А кога ли са се справяли Бетседа???? На превюто и Обливиън обещаваше да е велика........Ще се радвам ако няма никакъв Fallout 3 отkолкото да се превърне в поредната осрана игра (Quake 4 anyone?)Muad_Dib wrote:God of War 2 се "случи" толкова отдавна, че съвсем го забравих, което си е мой пропуск. Играта определено не беше още от същото, а беше още по-прекрасна и доизпипана, но да не почвам, тая тема сме я водили.
Да отговоря бързо на поредния бисер на момчето с неразбираемия ник:
Имай късмета, че ВЪОБЩЕ ще има Fallout 3. На мен лично не ми пука кой го прави и няма да прибързвам с изказвания съдържащи "100%"На първо време трябва да отбележа че не чакам Fallout защото знам кой я прави, видях маса коментари по темата и съм 100% сигурен че ще видим ЛЕГЕНДАТА принизена до Обливиън със картечници.
за неща, които не съм виждал (за разлика от теб и "тезите" ти за мас ефект в една друга тема). Доволен съм, че по един или друг начин ще се върнем ПАК в една от най-страхотните гейм-вселени въобще, от превю-то на Гейм Информър преди време нещата изглеждат наистина добре и искрено се надявам Бетесда, ако не да бъдат блестящи, то поне да се справят.
http://www.rpgcodex.net/content.php?id=153 - прекалено често срещах словосъчетанието Шутър и Обливион за да вярвам. Ако пък ти продължаваш да вярваш, е Коледа е- блаженни са вярващите

П.С. Силно ще се радвам ако ми посочиш тезите ми за Mass effect тъй аз лично не мога да си спомня да съм изказвал "тези".