Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Еми квото има
Хаха куестовете с еленчетата са кретенски
Тоя пък с подаръчетата е гадеееен. Руди с червения нос

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мняя не остана нищо зимно за праене за са с елето ;( Ше си разцквам некрото тия дни малко, ма бавно дига в аскалонските територии. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тъпички са доста
Виж тия в underworld са забавни
Icicles for teh win 

Най-после додрапахме с Коцето и монковете до Leviathan Pits, където се продават заветните Elite Luxon Armor sets, които искахме да купим. След сериозно изръсване с над 70к си имам вече броня. Коцето я купи минути след мен (проимал желание само за Vestments and Leggings) и
се оказа, че бях изкупила едва ли не последното Vial of ink от Rare material trader-а
, та се наложи да почака малко. В последствие се затруднихме в избора на цвят на броните. Той избра черно и поне според мен черното е най-добрият избор за точно тази броня на мъжки монк. Седи жестоко. Моята я боядисах синьо + зелено и стана красива.
Потанцувахме в новия Guild Hall (който е красота като го поразгледах, ако и малко мрачен), ето малко screenshots.
Ех, много съм доволна, въпреки, че останах отново без кеш (имам 2к)
.

Потанцувахме в новия Guild Hall (който е красота като го поразгледах, ако и малко мрачен), ето малко screenshots.
- Spoiler: show
Ех, много съм доволна, въпреки, че останах отново без кеш (имам 2к)

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами аз попродадох няколко оникса и диаманта, за да събера последните 30к, защто първоначално имах само 56к някъде (много бях харчила покрай ритуалистката предния ден като играхме ТА). Ама съм доволна, щото така или иначе тия оникси и диаманти няма да ми трябват за друго. Поне не си похарчих ектотата, събирам си бавно и славно
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Стягайте се, на четвърти януари почват ГвГ-та
Бтв, на трети има събиране на гилдията, ако не сте разбрали..
и луксонската броня на монка е много добра.
Аз споделям, че си купих най-после Primeval броня за Warrior-a, снимки скоро.

и луксонската броня на монка е много добра.

Аз споделям, че си купих най-после Primeval броня за Warrior-a, снимки скоро.
Blood! It's your new Leg of Lamb, your new Champagne, your new Fucking Heroine!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.