаб. От поредицата като любим мога да окачествя третият, защото не беше чак толкова fairy-tale ами напротив - доста мрачен.
Blood! It's your new Leg of Lamb, your new Champagne, your new Fucking Heroine!
- tigermaster
- Elder God
Лео го мразя от преди "Титаник" и, честно казано, си нямам и идея защо. Някакво вътрешно усещане ли е, нещо друго? Хари Потър също го мразя, обаче за него знам - просто ужасяващата с мащабите си рекламна кампания ми бръкна в здравето. През десет секунди - чашата на Хари Потър, кокаколата на Хари Потър, не-знам-си-к`во-си на Хари Потър... Втръсна ми до гуша от него. Може би тази омраза ми попречи да прочета книгите, макар че опитах. А първият филм щеше да ми стане противен и без помощта на рекламата - някак не ми допадна фактът, че Хари Потър уби човек и се кефеше после... А и погледът на Радклиф ми влияеше зле.Roland wrote: А реагирам остро, щото това ми мирише на Let's hate Leo тренда от 97-ма, докато вървеше Титаник.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Точно шестия Потър и аз очаквам да е добър (те и предишните си бяха де). Някъде бях чел, че за разлика от книгата щял да бъде по-светъл и забавен, което си е екстра.
Между другото, май никой не е споменал:
The Curious Case of Benjamin Button известен още като новия на Финчър. Задължителен за мен
Вярно е, че точно третият е най-добрия. но не мога да разбера защо мрачен трябва да означава добър?Вторият наистина беше слаб. От поредицата като любим мога да окачествя третият, защото не беше чак толкова fairy-tale ами напротив - доста мрачен.
Между другото, май никой не е споменал:
The Curious Case of Benjamin Button известен още като новия на Финчър. Задължителен за мен

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=450&item=0
Показателно отегчителен "тийзър" за коледния Стар трек. Вече не сме шейсетте, баси.
Показателно отегчителен "тийзър" за коледния Стар трек. Вече не сме шейсетте, баси.