Кой какво чете, part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Dec 29, 2007 2:11 pm

Това предполагам не е издавано на български?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 29, 2007 2:13 pm

Издавана е - Кантата за Лейбовиц се казва.
Last edited by Roland on Sat Dec 29, 2007 2:16 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 29, 2007 2:15 pm

Издавана е. :wink: Една такава сива книжка -"Кантата за Лейбовиц". Аз на български съм я чел, но е доста апокрифно едва ли не издание. :twisted: Купих си я от кашон на Орлов Мост за два лева преди няколко години. Мисля че по антиквариатите може да се намери. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Dec 29, 2007 7:23 pm

Прочетох току-що "To Serve Man" на Деймън Найт. Разказ е, много къс. Не знам като какво се класира, ужас или абсурд или и двете, но е гениален

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Jan 03, 2008 12:13 am

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Thu Jan 03, 2008 1:17 am

Fly through space? Fly? I was shocked. I didn't think anybody flew these days. Why bother when one can sluggle, eh? I could see why they called them the old ones. Pardon, Old Ones.
:lol:

Чета "Многоръкият бог на Далайна" и никак не ми се нрави засега. Идеите на автора са оригинални, но много зле реализирани ( ужасно изкуствен инфо-дъмп има в изобилие ), а стилът е слаб. Сюжетът дотук е предсказуем. Изобщо хубавите неща, които съм чувал за тази книга май са измислици. Силно се изкушавам да я зарежа, защото ми доставиха книжките на Бъроуз, но най-вероятно ще си я довърша :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 03, 2008 10:06 am

Рулз!

Многоръкия бог не е лоша поне финала кърти леко ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 03, 2008 10:12 am

Оф, може би е крайно време да спра да чета гаври с Ктулу и да зема да прочета самия разказ, а?

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Jan 03, 2008 10:21 am

Ми земи го прочети, де.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 03, 2008 10:24 am

В серия ли си, Емо? :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 03, 2008 10:24 am

То и аз го отлагам него от сума време. :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Jan 03, 2008 10:30 am

Ми земи го прочети и ти, де.

Спирам. :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 03, 2008 10:55 am

Е па дайте да ви го... :mrgreen:

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Fri Jan 04, 2008 12:09 pm

Аз сега си довърших насред работното място Троя 8-)
Хареса ми много, и съм изключително благодарна за ревюто за нея, щот иначе с този си исторически вид и заглавие щеше да ме отблъсне. Някаква идея кога ще излязат следващите 2 части? Знам че е рано, ама да си питам, нал наш човек я е превеждал може пък нещо да знае :wink:

P.S. Не съм чела оригинала, затова не мога да кажа дали превода е страхотен или просто много добър :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jan 04, 2008 12:31 pm

Мерси, мерси :oops:

Иначе уж февруари...