Кой какво чете, part III
Moderator: Moridin
Това предполагам не е издавано на български?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Издавана е - Кантата за Лейбовиц се казва.
Last edited by Roland on Sat Dec 29, 2007 2:16 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Издавана е.
Една такава сива книжка -"Кантата за Лейбовиц". Аз на български съм я чел, но е доста апокрифно едва ли не издание.
Купих си я от кашон на Орлов Мост за два лева преди няколко години. Мисля че по антиквариатите може да се намери. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Fly through space? Fly? I was shocked. I didn't think anybody flew these days. Why bother when one can sluggle, eh? I could see why they called them the old ones. Pardon, Old Ones.

Чета "Многоръкият бог на Далайна" и никак не ми се нрави засега. Идеите на автора са оригинални, но много зле реализирани ( ужасно изкуствен инфо-дъмп има в изобилие ), а стилът е слаб. Сюжетът дотук е предсказуем. Изобщо хубавите неща, които съм чувал за тази книга май са измислици. Силно се изкушавам да я зарежа, защото ми доставиха книжките на Бъроуз, но най-вероятно ще си я довърша

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Рулз!
Многоръкия бог не е лоша поне финала кърти леко

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То и аз го отлагам него от сума време. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е па дайте да ви го... 

Аз сега си довърших насред работното място Троя 
Хареса ми много, и съм изключително благодарна за ревюто за нея, щот иначе с този си исторически вид и заглавие щеше да ме отблъсне. Някаква идея кога ще излязат следващите 2 части? Знам че е рано, ама да си питам, нал наш човек я е превеждал може пък нещо да знае
P.S. Не съм чела оригинала, затова не мога да кажа дали превода е страхотен или просто много добър

Хареса ми много, и съм изключително благодарна за ревюто за нея, щот иначе с този си исторически вид и заглавие щеше да ме отблъсне. Някаква идея кога ще излязат следващите 2 части? Знам че е рано, ама да си питам, нал наш човек я е превеждал може пък нещо да знае

P.S. Не съм чела оригинала, затова не мога да кажа дали превода е страхотен или просто много добър